Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 332
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Цецииик ,добре дошли милото ми - гушкаи и се радвай мамче - герой си ми ти Hug Heart Eyes
Сиси , доре дошли и вие мила - радвай се на бебчето и наминавай когато имаш време Hug Heart Eyes
Ахони , какви ги вършиш бе съкровище  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бързо да ти минава болката и бебка да те остави малко на мира таз вечер. Споко и утре съм на линия - викат ме в понеделник 8-8:30 ч - демек кога ида - купона без мен така или иначе няма да започне  Joy Joy Joy Joy
Аз избягах за малко от купона , че там пуснаха усилвателя извадиха китарите и разни тарамбуки и стана зверска шумотевица , а на бебка явно не и допада и ми изкърти коремчето от шутове  Embarassed Mr. Green
Ваната ще я мия с препарата за миене на шишета - нещо като веро на suarcare и с гореща вода. Друго не мисля че е нужно.Мамма , мисля си че правиш асоциация от ваничките за педикюр , там се ползва калиевия перманганат заради опасност от гъбички Laughing

# 181
Маринекс, явно от това са ми спомените  ooooh!
Щерката като беше бебе и имаше проблем с кожата на д-то, предизвикани от гъби и се борихме месеци наред, включително я "горихме" с някакви мазила. Най-вероятно тогава сме мили и ваната с калиев перманганат.

А за бебката - може да не протестира, а да танцува момата, да купонясва и тя  dance

# 182
Сиси2000,Цецинка добре дошли вкъщи и при нас Hug

Ahoney съжалявам за неприятното преживяване  Hug

Mamma и аз се чудех за ваничката - как да я почиствам и дали да я съхранявам в банята.

Аз малко прибързано, но вече очаквам новини от Vassilia  Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

polia радвам се, че ще имам компания  Hug

А само информативно да попитам кога темичката трябва да се премести в родени, защото видях, че февруарската тема още е в очакващи?

П.С. Дано обебилите се мами живи и здрави се върнат скоро при нас да разказват.

# 183
  • София
 Hug Hug Hug Hug
Антония, Кармен, внимавайте и вие.
Нямам сили сега да пиша. Болките в корема спряха, но се чувствам зле и пак си лягам. Само ви гушкам и изчезвам.

# 184
ahoney почивай повече! Дано утре си по-добре!  Hug

# 185
Моето мило вече е тук  Joy Казвам ви лека нощ, милички, и отивам да го гушкам.
Дано утре имаме хубави новини от Василия   ylinfant

# 186
Darida не ми се иска да всявам напрежение, но за това което мисля относно отношението на някои лекари и други, които са част от персонала на  клиниката си е лично мое мнение. Докато аз бях на консултацията с анестезиоложката ти мисля, че беше при кардиолога, но може и да бъркам за това. Не знам на теб колко време ти е отделила, но когато аз бях при нея ме претупа точно за 2 мин. Бързаше да се качва на раждане или на операция предполагам, не знам. Ами ако ми бяха казали да изчакам малко нямах да имам нищо против, но да ми обяснят всичко както си трябва. Не знам ти дали си имала среща с мъжа анестизиолог, д-р Николаев ако не бъркам се казваше, но разликата е ОГРОМНА. За това реагирам така. А относно това дали си ме познала в клиниката - пред кабинета на кардиолога бяхме 3 момичета, имаше и друга мацка до теб, така че......А като гледам за кога ти е насрочен термина - да не вземем да се засечем в клиниката. И така да  е лошо няма, стига бебоците да са живи и здрави. От все сърцети пожелавам леко раждане, защото мен ме е страх адски много. За сега съм за нормално раждане, пък да видим. И не се дразни на сърдития ми и недоволен тон, защо съм такава и аз не знам, но просто не обичам да  ме разиграват. Както и да е. Ето днес примерно вдигнах панаир в един магазин за мебели, а мъжа ми вика - стига де, недей, ама аз не та не.Скарах се с хората.  Embarassed Хайде живи и здрави и повече усмивки.  Grinning

# 187
Моето мило вече е тук  Joy Казвам ви лека нощ, милички, и отивам да го гушкам.
Дано утре имаме хубави новини от Василия   ylinfant

Carmen браво, че и вашият татко си е при вас! Знам каква е радост!  Hug

# 188
здравейте момичета -ето слава богу и аз съм отново тук - прибрах си бебето и вече сме добре,още свикваме един с друг и си нагаждаме режима, малкияе добре багодарение на специаистите от пирогов - благодаря че ги има -сега похърква сладко сладко , а аз се опитвам да забравя -няма да ми е трудно , но  сън още не ме лови и ме е яд малко на прехвалените специалисти по фетална морфология - но минало сега гладам напред и вече няма да се обръщам назад- ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОДИЛИ МАЙЧЕТА -ДА СА ИМ ЖИВИ  ИЗДРАВИ РОЖБИТЕ  -ще се опитам да бъда по- активна , но с този вечно гладен малък юнак и аз тракаща шишета - нали се сещате че ксърма няма след всичко просто незнам кога ще остане време - целувки на всички ние сме добре -ошото остана в миналото  Hug

# 189
  • Варна
feniks10 Пожелавам ви само радости от тук нататък, да ти е много здравичък малкия. Представям си какво ви е било Hug Hug Hug Едва ли има нещо по-важно за всяка от нас от това бебчето и да е добре, пожелавам го искрено на всички Hug Hug Hug
Вече нямам търпение и следващата мама да сподели с нас прекрасното събитие.
Лека нощ на всички.  Simple Smile

# 190
feniks10, радвам се, че писа... тревожех се за теб. Радвам се и че лошото е вече зад гърба ви. Много, много здраве желая и само положителни емоции от тук нататък.   Hug

# 191
Добро утро. С това ранно ставане поне изчетох темата. За почистването на всякакви неща като корита и подобни само ги мия с гореща вода и препарат. Майка ми и баба ми вече са при нас и нямам търпение да родя, че няма работа за три жени и се опасявам да не се изпокараме от скука.

# 192
Добро утро, ранобудници Simple Smile
Влезнах с нетърпение да разбера имаме ли новина от Василия. Явно още е рано Simple Smile
На всички пожелавам един прекрасен неделен ден! И не се преуморявайте Simple Smile
На момичетата, които утре са планирани за раждане - много готино настроение днес и кураж! Simple Smile Мислете за хубави неща и знайте най-важното - утре всичко ще мине както трябва и след броени часове ще бъдете с вашите прекрасни бебчета!

# 193
добро утро и от мен Hug Hug Hug Hug аз да пиша сега, че не знам кога пак ще пиша
Феникс, радвам се че вече сте си у дома, дано, няма повече поводи за притеснения Hug
Мамма, да ти е жива и здрава баба ти и дълги години да празнувате с нея Hug
Кармен да минава бързо удареното Hug
 хубав ден на всички

# 194
  • София
feniks10Hug Hug Hug нямаш представа колко се радвам, че вече всичко е наред при вас. Толкова се бяхме притеснили. Горе главата, ще забравиш всичко лошо и ще остане само щастието от малкия ти син. Ако искаш ни сподели как се казва.  Hug Hug Hug
Мамма, да ти е жива и здрава баба още толкова години Wink
Кали 7, още веднъж  Hug кураж, всичко ще мине за нула време и ти ще гушкаш сладко бебче.
Маринекс, чакам те за кафенце, както и останалите мами да дойдат да се отчетат. Чакам и новини от Василия.

Общи условия

Активация на акаунт