Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 332
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Сега се върнах да прочета назад и искам да благодаря на всички за отговорите за матрачето...   bouquet След много мислене днес, решихме, че за сега ще караме с този, който имаме, а като купим след 3-4 месеца вече нормално легълце да заместим мъничката люлка, ще видим дали не можем да намерим тук някъде от тези магнифлекс матраци... Пак много благодаря на всички, които се включиха!  Hug

# 166
Vasilia и от мен стиснати палчета!!! fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover
Леко и бързо раждане ти желая и само положителни мисли.
Hug Hug Hug Hug
Ние бяхме допреди малко на гости на едни познати,но вместо да се отпусна,много се натоварих от многото приказки на тема пари,бизнес,политика и др.такива ooooh! Сега ще полегна малко,че и седянето вече ме уморява.
На всички маминки   Hug Hug Hug

# 167
Цецинка, радвам се че вече сте си у дома, да нагушкаш малките сладури Hug
Маринекс, така е наистина вървим заедно от самото начало, да ни е на късмет Hug
Ахони, стиснати палчета и на теб Hug Hug
Тинк, люлката ви наистина е стахотна, а си права след няколко месеца спокойно ще си вземеш и друго матраче Hug
Антония, дано мине бързо коремчето Hug

# 168
Aз съм супер фенка на масажите,ама от както съм бременна се чудя как могат да ме масажират без да лягам по корем?
(това е относно списъка,иначе повечето неща ги правя често!  Sunglasses )

Krasi,мила,внимавай да не свикне ,че после найстина няма да иска да спи в кошара и ще ти е трудничко да го оттучиш...

dinapd,така ти завидях като прочетох че сте чистили с милото.Аз само няколко пъти накарах моя да "подрежда",ако му кажа да измие чиниите сигурно ще каже "защо не си купим нови?" Другият вариант ако му оставя такава работа докато чистя е като се върна да намеря всичко излъскано .... ... от майка му... Joy

Аз също се будя ,но незнам от какво?  newsm78Нямам киселини,нито болежки?Дори не рита като се събудя?

Василия,колко вълнуващо!  newsm10 Успех!

Наш Жорко и той се показва плавно,но много изявено,гоооолеми бабуни особено от дясно,до болка ме опъва ,от време на време му викам "къде отиваш ,миличко,не е там изходът"

Сиси2000,Цецинка ,добре дошли.четете колкото можете,сега малкия човек е по-важен.Приятно и леко гледане и първи дни в къщи!И да нацелувате и от нас малките! (не че иначе няма ,де)
 Hug

П.с.Днес цял ден не съм чела и се изненадвам че няма попълнения...

# 169
  • Русе
   Василиа, успех и от мен! Всичко да мине бързо и леко! Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
   Честито голямо бебче на Ения! Да расте здрав и силен малкия Краси! Ето защо било толкова голямо коремчето Wink
   Добре завърнали се на Сиси и Цецинка, ще чакаме да пишете повече!
   Като чета как повечето от вас наближава да родят скоро много се вълнувам. Аз уж съм спокойна, че имам още много време. Първото ни дете го преносих с една седмица и мъжа ми смята, че и сега ще е така. А вече много ми тежи и всичко ме боли Sad ooooh! Не знам как ще изкарам още месец така и направо ви се възхищавам като чета как ходите още по разходки и магазини. На мен краката(и ръцете) ми се подуват, едвам вървя по улиците, постоянно се спъвам Embarassed
    Много късмет и спокойствие на мамите, определени за 1ви март! Hug
     Hug Hug Hug на всички!

# 170
янинчето-щяхте да ходите до италия за няколко дена.какжо стана ,ходихте ли или се отказахте.
цецинка да нагушкаш бебешоците.

# 171
  • Hissar, Plovdiv, Bulgaria
Здравеите мами!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ,КОИТО ГУШКАТ СВОИТЕ БЕБЕТА!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!
Стиснати палчета за мама Василия-бързо и безпроблемно раждане и до часове с бебенце!
Mamma Hippopotama аз също съм с термин 12.03-ще си ги чакаме бебките и нашето е мома .
Ха да видим коя ще е първа!
Прегръдки за всички Hug Hug Hug

# 172
Добре дошли на Сиси2000 и Цецинка, дано имате време да пишете повече  Hug Hug

Antoniya The One И аз така оня ден тръгнах да минавам между един стол и един шкаф, и не си прецених габаритите, и си ръгнах корема в рамото на стола. Тъкмо свикна с едни габарити, и корема пораснал още  ooooh! А днес го ударих леко и в телевизора докато неразумно се пресягах да взема нещо от секцията над него  Rolling Eyes Дано ти мине натъртеното скоро, на мен от стола ми мина бързичко.  spoko

Тинк И аз също харесвам много люлката ви, по-добре за по-голямото легло да вземете новия матрак, после ще решиш.

mama Iv  Hug Hug

Аз преди половин час се върнах от пазар, купих подложка за повиване в небесносиньо и бяло, и анатомична ваничка със стойка. Много съм доволна Simple Smile Вече имам всичко, само тати остава да пристигне, надявам се до два часа. Остана само бебешката козметика, но ще изчакам, защото разбрах, че в болницата всяка сутрин ще къпят бебето пред мен, ще ми обясняват кое и как, и ще ми препоръчат козметика.

Сега и аз погледнах термина на Василия - няколко дни е след моя, а аз съм планувана чак за 5ти.  #Crazy

# 173
Сиси, Цецинка, добре дошли  Hug

Василия, наистина "звучиш" прекрасно, спокойно и уверено. Продължавам да стискам палци и да чакам новини.  Big Ups

ahoney, съжалявам много. Хубаво е, че не си ударила коремчето и че бебето мърда. Сигурно много си се стреснала. Пожелавам ти бързо да мине болката.  spoko

Carmen, честити покупки. Като написа за ваничка ме подсети, че нашата не сме я донесли още вкъщи - в офиса стои.

И се сетих за нещо, за което се замислих вчера. С какво смятате да дезинфекцирате ваничката? Смътно си спомням, че май препоръчваха да се измие със слаб разтвор на калиев перманганат. Но се притеснявам, че може да се боядиса. Дали със спирт няма да е достатъчно?

Ние сега се прибрахме. Бяхме на рожден ден на баба ми (жива-здрава 87 години навърши вчера). Добре, че живеят с майка ми на края на улицата... пак с колата ходихме де, че едвам се търкалям, а и качването до 5-тия етаж по стълбите ми е изпитание - абсолютно изтощена се чувствам.
Нали последните месеци не ми дават да мърдам и всяко излизане ми е натоварване, чувствам се все едно Еверест съм изкачила, а коремът ми е стегнат-стегнат. Пих 2 таблетки но-шпа, надявам се да ме отпусне.

Всички ме бъзикаха обаче, че живот и здраве, следващата седмица по това време те пак ще са на маса и пак ще имат повод да запиват, само дето аз ще съм в болницата.  Laughing

# 174
Добър вечер мами!
Честито на всички новообебили се през последните дни,
Божидар на мама Карамел   
Галина на мама zvezdi4ka       
Краси на мама eniq 
Калина на мама jilian81 
 И всички останали мамчета, няма да ви изброявам поименно,че сте много и ще взема без да искам да пропусна някой!
Само ще ви кажа, че въпреки че не писах съм ви чела редовно и едва ли не подскачах от радост при новината за всяка една от вас! Да са ви живи и здрави съкровищата и бързо възстановяване!
Специално стиснати палчета за останалите сладки бременилки, които очакват в близките дни това събитие успех и леко раждане!
А ние останалите с по-късните термини само ще ви завиждаме благородно!
Много много  Hug Hug Hug Hug на всички!

# 175
Здравейте, мамчета.
Василия, душко, стискам палци за леко раждане. Praynig Praynig Praynig
Цецинка, добре дошла, мила. Много се радвам, че се появи. Гледай малките сега, ще чакаме да пишеш когато си по-свободна.
Мамита, аз нямам много време да пиша в момента, ще гледам утре да се включа.
На всички мамки- сладуранки цунки-мунки.

# 176
Mamma да ти е жива и здрава бабата!

За ваничките... аз мисля мъжа ми да я вкара във банята и да я измие с гореща вода и сапун. Не мисля да я стерилизирам... да не би да ги къпем със стерилизирана вода после така или иначе?

4elsy  Hug нагушкай двамата мишока от мен!

# 177
За ваничката на мен ми казаха с гореща вода и бебешки препарат или с това, с което ще се къпе бебето и нищо повече, няма нужда от дезинфекциране Simple Smile

# 178
Благодаря ти, Тинк!

Аз както винаги наопаки  Joy
Чета как стерилизирате и дезинфекцирате всичко... аз хич не се престаравам в това.

Едно нещо да реша, че ще дезинфекцирам (освен стерилизацията на шишетата и бибероните) и вие ме разкандърдисахте  Laughing
Не знам откъде са ми тези спомени за миене на ваничката с калиевия перманганат  newsm78

# 179
Mamma , със сигурност ще се боядиса особенно ако е по концентриран разтвора аз така прецаках един леген

Общи условия

Активация на акаунт