Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за забавление, които се предлагат във форума, докато чакаме бебето?
Какви са някои от поздравленията и пожеланията, изразени във форума към майките на новородените?
Какви са някои от препоръките и съветите, споделени във форума, свързани с бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за забавление, които се предлагат във форума, докато чакаме бебето?
-
Какви са някои от поздравленията и пожеланията, изразени във форума към майките на новородените?
-
Какви са някои от препоръките и съветите, споделени във форума, свързани с бременността и раждането?
-
Какво е значението на термините „мартенска рибка“ и „фелтфебел“ в контекста на публикациите?
-
Какво означава „джапанките“ в контекста на публикациите?
След много мислене днес, решихме, че за сега ще караме с този, който имаме, а като купим след 3-4 месеца вече нормално легълце да заместим мъничката люлка, ще видим дали не можем да намерим тук някъде от тези магнифлекс матраци... Пак много благодаря на всички, които се включиха!
Сега ще полегна малко,че и седянето вече ме уморява.
)
Нямам киселини,нито болежки?Дори не рита като се събудя?
Успех!

Вече имам всичко, само тати остава да пристигне, надявам се до два часа. Остана само бебешката козметика, но ще изчакам, защото разбрах, че в болницата всяка сутрин ще къпят бебето пред мен, ще ми обясняват кое и как, и ще ми препоръчат козметика.