Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 330
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
 Peace  Peace  PeaceВасилия,стискам палци!И момичета,винаги,когато нещо ми стане лошо или ме заболи ,или ме хваща нервата че времето минава ,а бебока не иска да излиза,и си  спомням за 4елси,през какво мина,така винаги  в такива моменти нека се сещаме ,че може и по-тежко да бъде.Горе главите на всички,няма да останем неродили,иска се търпение.
Леко раждане   на  всички нас  и честити бебчета на родилите мами! Hug  Hug  Praynig

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 19:22 от ilein7

# 151
Здравейте момичета.Днес пак сте се изписали,почвам да ви чета.Тъкмо сготвих,изчистих,прочетох малко за изпита и сега докато чакам мъжо да ви видя какви сте ги надробили днес  Laughing
Не съм писала,аз в сравнение с вас,малко късно започнах с бебешките покупки-вече си имаме 6 гащеризончета(май така се казва това дето е като блузка и ританки в едно ),бодита с дълъг ръкав,една пижамка,ританки,шапчици,буйки,ръкавички.Само ми се струва,че трябва да накупя още бодита.Не ми се смейте,ама покрай мен е нямало бебета,че да знам...нали бебо първо е с памперс,после с боди и отгоре гащиризонче? Ние онзи ден купуваме с милото,избираме и накрая той ми зададе логичния въпрос "И тези неща как се обличат-поотделно или заедно"  hahaha И аз стоя опулена и му викам "Почваме да обличаме детето,то ще се види правилно ли е"  Embarassed После на щанда с бебешки чорапки пак стоим опулени и се чудим "Нали купихме ританки,под ританките да му слагаме ли чорапки"  hahaha Аз се смея,ама ми е питанка  Embarassed Ако някой ни е чул какви ги дрънкаме в магазина,бая ще се е посмял после  Whistling
Vasilia стискам палци всичко да мине добре.
marinex честити ти Булдозерки ,да си ги тътриш със здраве  Flutter

# 152
Е, милички, изглежда, че аз съм следващата!!! Преди половин час ми изтекоха водите и след малко потегляме към болницата.
Стискайте ми палчета всичко да е наред!  Peace  Peace  Peace

Vasilia, стискам здраво палчета мила! Всичко ще мине добре и чакаме добрите новини!  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 153
leticia, да и по Пискюлиев ходихме, обикаляхме за мъжки обувки - но уверих се, няма добър избор. За дрешките в Абубу е точно така - материите са много добри - много мекичък и качествен памук. Но явно бързо се изчерпват, защото момичето в магазина ми каза, че са имали 15 вида бебешки одеалца, а беше останало само едно... Пак ще минавам...
Момичета, сега видях, че Vasillia е само една седмица преди мен по термин. А аз си мисля, че още имам мнооого време. Май трябва да приготвя чантата за болницата вече...  Rolling Eyes

# 154
Здравейте и от нас!Ние сме си вкъщи вече. Hug
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ МАМИ-МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ  И БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Vasilia,стискам палци и аз-леко раждане!

Не съм ви чела-ще ме извинявате!
Много ми липсвахте!Ще се опитам оттук-нататък да ви следя newsm78

Бебо се казва Радостин-за протокола Party
Ще гледам да кача някоя снимка.

Лека вечер! Hug

# 155
  • Сред обкръжението
sisi2000! Добре завърнала се!  Hug

Мамите на мен ми хрумна заглавие за следващата темичка. Ако ви хареса

"Идва празникът на мама, и МАРТенчето идва - време не остана!"

# 156
Сиси, добре завърнали се вкъщи! да ви е жив и здрав малкият мъж, много да ви радва!

# 157
Момичета за 1-во мартенската групичка не мислете за самото раждане и процеса за секцио , а за първата ви среща с вашите бебчета ,как ще си го гушнете и ще се докоснете за първи път. Това и до ден днешен ми е като, че ли беше вчера .Ние сме с вас (за мен още не се знае де  Mr. Green) , но палчетата ми и мислите ще са с вас. Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
А за драсканиците ми, аз исках да ви развеселя с тях , а вие така ми стоплихте душата с хубавите думи. Hug Hug Hug Незнам дали е талант или просто перфекционизма ,които съм развила към всяка работа  с ,  която се захвана, но щом вие ми го казвате приемам , че имам  Hug На едната ми ръка мога да изброя хората ,които са ги виждали,а днес направих една изложбичка  Wink с толкова много посетители  Joy Joy Joy
sisi2000 добре си си дошла  вкъщи с бебчето.  bouquet Hug
Мамма и Кармен и аз като вас се замислям какво ще е бебчето ни,но едно знам със сигурност . Mr. GreenЩе е с чип нос ( на 4Д много ясно се видя),като мен и каките ,надявам се и да има и нашите трапчинки  Hug Другото ще е изненада  Mr. Green
маринексче, вени как ви разбираааамммм само.  #Cussing out И аз си имам една снаха дето , ейййй богу  newsm66 едвам се стърпявам да не  fight Да ми е здраво семейството , другото ще го преживея  Hug
НаНина  newsm10

# 158
  • Пловдив
Само набързичко минавам да ви благодаря за милите пожелания Hug Днес си прибрахме и Лъчко у дома и сега ще се глледаме Simple Smile
Честито на всички нови мами, видях, че има доста бебета Heart Eyes. На останалите леко раждане Hug Като имам малко повече време, ще пиша отново Hug

# 159
  • София
Vasilia , и аз ти пращам много положителни мисли и прегръдки. Очаквам с нетърпение новини за твоето бебче.  Praynig Praynig Praynig
Цвети, не го мисли толкова. Ще видиш, че този път ще си излезе само бебчето. Hug
Кали 7, стискам палци за понеделник.  Praynig
Сиси, добре завърнала се. много  Hug на малкия Радостин.
МаринексHug Hug Hug Ти нали утре си тук? Чак понеделник влизаш в болницата?  Hug Hug Hug
Сега ще си лягам, че днес като седя на стола пред компютъра много ме боли коремчето. Само да ви се оплача, че паднах на улицата, не си ударих корема, но се понатъртих и поизкълчих малко и се уплаших много. Сега бебка бесува и много ме боли. Ще намина пак да видя новини от Василия. Целувам ви всичките.
Цецинка, така се радвам че се появи  Hug Hug Hug

# 160
Василия стиснати палчета и от мене-дано всичко мине успешно.
Сиси добре си се завърнала,като имаш време ще разказваш за твоето раждане.

# 161
Само набързичко минавам да ви благодаря за милите пожелания Hug Днес си прибрахме и Лъчко у дома и сега ще се глледаме Simple Smile
Честито на всички нови мами, видях, че има доста бебета Heart Eyes. На останалите леко раждане Hug Като имам малко повече време, ще пиша отново Hug

Цецинка, браво че сте си всички вече у дома! Много  Hug Hug Hug

# 162
Цецинка, браво на вас, дай Боже, да са ви живи и здрави бебчовците! и вие - да им се радвате Simple Smile

# 163
  • София
Vasilia  fingerscrossed
Цецинка, Сиси добре дошли мамита, когато можете наминавайте тук.
ahoney аз днес не можах да взема завоя в спалнята, още май трудно си преценявам габаритите, и така си ударих корема в ръба на гардероба, точно в пъпа, сега ме боли и го усещам като натъртено.
Маринекс, аз чак сега разбирам, че си с дата 01.03. Всички дружно ще стискаме силно палци.

# 164
Цецинка  Hug Hug Hug Нагушкаи малките мошочета от мен и бързо свикване на новия ритам в живота ви. Praynig Hug
ахони съжалявам, че така си пострадала ,дано бързичко минят болчиците.А бебка нека рита,това значи че е добре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт