Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 329
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Poohinka в абубу наистина е трудно да се спреш,освен това материите са много хубави а цените доста добри.Да качиш малко снимчици после Simple Smile

# 136
Vasilia  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed всичко да мине благополучно и да гушкаш скоро бебо.

Poohinka днес те видях отдалеч да обикаляш по улицата за обувките, но бих от другата страна. Да покажеш снимки на покупките.

Hug

# 137
Vasilia силно стиснати палчета от мен. Дано днес не останем без бебче, но и утрешната  дата е супер. Чакаме добри новини от вестителките.

Marinex  браво за отхвърлената работа, макар да разбирам, че не е била планирана. А то организацията също е важна. Маринекче на теб и на всички майчета от понеделнишката група – пожелвам да намерите сили и да запазите спокойствие и съвсем скоро да гушкате най-сладките бебчета на света.

didipeicheva, mamma чудесно разбирам неразположенията ви със стомаха и аз съм така – има светли дни и не чак толкова, засега ясна зависимост от храните не забелязвам.

Tink ние избрахме магнифлекс, който според спесификацията е антиалергичен и антибактериален. Защото този, който ние ползваме е на същата фирма. Докато събирах информация не можах да намеря категорично мнение за един или друг вид. Единствено да е сравнитено по-твърд за правилното развитие на гръбначния стълб, но предполагам, че след като сте взели за детско легло твърдостта е съобразена.

lyubka_li аз мисля да дезинфектирам чекмеджетата и направо в тях.

Аз да се отчета днес слушахме тонове - прекрасни, контракции - никакви - май само аз ще остана с термин 12-ти  newsm78

# 138
Привет и от мен момичета!!!

Стискам палци на Vasilia всичко да мине леко. Стискаме ти палци  Hug

За мамите, които са планувани за 1 март и може би ще влязат в болница още утре. Влизам специално да им пожелая всичко да мине леко и да си гушнат пухкавите бебенца колкото може по-скоро. Нормално е ако някой го е хванала предстартова треска, но пък вече сте на старта.  Hug Hug Hug fingerscrossed

Нин, добре сте си дошли в къщи.  Hug  bouquet

На всички мами, които вече си гушкат бебчетата също стискаме палчета бързо да се адаптирате към новата ситуация и да намирате време да си починете малко.
Челси ти наистина си пример за нас. Справяш се и с двете бебчета и със своите болежки. Възхищавам ти се. На всички майки пожелавам твоя кураж.

# 139
Минавам да поздравя скоро родилите мами, които не съм. Няма да изреждам по именно, за да не пропусна някоя, че с тоя бременен мозък.
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ!!! На мамите бързо възстановяване.
Василия, успех и леко раждане.

# 140
аз успях долу горе да ви изчета,но колко запомних е друг въпрос  Embarassedние от вчера с, утре влизам в клиниката, а съм към първомартенската групичка, но пиша на един лап топ и ми е малко терсене без мишката, не знам защо Blush
Честити бебчета на  мама Карамел, на мама Ения, на  мама Джилиян и на мама Краси, да са им живи и здрави и многощастливи, а на мамите -бързичко възстановяване Hug Hug Hug Hug  bouquet  ::  bouquet  bouquet
силно стиснати палчета на Василия, леко и безпроблемно раждане Praynig
прегръдки за всички момчичета Hug Hug

# 141
  • California
Пак съм аз. Много ви благодаря за подкрепата, момичета!!!  Hug  Hug
В болницата сме вече с милото, приеха ме и имам 1 см разкритие и почти изгладена шийка.
Ще се чака явно - добре че има интернет в стаята Simple Smile
Пак ще пиша като има някакво развитие  Hug

# 142
  • Сред обкръжението
Vasilia Звучиш много спокойно! Надявам се да е така! Дано всичко мине бързо! И съвсем скоро да се гушкате!

Сега видях, че терминът ти е един ден след моя Shocked

# 143
vasilia палчета и от мен. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
mama Iv имаш талант.Аз съм завършила рисуване,определно имаш заложби.За човек които не се е занимавал сериозно портретите ти са доста добри.Хареса ми също и пейзажа с елена.

# 144
vasilia палчета и от мен. 
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Скоро ще си имате бебоче. Гушки и леко

# 145
Vasilia  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Hug Моите пожелания са за едно леко раждане без усложнения  .Имаш моите палчета и ще чакаме новини от теб.Записа ли си телефон на вестителка:fingerscrossed: Боже как ме изненада ,като прочетох , че са ти изтекли водите. Shocked Дано и болницата е наблизо , че там са ви дълги разстоянията. Hug Praynig Hug

# 146
  • California
Още ми се вижда невероятно, че се случва на мен и за това ми е като на майтап малко Simple Smile
Предполагам като започнат сериозните болки вече няма да е така.

# 147
Е , аз докато напиша поста си и ти вече си писала мила.Ще чакаме с теб и ако трябва казваи и ние да напъваме  Wink Hug
сега се връщам назад , че не успях да ви изчета  Peace

# 148
Кали7 , Hug Praynig гушкам те много - с теб сме все заедно от самото начало и така си вървим до финала.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
НаНина , благодаря миличко  Heart Eyes Hug Hug
Vasilia ,ще се чака права си , но половинката е с теб , а и си спомням , че се чудеше дали си на СПА хотел или в клиника , та сега си на добро място и в добри ръце. Гушкам те силно се моля за теб и бебчето.  Hug Praynig Praynig Praynig
Аз от днес съм на лека храна - милото направило зеленчукова супа , че аз дремнах един час.След малко сме на РД на съседката и отивам малко да се оправя , че не приличам на човек днес  Embarassed Някой ме пита за лапката на Стинг - мажем се с едно мехлемче и вече е доста добре дивчо на мама. Аууу забравих да се похваля - купих си джапанки на Булдозер за скромни 12лв  Laughing Laughing Laughing
Лека вечер за сега от мен пък по късно ще ви понагледам какво сте сътворили  Laughing Laughing Laughing

# 149
Vasilia    Стиснати палчета,леко раждане и сладко здраво бебче на финала,спокойствието е най-доброто което можеш да сториш за себе си и за бебо.

Общи условия

Активация на акаунт