Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 336
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Летиция, Пухинка, милите ми, аз съм така от известно време.Днес съм по-добре.Надявам се да отшумява това лошо настроение и притеснения.
Стар, честити син и благодарим за пожеланията.
Момичета, да ви питам мислите ли да слагате от тези колани за след раждане?Аз съм решила да си взема, но не знам как да избера размера.Мамма, ако може малко помощ, че от вас ще го поръчвам Hug
Че хубаво слънчице напече навън Heart Eyes
Ужас, аз още нищо не съм изпрала от бебешките истории, а и още малко имам да купувам.Тази седмица трябва да се стегна и да приключа със всичко, че то не остана.Даже сега разказвах на милото за раждането на сиси и му викам аз даже багаж нямам готов за болницата.

# 256
tincheto, изчакай първо да мине раждането и няколко дни след това, за да може да вземеш точните мерки, а и да прецениш дали въобще имаш нужда от подобен колан. Има жени, на които им се прибира корема за седмица-10 дни. Защо да рискуваш да даваш излишни пари предварително?

По отношение на коланите - не е препоръчително носенето им за повече от 2-3 часа на ден, тъй като в противен случай имат обратен ефект - мускулатурата става ленива.

Относно модела, много зависи и от начина на раждане (вагинално или секцио), и от нагласата ти какво би носила.

След предишното ми секцио си бях взела подобен на този колан

Води се колан за след раждане и след хирургични интервенции (не само след секцио, ами и след херния и др.). Лесно го слагах и свалях и го носех всеки ден по малко. Особено в първите дни след изписването от болницата ми беше изключително удобен и полезен.

Иначе много се търси този тип
Много жени го харесват, но аз например трудно бих носила колани от типа панталонки или клин.

# 257
Здравейте мамчета!

Аз вече минах през голямото събитие на раждането - на 17.02. в 20.15 се появи моята дъщеря Божидара - 2900 кг., 47 см.
 Раждането ми беше изключително тежко, но си струваше.Родих при седалищно разположение на бебето,  по естествен път. Бяхме 10 дни в болницата, но вече сме си у дома. Моля се всичко от сега нататък да върви леко. Praynig
Виждам че попълненията във форума са много, пожелавам на новите мами и техните съкровища попътен вятър в морето на живота.

На всички на които им предстои щастливото събитие - леко раждане и бързо възстановяване!!!  bouquet

# 258
rali bt, да сте живи и здрави с Божидара! Много да ви радва малката хубавица, да порасне голяма прелестна госпожица Simple Smile
Хубаво е, че всичко лошо е минали и скоро ще избледнее като спомен.
От тук нататък ви пожелавам само хубави емоции, радост и късмет! Simple Smile

# 259
ninchu,добре дошла!Радвам се че ти се отразяват така първите дни и че ни пишеш веднага.Нямам търпение да вида и бебока...   bouquet

А тези "баби",явно ножа много е играл!Ама важен е резултата!

Има още време ,ама все пак да пожелая и аз на дългия  списък за утре успешно раждане,да ви остави само приятни емоции и весели спомени за цял живот!  Heart Eyes

А докато пиша-изненада!Честито Рали ,да ти е жива и здрава !Браво за раждането ,дано за сметка на това оттук нататък да ти върви по вода с гледането!

# 260
Нинчу, Рали, честито и добре дошли!

Нинчу, "звучиш" прекрасно и вдъхваш спокойствие и увереност за всички!  Hug

Рали, предполагам, че много си се измъчила, но си се сдобила с Божи дар. Вярвам, че от тук нататък ви чакат само прекрасни мигове, а споменът за тежкото раждане бързо ще избледнее.

# 261
Рали честита бебка Божидара-да ти е жива,здрава и много да ви радва.На теб бързо възстановяване.

# 262
Мила Рали честито !Да ти е жива и здрава малката Божидара , да расте добро и умно , много красиво и засмяно дете! Много съжалявам за тежкото раждане дано по-бързо се възстановиш и забравиш неприятните моменти ! Hug Heart Eyes

# 263
Момичета  Hug

ninchu, добре дошла!  Hug

rali bt Честито да ти е жива и здрава малката Божидара!   bouquet

# 264
Добре дошла у дома на Нинчу с нетърпение очаквам разказа за раждането ти ,както и на всички родили мами,които още не са споделили това с нас. newsm53
Рали честита рожбичка и на теб.Дано след тежкото раждане всичко бъде безпроблемно smile3525

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 17:17 от golddigger

# 265
rali bt, честита дъщеричка! да сте живи и здрави и само хубави неща отсега-нататък!

Аз също пожелавам на мамите, които утре са планово секцио, леко и безпроблемно раждане, дай Боже всичко да мине нормално и скоро да ни се похвалите със здрави и хубави бебчета Simple Smile А и на тези, които не са планирали раждането - също Wink

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 17:18 от IvGB

# 266
нещо Вени- Саси ми се губи днес newsm78

# 267
нинчу  Hug добре си ни се завърнала , така се радвам за лекото раждане  ще чакам твоя разказ и снимките на бебе Ивет .Наистина звучиш спокоина и много щастлива  HugНагушкаи малката принцеска и много целувчици  Heart Eyes Hug
Рали Честита ти дъщеричка Божидарка ( ще сме адашки )   bouquet Hug Да ти е жива и здрава и много радости да ви носи.Да расте безгрижно и усмихнато дете  Heart Eyes Hug
Мамма как им завидях сега на тез бабички неблагородно  Wink Mr. Green Пу-пу да не им спадне селикона  hahaha Joy Нашия поне е естествен   bombs Mr. Green Joy А за съня  smile3501  важно е спокоиствието и здравия сън .Само така да продължаваш  Peace
стар мерси за пожеланията , честита рожба и на теб  Hug
диди ,маринексче, бобитка не ми се говори за кухнята ми  smile3511 smile3511 smile3511 Излезнах аз ,но сякаш ме бутна някои да се върна по бързо и какво да ви кажа .Сестрами заспала , а убаиците ми сложили туй нещо и чакат някои да им включи печката.Поглеждам туй и викам абе Вики , много редичко ми се вижда ,колко брашно сложи  newsm78 А те се споглеждат и викат , мале ама ние забравихме да сложим  ooooh! smile3505 .Та вадя и ги оставям да си довършат работата и след 5 м. идват и викат готов е ......  Shocked ooooh! Познаите как скокнах като опарена ,милите включили само на горен реотан  Sick Познаите какво стана.Половината от туй ...... го изтъргах от фурната  #Cussing out Няма да ви казвам ,сега как се чувствам след цял ден ходене подир дупаците им.Спирам, че още ми е  SickТова се случи в моята кухня,но пук като го опитах (изстъргах ) от формата поне имаше вкус  Mr. Green Да са ми здрави ,но без мен нема да влезнат там повече  Hug
Poohinka браво мила сега само усмивки и положително настроена да си  Hug

# 268
rali bt честито,да ти е жива и здрава малката принцеса Божидара!!!

На всички с планово секцио утре стискам много палци Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 269
  • София
ЧЕСТИТО РАЛИ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт