Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 336
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Ето ме отново тук Simple Smile Момичета, супер сте. Много ви благодаря за разбирането и се извинявам, че ви се оплаках тук...
letiziq, yanincheto, didipeicheva, Mamma Iv - наистина една разходка прави чудеса. Купих още едно костюмче за бебето, за себе си взех някои дребни нещица... малко нов грим и... ЖИВОТА Е ПО-ХУБАВ Simple Smile
Чакам добри новини от вас Simple Smile
Tink, по повод боядисването - аз забелязах, че много бързо ми пада боята... Аз също ползвам Л'ореал. Опитах с 10 минутната и след 2-3 измивания падна. Реших, че е от боята. Затова се боядисах после с Л'ореал Кастинг - ползвам я вече 2 години... Е, резултата е същия... Две измивания - и виждам как се отмива... Малко остана още, ще изтърпим. Но пък трябва да призная, че косата ми е станала толкова "силна"... Фризьорката ми онзи ден чак каза, че я обзема благородна завист - толкова жива и "дебела" коса не била работила скоро... Simple Smile
Е, аз отивам да подремна след разходката Simple Smile
На всички ви изпращам прегръдки Simple Smile

# 241
Добро "утро" и от мен  Hug

Аз отново изненадах и себе си, и всички вкъщи като успях да спя до обяд. Е, няма да броя това, че през нощта ставах, въртях се, беше ми задушно и карах Татт да отваря прозореца да проветрява, гадеше ми се отново жестоко и т.н., но все пак към сутринта съм заспала и откарах до преди малко.

Благодаря на всички за честитките за моята баба. Жива и здрава да ми е, не се дава. За годините си (87) се държи и изглежда прекрасно. Свикнала е да се поддържа цял живот и до ден днешен редовно (поне веднъж в месеца) ходи на маникюр, педикюр, фризьор, ходи на кафенце с приятелки всеки ден...
Е, не е като дамите от конкурса мис баба в Бразилия... http://www.ndt1.com/article.php/20100209161854381

lyubka_li, честит рожден ден на половинката ти! Жив и здрав да е!

hug за всички с болежки и неразположения. Още малко, момичета... още съвсем мъничко остана, ще издържим.

А всички с лошо настроение - строй се, преброй се (да заместя Маринексчето) и къш на всички лоши мисли и негативни емоции.   newsm51

Усмихнат и ведър ден желая на всички  Hug

# 242
Утре стартира вашият месец  Hug !

Искам да пожелая успех на всички, скоро да гушкате най - прекрасните мартенички на света  Heart Eyes !

ПП : Тия бабета направо ми скриха шапката  Crazy !

# 243
Здравейте мамчета  Hug

Много благодаря за хубавите пожелания...просълзихте ме  Hug  Hug Hug

Първо честито на всички мами до момента..по-късно ще ги изброя поименно...Да са ви живи и здрави бебчетата, много да ви радват..и бързо да се възстановите

Ние от днес сме си вкъщи...малко е странно  Rolling Eyes
Малката спи с баща си в спалнята, а аз разцъквам в нета.

По-късно ще ви разкажа по -подробно за раждането.
Няма нищо страшно, вече се чувствам чудестно..нищо не ме боли и нямам никакви проблеми.
Ще видим как ще се справяме вкъщи,защото в болницата си беше супер...честно казано не ми се прибираше  Laughing

За сега толкова от мен

Много целувки на всички!!!!

# 244
ninchu_m добре дошла у дома!   bouquet Звучиш страхотно!  Hug Нямам търпение да прочета разказа ти, както и да видя снимчици на малката принцеса!  Flutter

Мамма тия "баби" изглеждат по-млади от мене... в пъти... егати бразилките, егати бабите...  #Crazy

# 245
  • Варна
ninchu_m добре завърнала се вкъщи, чакаме да прочетем как е минало всичко Simple Smile)) Изпълнена си с много положителни емоции и явно наистина всичко е минало като по вода Simple Smile)
Mamma твоята баба и ощетолкова да доживее и да се поддържа така духа й не пада Simple Smile) мъжа ми има леля почти на годините на баба ти ами да ти кажа същата работа е поддържа се не можеш да й дадеш годините и хич не се дава дори обяснява на приятелките си какво трябва се купува за новородено, че веднъж с мен обикаля по магазините направо ми скри шапката Simple Smile)) hahaha hahaha hahaha

# 246
  • София
ninchu, добре дошла отново! Ама ти каква си отличничка, кога влезе, кога излезе, че и за нас си се сетила даже   bouquet
феникс  Hug , от тук нататък само положителни емоции с бебока
marinex и kali, утре ви стискаме палци, баба Марта да ви донесе здравички и прекрасни бебчета
mamma, и аз им завидях на тези бразилски баби  Mr. Green

# 247
Стар, честит син и на теб!  bouquet

Нинчу, много ведро звучиш! Чакам с нетърпение разказа за родилното. Grinning

# 248
  • София
Нинчу, добре завърнала се.  Hug
Бобита, аз уж внимавам, ама ако изпия 2 бири няма да мога да ходя по права линия.
Стар, мерси много за пожеланията.
И какво друго щях а пиша????  newsm78 Ами ще го напша по-късно ако се сетя.

# 249
feniks10,радвам се че бебо вече е в къщи-лошото да остане зад гърба ви и оттук-нататък само хубави емоции.

Момичета  Hug Hug Hug Hugмного благодаря за пожеланията!

За раждането само ще кажа,че бях планувано секцио за 02.03.2010,но господина реши друго нещо.Докато четях следобеда форума и се опитвах да наваксам ми се спука мехура.Но понеже не съм имала щастието да ми изтекат водите предния път,не знаех,че това са водите.Постоянно ми се ходеше до тоалетна по малка нужда-мислех че нещо от бъбреците,а и цял ден имах страхотни киселини и постоянно се наливах с газирана вода.Накрая вечерта мъжо ме хвана,взе багажа и ми вика-айде булка,тръгвай да отидем до болницата да видим какво става.Оказа се,че са водите и имам и разкритие.Оттам за 20 мин се събра екип и ме оперираха.Отървах се от голямото шкембе и се сдобих с бузьо hahaha

На мамите,които утре им предстои секцио ще кажа-не се притеснявайте-всичко ще бъде наред-резултата е важен,ще видите че бебо дава невиждани сили.Няма по-хубаво нещо от това да видиш малкото човече.Стискам палци и ще чакаме новини. Praynig Hug

ninchu_m,добре дошли в къщи.  bouquet

# 250
ninchu_m, добре сте си дошли вкъщи! да сте здрави и много щастливи!

# 251
Нинчо , ех милата ми как се радвам , че сте си в къщи вече  Hug Чакам снимчици на малка сладка бебка и дано прилича на теб - че има доста какво да вземе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Стар , честито мила и благодаря за хубавите думи  Hug
Мамма , тез "бабки" доста реставрирани  Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Инак ти предавам щафетата и газ до дупка да гониш лошото настроение от темичката и главичките на всички сладурки тук  Hug Laughing Heart Eyes
Мамо Ив , какво е положението в кухнята  newsm78 нещо тежки поражения има ли - и да идва ли корпуса за бързо реагиране да помага в разчистването  Laughing Laughing Laughing
Ахони , да вземеш да си махнеш "русата перука" стига забравяла  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Laughing Laughing Laughing
Аз съм си намерила хубава занимавка - гладя разни неща дето и да не изгладя няма проблем ама да мине по-бързо времето  Laughing
Каниха ни на риба преди малко на Панчарево , но отказах , че ми се ще след малко да се изпъна на кревата , а и малката ми бандитка се е раздивяла от един часи не се спира  Laughing Laughing
Хубавата новина е , че ще си взема лаптопа в болницата и камерката и няма да ми липсвате. Колкото и да е трудно с вас все пак времето ще мине по-леко  Hug Hug Hug Laughing

Сиси ,страхотна си  Hug Heart Eyes Благодаря ти за успокоителните думи  Heart Eyes Heart Eyes Да нацелуваш този бузанчо и от леля му Мария  Heart Eyes Heart Eyes

# 252
Нинчу М, браво, вече сте си вкъщи, много се радвам, че всичко е минало добре, и аз се нареждам до другите мами да разказваш, поста ти звучеше страхотно, ааа и да не забравиш снимчици на принцеската...
Ахони - и аз така мила, като пийна даже една ми се замайва главата...затова си позволявам по няколко глътки или чаша червено вино  Mr. Green А така ми се е допил твърдичък алкохол...ама няма.
Мамита, от два дена никакви бебенца...със сигурност Василия е родила...но не знаем кога точно...чакам с нетърпение новини и от нея.
Мама Ив - любопитно ми е малките госпожички каква изненадка са ти спретнали, ама то ще се чуе  hahaha Joy
Сиси, колко лесно ми прозвуча всичко - хоп, хоп и бебе...сигурно наистина не е чак толкова страшно, колкото си го представяме, но ми е странно - значи са ти изтичали водите постепенно - като си ходило до 00 а не изведнъж...надявам се правилно да съм те разбрала. Златен мъж имаш, аз нямаше да тръгна като се знам каква съм  Mr. Green
Аз изчистих цялата къща, подредих, пуснах пералня, прах чистих и ...се скапах..сега ще поопъна кокали, че след малко ще ми идват на гости едни дружки, п  bouquetрегръщам ви до една  Hug

# 253
Здравейте, момичета.Аз днес ткакто съм станала не съм седнала.Правих закуска, после готвих нещо по-основно, основно почистване на апартамента.Останаха ми прахосмукачката и стирката, но милото не ми дава.Каза, че като сглоби кошарата той щял да ги пусне Heart EyesМиличкия ми той.Не съм прочела какво сте писали.Само видях, че феникс10 е писала и много се радвам, че вече сте добре.Дано от тук нататък само положителни емоции изпълват ежедневието ви.Видях, че имаме и мами, които са се прибрали вкъщи с бебоците.Добре завърнали се  и много  Hug Hug Hug
А разбира се и на всички останали Hug Hug Hug
Искам специално на Маринексчето да пожелая всичко утре да мине по мед и масло и  че от днес стискам палчетата.Както и за всички други, ако има планирани или непланирани за утре.
Ами, забравих какво друго имаше ooooh!

# 254
нинчу добре дошла ,чакаме разказче и снимчици на бебчо.

Общи условия

Активация на акаунт