Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 337
  • 746
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви момичета за милите пожелания наистина ме трогнахте   love001

Само да отговоря защо не съм секцио а нормално раждане. Ами аз бях планирана за скцио на 25.02, но бебка реши сама да си избере датата и така стана 17.02, но нещата протекоха толкова светкавично при мен че нямаше време за потготовка на операцията. Водите ми изтекоха в къщи в 18.30 часа и родих в 19.45. Аз не бях готова за това и се позабавих у дома докато се приготвя, нямах болки въпреки изтиклите води. По време на пътуването обаче се започна едно яко напъване отвътре и така в болницата имах 11 см разкритие напълно изгладена шийка и бебето вече беше в родовия канал.
Лекарите нищо не можеха да напрвят освен да викат "НАПЪВАЙ"

Това е - не пожелавам на никого точно такава изненада, но пожелавам бързината на моето раждане.

# 286
didipeicheva,честно казано и мен това ме притеснява да не ми изтекат водите примерно в университета  Blush
Представям си как аз хуквам и след мен остава една локвичка и няма кои да я почисти и си стои ,стои....

Antoniya The One,много ти е сладко коремчето.И ти като мен май само на корем.Ох дано и аз да съм като теб една седмица преди термин.Пу пу.Кога излиза тъмната лента,аз още нямам

# 287
Мамита  Hug  Hug  Hug

Изчетох Ви на един дъх по диагонал, защото очаквах новини от Василия... но няма  Sad Дано всичко да е наред и да си гушка здраво бебче сега  Praynig

Честита Божидара на Рали!!!

Добре завърнала се на Нина  Hug  Hug  Hug Как сте сега семейство МилушевиHug  Hug  Hug Много целувки на малката принцеса!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Видях, че Цвети, Камаче, Ахони и Мама Ив още задържат фронта...  Grinning
Специални прегръдки и положителни мисли изпращам на Маринексчето и за всички мами, за които утре е ГОЛЕМИЯТ ДЕН!!! Маринескче ще попитам утре за теб, ако нямаш нищо против  Embarassed - аз съм на преглед от 1 ч. на обяд.
Елзас  Hug явно аз съм извадила късмет с анастезиолога - освен дългото бърборена тя даже отиде да провери дали няма да е на моето секцио - явно си ме хареса  Laughing Аз ще раждам на 5-ти там. Няма да се засечем с теб. Но съм сигурна, че всичко ще бъде наред при вас и стискам палци!
Мама Ив  Hug гушки специални за теб - аз съм като бурия в чаша вода - лесно ме хваща и лесно ме пуска  Laughing Joy Но днес нашите с малката + свеки ни гостуваха и от вчера съм в приготовления, че ако знаете с каква скорост сега върша нещата  Mr. Green hahaha И днес цял ден с тях - дъра -бъра... направихме план график и да Ви кажа, че сигурно ще ме запомнят в клиниката като жената дошла да ражда с влаковата композиция от роднини  Mr. Green
Старах се много да избегна този момента, ама НЕ! Баща ми не можело да ме мисли... майка ми щяла да умре от притеснение... свеки и тя... една приятелка щяла да намине да ми пожелае късмет  ooooh! Поне ще направят оборот на кафето на клиниката  hahaha
Вени Hug Hug Hug

# 288
Хехехеехе darida , моите родители живеят близо до Щерев, ако искаш и аз мога да намина  Laughing Laughing Laughing
Знам какво ти е, аз съм предупредила любимия, тръгна ли да раждам докато не родя да не се обажда на никой, ама на никой.  Че като ги знам всички ще дотърчат на мига да правят калабалък в болницата!

# 289
hiki_miki,и ти като мен,аз съм решила да тръгнем само с Ванчо към болницата (все си мисля ,че през ноща ще е) и да им се обадя когато се роди мъника,какво да ги притеснявам.Мама като чу много се нацупи-каза никакви такива веднага звъниш като разбереш че ще раждаш!

# 290
  • София
mama Iv благодаря!  Hug
yanin4eto талията ми е пораснала с около 30см, но ханшът само с 2см. Дрехи за бременни не съм си купува никакви. иначе на мен тъмната линия ми излезе може би към 3-ти месец, първо само от пъпа надолу, а в 4-ти месец някъде се образува и тази от пъпа нагоре.

# 291
hiki_miki  Hug Joy Hug заповядайте!    Joy  Joy  Joy

Завиждам Ви, че ще си ходите само с половинките - и аз така си го представях... Но нашите като разбраха, че ако отидат ще им покажат и бебето като се роди /информацията не е излязла от мен  Whistling/.... изобщо не мога да ги спра вече....

# 292
yanin4eto аз се надявам да е през ноща, ще ми е по - спокойно, вместо да търча по задръствания а и като знам каква е лудница в болницата през деня....
Иначе сме се разбрали, докато не родя здраво бебче не искам на никой да се обажда, дори и на мама.

А само между другото как ви завиждам на тези които сте качили само на коремче... дори не и благородно Simple Smile с моите +20кг.   261uu  Hug Hug Hug

# 293

Но нашите като разбраха, че ако отидат ще им покажат и бебето като се роди /информацията не е излязла от мен  Whistling/.... изобщо не мога да ги спра вече....

Снаха ми ражда във Варна преди 4 години със секцио, всички роднини чакаха отвън, а брат ми снима с камера великия момент Simple Smile
След което показаха племеницата ми на всички още преди да я види майка и / беше с пълна упойка /.
Моментът  за най - близките със сигурност е незабравим, не им се сърди  Hug Hug Hug

# 294
  • Сред обкръжението
Здравейте и от мен!

Феникс Слава Богу всичко лошо е зад гърба ти! Радвам се, че вече всичко е наред!

Нинчу Добре дошла bouquet Пожелавам ти бързо адаптиране към новата ситуация

rali_bt
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА!!! ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВА

Дано Василия пише скоро!

Хики мики Важното е, че сте добре! Нервите се забравят! Hug

Антония Имаш много спретнато коремче! Браво!

НА ВСИЧКИ МАМИ, НА КОИТО УТРЕ ИМ ПРЕДСТОИ СЕКЦИО, ПОЖЕЛАВАМ ДА МИНЕ ЛЕКО И БЪРЗО КАТО ПО ВОДА!!!

# 295
rali bt честита ти Божидара! Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Антония, и аз съм същата като тебе с косата... расте като луда, но боя не държи... е нищо, малко остана след месец пак ще съм с нормален цвят... А коремчето ти е направо супер! Изглеждаш невероятно, погледнато от зад пък изобщо не бих познала че си бременна! Пупу да не ти е уруки!  Hug

И сега специално да пожелая на всичките ни утрешни родилки успех и безпроблемно раждане и много радост и прекрасна среща с малките душички!

# 296
Феникс  Hug браво, че сте си вече вкъщи!  Hug
Присъеднинявам се и аз към думите на НаНина "Слава Богу всичко лошо е зад гърба ти! Радвам се, че вече всичко е наред!"

# 297
  • Варна
yanin4eto като че ли ми се струва че ще е посреднощите няма да е през деня Simple Smile)) хареса ми това с локвичката хихихи
darida то и аз ще съм само с половинката никой друг, а след като родя ще се изредят колежките ми от Винс-а и част от роднините на мъжа ми в частност сестра му двете й деца и леля му така че няма да има върволица. Моите родители са доста далеч и няма да дойдат, но веднага ще им се обадя де Simple Smile))
Някоя мама ако знае някакви упражнения много ме болят ребрата не мога да седя нито и да лежа боли ме многоо....
 Antoniya The One  направо си еталон за бременна аз съм качила +12ама не само на корем ами и на д-пе а там най-трудно се сваля. Аз нямам толкова ясно изразена линия на корема предполагам че не е такъв проблем нали???? А и за капак не ми се спии боже ще откачам тая вечер.....

# 298
  • София
То май още е рано за спане. На мен тези дни по цял ден ми се затварят очите и към 22 часа се ококорвам и няма заспиване. Аз дори не мисля да ви казвам колко съм качила, че си е за срам, и то съм ги качила навсякъде, но голяма работа, килограми се свалят.
Василия още не е писала  Sad дано са добре  Praynig

# 299
Диди, няма отърваване от тази болка. Предполагам не точно ребрата (т.е. не костта), а пространството около долната част на ребрата те боли - и при мърдане, и при пипане, и при лежане най-вече. Ако е така - диафрагмата е. Само се търпи. Нищо не помага. Евентуално наместване с възглавници при лягане облекчава леко.

Не е задължително да имаш линеа негра на корема.

На мен от днес ми е смъкнат корема видно и явно бебето слезна надолу, защото започна да боли и тежи много ниско долу, но вече съм спокойна и много доволна  - дочаках 1-ви март. Още не е дошъл де, ама дори и сега да тръгне, надали до 12 ще родя  Laughing

ahoney, не ги мисли от сега килограмите. Ще ги борим после. Аз не съм качила този път много, но са само на корем и д. , което ми се струва, че ще е по-трудно за сваляне, отколкото миналите пъти по 30 кг. но разпределени равномерно.

И аз я мисля Василия. Надявам се всичко да е наред и скоро да може да влезне да пише.

Общи условия

Активация на акаунт