Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 326
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мама Ив трябва да  е била на преглед днес. дано ни се похвали с бебче  Praynig

# 586
  • Враца
Честит син на Василия,да е жив и здрав и чакаме да се включи
Ени мило,Краси е страхотен бузан и сладур,ама те Красимировците са такива Embarassed(аз затова съм си взела един)
Голди ти закъде се разбърза бе мило,я да си сядате на дупето и да си чакате реда Hug
Тинк моя комплект заизписването е във кутия и там си стои Hug
Мамита лека нощ от мен,лягам,че ми се затварят очите smile3507 newsm46

# 587
Eniq можеш да си направиш нова линийка ето тук - http://www.bg-mamma.com/lenti/standart/age/ или ето тук - http://www.mamaibebe.com/ticker_age.php

# 588
Ения, само не се стискай, че положението по-зле ще стане ooooh!, аз така се напатих със синчето, направо съм ревала в тоалетната #Crazy.
Пиеш сутрин едно малко пакетче Дуфалак и после чаша топла вода. Успех!
С какво мехлемче се мажеш за хемороидите? И този път няма да се размина с тази екстра аз, усещам Crazy

# 589
  • София
Tink, моят комплект за изписването го опаковах в плик и го сложих в торбата за изписването. Но разделих дрешките, космонафтчето и портбебето, че нали акушерките избират какво слагат да не ми затритят нещо.

# 590

Veni, Ahoney  Hug за бързия отговор! Но си мислех, тия дрехи ги переме, гладиме и после слагаме в някакви недензифекцирани кутии или пликове...  newsm78

# 591
памполина казва се долопрокт и облекчава да ти кажа.

аиде ние се събудихме отивам да папкаме.лека мамита за сега

# 592
Лека нощ и от мен, момичета, че утре ще ставам рано за тонове.
А дрехите за изписването съм ги прибрала в плик, засега стоят в бебешкото легло, таткото ще ми ги донесе като ни изпишат.

# 593
Лека нощ и от мен, момичета.И аз отивам да си лягам

# 594
tincheto Tink  ahoney golddigger Мерси за отговорите  Hug

Много странно го чувствам моето коремче,дано да не е проблем,иначе понеже страдам от плексит като ме заболи плешката при масаж е същото усещане все едно ми е изтръпнало мястото  newsm78 ,но пък коремчето не ме боли...Може и да си внушавам и просто да е вече много опъната кожата.

Ения много се радвам че сте добре, всички болежки скоро ще отминат сигурна съм  Confused

И аз ви изоставям дано да спинкаме повечко тази нощ,лека

# 595
Като гледам как всички се изнасяте май и аз ще си лягам... Хайде лека и пезпроблемна нощ на всички!  Hug

# 596
  • София
Лека нощ и от мен. Ще се пробвам да поспя, че скоро няма да имам тази възможност.

# 597
Честита баба марта на всички МАРТЕНКИ!!!!!!!!!!!!!

Да сте бели и червени, много усмихнати и красиви. Бебчета да са ви здрави на тези, които ги гушкат, а на останалите скоро да получите големи мартеници.

Да честитя новородените на мамите и татковците. Много щастие да ви носят като малки слънца да огряват живота ви. Бързо възстановяване на мамите и скорошно завръщане  в крепостта.

Да са живи и здрави Вилиан на мама Vasilia, Теодор на мама Didka1, Анна-Мария на мама marinex и Данаил на мама kali 7.

bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мамите Сиси, Нунчи, Цецинка и Еник добре сте се завърнали сред нас. Желая ви много усмихнати и кротки да са ви бебета и с лекота да преминете към новия режим на живот.
Феник много се радвам, че малко е вече добре и си е в къщи. Тревогите, които сте преживели няма лесно да ги забравиш, но най-важно, че сега сте си в къщи, малкият има апетит и ще навакса всичко. Не се тревожи и само му се радвай.

# 598
Рано, рано да се включа и аз... Виждам, че снощи сте бодърствали доста тук Simple Smile
Да честитя бебчето на Василия! Да са много щастливи и Вилоиян да порасне голям и силен мъж! Simple Smile
Момичета, имате ли проблем с отичането на краката? На мен от няколко дни ужасно са ми подути - ходила, глезени... Чак до болка Cry Не че съм се спирала де - все по улиците ходя... Сега се опитвам да се "лекувам" като качвам "копитата" на високо - на възглавници... Дано помогне това... Че е ужасно чувството... Ох, стига съм се оплаквала..
Ведро утро (или пък спокойна нощ) на всички не-спящи Simple Smile

# 599
  • Варна
Добро утро от мен още сме си 2в1 никъде не съм ходила днес ми е по-добре явно всичко е било фалшиви тревоги Simple Smile) Но много се стреснах снощи, а сега заминавам в университета ще ви чета довечера Simple Smile) Хубав ден от мен
Да й е жив и здрав малкия юнак на мама ВАСИЛИЯ много да я радва да я слушка и мама бързо да се възстановява

Общи условия

Активация на акаунт