Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 330
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Маринексче, много  Hug за теб и за дребосъчката, мило! Кога ще ви пуснат да си ходите вкъщи?
За сега ни гласят за петък  Hug
ениа , милото ми котенце  Hug важно е сега да сте добре  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аз нещо не мога да видя снимките на бебчо сега пак ще опиъам

# 571
От 5 минути не мога да си публикувам поста от нови отговори Laughing

Май наща темичка днес будува!  hahaha

# 572
Отдавна не се е случвало Mr. Green

# 573
Оооо прекрасен сладък КРАСИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
аз чакам да ми боднат една инжекция  Laughing после ще видим дали ще спинкам  Laughing Laughing Laughing

# 574
Ени, чудесни сте!   Flutter Hug

Маринекс, малката е прекрасна! Радвам се, че всичко е минало леко и се чувстваш добре  Hug  Heart Eyes Hug

# 575
Ми аз снощи не можах хич да спя и днес като се оплаках на приятелките ми и те ми обясниха ,че било пълнолуние и те не могли да спят,не ми обърнаха много внимание  #Crazy
Дано тази вечер да поспим.

Нищо не казахте за това как си усещате кожата на коремчето,само аз ли я усещам такава странна  newsm78 Confused

# 576
Аз не можах да спя, но от болки в костите.Не можех да стоя повече от 10 мин на една страна.заболявашеме гърб, хълбока.Явно от тежестта.За кожата на корема не ми е направило впечатление да се е променила, освен че ми е много опъната

# 577
Васси моята кожа е станала ужасно чувствителна на допир.Едва си го намазвам с кремчето,а ако не го намажа ужасно сърби ooooh!

# 578
Честит син, Василия! Да ви е жив и здрав!
Ениа, много сте хубави, да ви е жив и здрав малкия сладур Simple Smile

# 579
Васси моята кожа е станала ужасно чувствителна на допир.Едва си го намазвам с кремчето,а ако не го намажа ужасно сърби ooooh!
На мен ми е така кожата на лявата гърда.Адски чувствителна, дори болезнена на допир чак

# 580
И аз не можах снощи да спя нямаше такова въртене дано днес да успея Praynig пожелавам го и на вас  Hug Hug Hug

# 581
  • София
ВАСИЛИЯ, ЧЕСТИТО БЕБЧЕ. ДА РАСТЕ МНОГО ЩАСТЛИВО!!!

Последна редакция: пн, 01 мар 2010, 23:44 от Mamma

# 582
  • София
Ения, Краси е страшен сладур.
Васси , аз си чувствам кожата като чужда, само когато бебка натиска отдолу - това ми изтръпва ако пипна.
МаринексHug Hug Hug
Съжалявам, но не помня какво друго щях да пиша. Малко дремнах и сега ми е замъглено.

# 583
На мен ми е така кожата на лявата гърда.Адски чувствителна, дори болезнена на допир чак

Звучи като невралгия?  newsm78

Аз също не мога да спя... първо, че не мога да заспя, а като най-сетне заспя се будя час по час... Уви болките в таза стават все по-неприятни, въпреки, че последните 3 седмици не съм дигнала и грам, даже малко смъкнах...

За кожата на коремчето, мойто доста ме сърби, но иначе не е по-странно от обикновено...

Въпросче: В какво опаковахте бебешките дрешки за изписването?

# 584
благодаря ви много сладуркиии Hug Hug Hug

васси благодаря ти мила че питаш.значи всичко горе долу ми е наред.единствено сега в четвъртак да ми махнат конците и ще се чуствам по добре,че сега трудно си сядам на дупето Laughing.още на 2 ден си сложих колан по препоръка на докторката ми че моя корем беше наистина доста голям а и тя каза че коремните мускули доста са се разтегнали а не са били сланинки примерно.та така и това помага мисля.добре се чуствам с него.

аа и лансиноха ми помага доста,все още ме боли едното зърно когато малкия засмуче,но е търпимо,но благодарение на мехлема не са ми се разранили и се надявам скоро да ми мине.така че и мехлема не го изпускаите от багажа Naughty

памполина благодаря за съветите,аз от 4 дни още не съм ходила на 00 и даже ме е страх заради хемороидите,но ще те послушам дано помогне Hug

маринексче ама и твоята принцеска е страхотна,малка кукла.и всичките ни бебчета са невероятни.наи сладките мишлета... Crazy

момичета а мама ив къде е нещо не я забелязвам или само аз така си мисля newsm78

а как да си сменя лентичката,може ли малко помощ

Общи условия

Активация на акаунт