Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 325
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Челси как са бебоците. Усмихват ли ти се вече. Ти как се чувстваш. Сподели ни резултата от последното пълнолувине. Чудя се как ще се промени апетитът ми след раждането Thinking. При мен комбинацията от думата диета и будуване е пагубна - главоломно увеличаване на апетита. Joy Joy Joy Joy Joy

Ако ти остане време качи ни още някоя снимка. Любопитна съмъ да видя колко са пораснали.

# 646
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА ВАСИЛИЯ ! Животът ви дари с дете красиво, нежно и добро!
С пожелания да расте щастливо, здраво и все добро!

# 647
Мами  Hug  Hug  Hug
Ения, не ти е било никак лесно, миличка  hug Пак ще ти кажа - ти си герой  Hug А сега като го видях сладкото бузанче - вашия син Краси какъв е сладур!!! - наистина си права - заслужава си!!!  Hug Бързичко да се възстановяваш  Hug  Hug  Hug
Мама Ив супер новини!!!  Hug Hug Hug Браво!!!
Любка Ли   Hug стискаме палчетата  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Ахони  Hug на теб също - да ни зарадваш с хубави новини днес!!! Аз ще стискам палчетата бебека да се е метнала на майка си  Smile thumbsup Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Маринексче страшен дух имаш ти  Hug  Hug  Hug Супер!!! Така добре ми действат твоите постове, такава позитивна енергия ми вливаш, миличка!!! Много  Hug   Kiss  на теб и малката принцеса!!!
И сега да Ви се оплача мами... Sad аз отпадам от заветната дата 5.03.
Сутринта ми звънна моята лекарка - разглеждали са досието ми тази сутрин и са решили да ми отложат секциото - ще бъде някъде седмица преди термин. Решили са да изчакаме още малко бебчо да си постои на топличко, защото още нямам никакви предпоставки за раждане и неоантоложката е казала, че предпочита максимално близо до термин да е секциото, защото за момченцата било по-добре. Естествено попитаха ме дали имам нещо против... как да имам нещо против?  Rolling Eyes - те са лекари все пак и щом така са преценили... Ще чакам  Mr. Green, колкото и вече да нямам търпение... Разбирам, че няма по-хубаво от това бебчо да си стои на топличко, но ако знаете как се бях настроила за този петък.... Сега ще чакаме - в четвъртък си остава срещата ми с двамата доктори и тогава трябва да изберем новата дата. Сигурно ще е около 10-ти. Ама вече ще ме е страх да я кажа, че малко заприличвам на лъжливото овчарче   Mr. Green Joy

# 648
Добро утро момичета! То вече не е утро ама...

Много хубави новини носите повечето, браво на вас!

Камъче, Ахони, дано тръгнат нещата естествено в най-близко време!

Дари много добре те разбирам, че ти е докривяло за 5ти като вече веднъж си се настроила... Но пък важното е в крайна сметка да се избере най-добрата дата за бебче... не се натъжавай!  Hug

Ние сме добре, днес ще чистим къщата пак основно, ще мием и т.н. с таткото, че той сега си е вкъщи при мен и ще го ползвам повече той да работи, а аз само да нареждам. Обаче уж щях да чистя та да предивиквам раждането, а то май само с команди няма да стане...  hahaha

# 649
  • ГО
Тинкче, не се и надявай с чистене да предизвикаш раждане. Аз в неделя и чистих и креватни упражнения правих, е не ще и не ще да излиза. hahaha

nelka-hubavelka, НаНина, BONI, ahoney, Tink Hug

# 650
Дарида съжалява, че са ти отменили датата за секцио. Като те видях на линия си помислих, че вече тръпнеш в очакване. Няма как най-важно е бебчо да е добре.

Аз затова засега не се настройвам за нищо. Обичам като теб да съм наясно с нещата предварително, но се разстройвам повече когато се навия и плановете на се сбъднат. Мисля си че ще се успокоя чак като си видя бебето и ми кажат, че всичко ще е наред. До тогава просто се опитвам да се разведрявам и да не се поддавам на лоши мисли.

Така, че и на теб ти пожелавам кураж. Не унивай  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 651
NovaTema, ахони аз днес (малко нагло от моя страна),но направо се пресегнах и извъртях екрана към мен за да виждам .... Mr. Green та видях на 4 места вода ,като количество най-много беше до коремчето му ,после към краката имаше много малко  и надолу към главата беше, колкото плацентата да не залепне по бебето (на косъм ,както се вика). По това съдя, че имам още малко време. newsm78 Praynig
Антония браво за прическата,снимчици ще качиш ли да те видим ? Hug
Тинк браво за хубавите новини от ЖК  Hug 51 см. ама тя ще има манекенски мерки  Wink Hug
Стелее Hug
Кармензначи днес да чакаме новинки за теб ли мила? Бебка маи е чакала тати да си доиде при вас и вече напира да си излиза при вас. Flutter Hug Ще стискам палчета за теб мила,всичко ще бъде наред.А за датите аз вече не ги гледам, само да са ни живи и здравички ,когато искат да се появяват. Praynig Hug
Tasty0703 имаш моите палчета мила и всичко да мине нормално.Нека е активен бебока,значи си е добре.И не се притеснявай за всичко ще е наред  Hug
вени браво за хубавите новини, а това с язовира  hahaha Joy дори ти завидях благородно разбира се  Hug
дари голямо обикаляне си дръпнала , а за мерките хич да не се впрягаш, те не винаги са верни.
hiki_miki честит ти нов доки, ами а дано да познае за 10.03 по добре да е така мила.Щом всичко е наред  Peace
камаче  Hug Браво за тоновете и ще си чакаме с теб още малко. Hug
Някои беше питал за магнезия  ,да кажа че при мен още ,като влезнах в 9-ти ми ги спря ,но изведнъж.... бях на схема 3по 1 магнерот
ахони ти не си даваш датичката обаче. Mr. Green Ще стискам палци мила, и само да кажа, че сега не могат добре да измерят главичката и дават преблизителни мерки не се притеснявай.Е мерят и костта и коремчето,но вече са големички и не успяват да ги хванат добре.А за 3-ти ,дано и моята да реши да си излиза тогава, че да сме си на една датичка с теб  Heart Eyes HugЩе чакаме новини от теб днес. Hug
Памполина днес ти е термина мила и на теб,аиде днес да се похвалиш с бебче Hug
цветослава абе тия наши бебчета с големи характери от сега .Дано не си сменят настроенията само ,като времето този месец  Joy Hug
ilein7 и ние имахме пъпна връв около вратлето последно ,като можеше да се види още .Другия доктор при ,които ходих каза, че по скоро е пред вратлето плаваща,но я има .Дори миналата седмица доста въртя да види нещо,но вече се е смъкнала толкова, че нищо не се вижда.Надявам се да се е махнала от вратлето и и да не е това причината да излиза още. Praynig HugОпитвам се и аз да не мисля за това Rolling Eyes
НаНина аз си взех 2-ве нощници.Една с дълъг ръкав и една с къс ,разбира се с много копчета отпред . Hug
titito_2100 пу-пу все така да си докрая мила, а и като се появи бебчето да ти е все такъв послушко  Hug
нинчу Браво за бързото въстановяване. HugТова с коремчето ме накара да ти завидя не толкова благородно  Wink Mr. Green ,аз от как се помня спя само по корем и това най-много ми липсва сега.Оооооще малко и аз  Mr. Green Joy
rompecabezasспокойно мила ,какви са тези нерви ? Една голяма прегръдка за теб  Hug
маринексче браво на теб , до колкото разбрах от мамите със секцио по бързо ще се възстановиш като ставаш от рано. Hug Браво и за коластричката мила, ще слезне и кърмата не се притеснявай само. Peace
slan4ice_85 Hug Hug Hug Много се радвам , че писа .Не се притеснявай мила силно се надявам да ти скочи химоглобина и да задържиш бебчо да порасне още малко.За водите споко нормално е явно. PraynigЩе чакаме да кажеш ,какво сте решили днес.Съжалявам за крачето  HugГоляма прегръдка и за теб  Hug Hug Hug
eniqмила какви бузки има само да го захапеш направо този Краси.На снимчицата въпреки , че си бледа изглеждаш ,като най-щастливата и горда мъжка мама,каквато си ни всъщност. Hug Всичко е зад гърба ти и се наслаждавай сега на бебчо.За химороидите на забравяи тетрата.Тя много ги успокоява.
golddigger,didipeicheva Hug Hug Hug Размина ви се този път  Wink
Евче ха-ха страшна си много ни липсваш,но се наспинквай мила, че да имаш силички за Фил и Ицко .Скоро всички ще сме родили и ще си градим нов график за спане и бодърстване като теб  Hug Целувчици  Heart Eyes
Mimeto78 оплаквай си се колкото искаш мила, всички го правим .Как беше "в радост и в болест"  Mr. Green заедно сме всички.И твоето време наближава  Hug
pavka Hug Hug Hug
dekryo честит 9-ти месец  Peace
hellena,letiziq,tincheto,bobita_25,любка-ли, БОНИ, nelka-hubavelka Hug fingerscrossed Hug
дари Hug не съжалявай за датата мила,за добро е  Hug
Паааак се улях за, което моля да ми бъде простено , ама наваксвам си за вчера  Mr. Green Hug
Дано не ви оттегча с поста си .Сега обаче трябва да ставам да шетам.То часове докато ви напиша този роман  Mr. Green hahaha Joy

# 652
Тинкче, не се и надявай с чистене да предизвикаш раждане. Аз в неделя и чистих и креватни упражнения правих, е не ще и не ще да излиза. hahaha

Камъче, ми тогава да не се напъвам да преизпълнявам плана!  Joy

Мамо Ив,  ние и двете семейства сме високи... ама да ти кажа викам да расте дребната повече като излезе, че вече се притеснявам как ще се раждаме!

# 653
  • Сред обкръжението
Дари, не се натъжавай за смяната на датата! Така и за бебчо ще е по-добре! Погледни го от тази страна - ще имате още 5 дни бонус за осамотение с Тоши Wink

# 654
Благодаря Ви, момичета  Hug
Явно, че му е писано по-късно да се появи малкия Любо... освен ако сам не реши нещо друго...

kama4e , Tink  Hug  Hug  Hug разсмяхте ме, сладурки  Hug

# 655
Tink ние пък сме от дребосъците , от тези дето в джоба да ги сложиш  Mr. Green hahaha JoyАз като съм се родила съм била 3.400 кг. и 50 см . , а дядо ми на ,които съм кръстена викал, че ще съм ставала го;ям човек.Имала съм големи табани  hahaha Joy Е голям съм де 1.55 см. Mr. Green
камаче  Joy Joy Joy

# 656
НаНина  Hug  Joy  Hug Тоши като му звъннах сутринта и той така каза - хайде още 5 дни мърморене  hahaha Много ми тежи вече и постоянно пъшкам и си мърморя под носа - оплаквам си се сама на себе си  Mr. Green
Вече и възглавниците не помагат много за спането...
А от няколко дни вечер ми става много тежко - дори не мога да вечерям - направо ми се струва, че ще върна поръчката  Sick

# 657
  • ГО
Явно на всички вече ни се увижда бременността.
И още повече като започна бебевалежа Joy
Та, като се замисля, аз от три седмици все ще раждам. hahaha
То не бяха болки, контракции, плаценти, инжекции, секс, чистене, клякане,  уууууу чудо.
Мърморя не, ами съм станала като куче. Постоянно съм крива, мрънкам, пъшкам.....
Както исках да раждам, така ми се иска да е в четвъртък, не утре, че утре да си изкараме тримцата с детето спокоен почивен ден.
Айде, който иска да ражда- да заминава! Naughty
Който не иска - да стиска кълки! Naughty
 Joy Joy Joy

# 658
  • Варна
Darida, спкойно всичко ще бъде наред  fingerscrossed
Ей Mama Iv, жестока си, не забравяш никой  Heart Eyes
Да ви се похваля аз вчера се уговорих с личен лекар-педиатър 2 в 1 така да се каже
за малката госпожица и съм много доволна. Poohinka благодаря   bouquet
Много пишете не мога да смогна да ви чета  Embarassed
Днес ми е много мързаливо.....

# 659
  • Враца
Добро утро маминки
Влизам с розова новина-Лорелей75 е вече мама на малката принцеса София(3750гр)

Да е жива и здрава ,на мама бързо възтановяване

Дари не се натъжавай мило,аз даже нощес те сънувах,че си раждаш нормално и бебе Любо е бил към 3500гр и аз ти казвам виж не е голямо детето ,а тия само искаха да те срежат.Та така злато като нищо той сам ще си тръгне и може да се разминеш със ножа Hug Hug Hug
Сега отивам да си направя кафе,че да се разсъна и идвам при вас

Общи условия

Активация на акаунт