Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 326
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Ей ме  Wink ко станало дорде ме няма ? Някой фърлял искри тука  Naughty забраняваме таквиз пожароопасни и пиротехнически техники  Laughing
Кой пита как ще раждам забравих - спи ми се много - секцио - понДРЕлник рано сабаХлям  Mr. Green - шубе ме е ама яко , но си трая  Laughing
Ахони , скъпа - мисли за датата положително , и ако до утре беба не тръгне да излиза те вземам и отиваме да катерим Витоша - мъжете ще карат зад нас , а багажите за болницата ще са в колите  Laughing Laughing LaughingНяма начин да не родиш  Laughing Laughing Laughing Не те изоставям за нищо на света  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мамма , нека стане както го искаш  Praynig
Мамо Ив, кой е драскал тези скици?

# 91
Мамма относно приемането на течности на ден изпивам най-малко 2 л. вода и една кана айрян (заради ниското кръвно)  Hug Ако ме дупнат по корема (червата де) ще текна като лейка просто, ама при бебчето нямало  Sad
marinex Аззз ! Mr. Green когато бях келеш още, че от как съм женена няма време за моито хоби !А така ми липсва това и скитането в планините с кучо  Hug Но такъв е живота  Mr. Green Heart Eyes Сега хобито ми са децата  Whistling Mr. Green
За понеделник изобщо да не го мислиш  Praynig Всичко ще си бъде както трябва и ще чакаме да ни се похвалиш  Hug

# 92
Маринекс, никакво шубе  Naughty  Ясно е, че те тресе предстартова треска (всички сме така), но всичко ще е наред. Бъди спокойна и уверена. Аз съм пропуснала, че си за 1-ви, не знам защо бях останала с впечатлението, че си към 5-томартенската група.  Че то време не останало, няма за кога да те е шубе.  Grinning
Ще чакам с нетърпение в понеделник новината.  Hug

mama Iv, увеличи айряна и млякото. Водата не помага - тя само усилва диурезата, т.е. изпишкваш я директно.
Поздравления за скиците! Много се радвам на хора, които имат някакъв талант и завиждам благородно. Аз не мога балон да нарисувам, камо ли нещо по-сложно.

# 93
Mamma   Hug Мерси ,то да си призная и аз не знаех до 9-ти клас , че имам такъв талант  Crazy ,но като скучаех в часовете на един даскъл ,които ме приспиваше почнах ей така да си драскъм и то взе , че се получи нещо. hahaha Joy Joy Joy

# 94
Здравейте и от мен момичета!   bouquet

Nin добре ни си се завърнала! Много съжалявам, че имате проблеми с кърменето... Но може би не трябва още да се отказаваш? Може би Else или Бу могат да дадат полезен съвет и да помогнат? Дано всичко се нареди!  Hug

Маринексче, че то не останало време бе мила. Много палчета ще стискаме в понеделник!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Мамма браво, че си успяла да поспиш най-сетне! Това с киселините е адски гадно! Но пък само още малко остана...  Hug

И на мен послендите ми покупки бяха кърмаческите "одежди". Казаха ми за болницата да си взема един кърмачески сутиен и кърмаческа нощница. Тъкмо ми пристигна нощницата днес и съм адски доволна. Сутиени се купих от няколко различни фирми, не бях сигурна кое ще ми е най-удобно... Един на Anita, един на  Naturana и мъжа ми ми донесе два от Mothercare - нощни. Според мен тези нощните ще ми влязат в употрба, тъй като не виждам как ще слагам подплънки за зърна, за да не си цапам нощниците без сутиен. Ето ги как изглеждат:

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 14:08 от Tink

# 95
  • Варна
 Hug Hug Hug на всички мами. Ние изчистихме с милото и сега релакс. Всички ли се уморяват толкова бързо, колкото аз ?Sad
Всеки луд с номера си...мамите които си знаят датата се притесняват,аз като се замисля искам да знам, ама сигурно ако знаех нямаше да е така #Crazy #Crazy #Crazy Ще ми се вече  да се срещаме с моето момченце, ама той няма хабер да излиза Sad На всички мами за 1-ви много кураж, всичко ще е наред и скоро ще си гушкате прекрасни бебенца. Hug Hug Hug

# 96
Ох, аз имам един въпрос и много се извинявам, защото знам, че вече го обсъждахте това. Но мен тогава вятър ме вееше на бяла кобила и не обърнах много внимание, а сега не мога да намеря старата тема...  Embarassed

Последно какъв матрак избрахте? Пяна или кокос? Ние купихме такъв от студена пяна с дупки за проветрение и уж антиалергичен, но ми се струва твърде мек...  newsm78 Сега се чудя какво да правя и дали не е прекалено мек тоя матрак за бебче, те нали трябвало на по-твърдичко да спят?  Tired

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 14:19 от Tink

# 97
  • Варна
Mamma толкова си изчерпателна разбрах всичко многоо ти благодаря когато реша ще знам как Simple Smile) Аз като бебе съм била с рефлукс в по-късно в пубертета ми откриха гастродуоденит демек гастрит на дванадесетопръстника но нещата за 2-3год затихнаха, сега от бременността киселините ми са ужасни и стомаха ми е толкова раздразнен чак понякога ме е страх да не направя някоя язва и аз не мога да ям какво да е и колкото искам и затова стигам вечер до повръщане. гастроентереоложката каза че спасението ще дойде след като родя беше убедена 100% че всичко ще утихне още на втория ден след раждането дано е така и дано и при теб бъде така, че е много отвратително. Същото ми каза и дерматоложката за алергията по ръцете просто майка не се ставало лесно Simple Smile)
dinapd не си само ти, аз чак се дразня на себе си тръгвам с един ентусиазъм и сеуморявам много бързо и сядам за почивка няма друг начин Simple Smile

# 98
  • Враца
Брей нямате изчитане,момичета
Аз тази нощ спах много неспкойно,въртях се в тва ми ти легло.Мъжо щеше да ме изхвърли.
И сега тук с кайвенце.
Дари едно голямо гуш за теб мило.
Маринексче айде бе душа приключвай с тая работа ,че беба ще излезе и ще пита да пга и тя.Ще я направиш работохоличка от сега Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И да не съм те чула,че те е шубе(и мен ме лови ,ама си мъча и се скатавам,че е срамота)
Нин добре дошла у дома с бебче Филип,да го нацелуваш по петичките
Ей ами сега кво щях да пиша още newsm78 ,не помня Embarassed
Гушки на всичкииииии без изключение и ще ви наглеждаме ,ей да не правите бели Peace

Мамма аз добре пускам новите темички,ама нещо не мога да се оправям с попълването на списъка с родените бебоци Embarassed,иначе с другото криво-ляво се справям

Тинк аз съм много зле с тия матраци,нашето креватче е със някакво дунапреново дюшече и не е много твърдо,но не е и меко.Нека някоя мама да ти каже за нейното ако е купено отделно Hug

# 99
Вени, ако искаш, ще обясня, че да съм спокойна, че има кой да допълва.
Аз се надявам да съм на линия и от болницата, ама знае ли човек.

# 100
Здравейте момичета!

Днес няма бебета. Дали е затишие пред буря?  Rolling Eyes

Момичета влязла ми е една муха в главата и се чудя какво да правя. Искам да ви питам вие като изпрахте и изгладихте дрешките направо ги подредихте в шкафовете или първо ги увихте в плик.  Моля да ме извините за глупавия въпрос  Embarassed, но аз сега като се замисля май доста рано изпрах и изгладих дрешките и  направо ги подредих без да ги сложа в плик. Чудя се дали да не ги изпера пак.  newsm78
Моя мъж се базика с мен, че бебето още се не е родило а дрешките му вече ще избелеят от толкова пране.

Hug Hug Hug за всички.

# 101
  • Враца
Мамма ще ти бъда много благдарна ,поне да знам,че и това мога и да те отменям от време на време Hug Hug Hug
lyubka_li аз ги изпрах и изгладих отдавна и си ги наредих направо в чекмеджетата без да ги слагам в пликове Hug

# 102
Здравейте мацки,

При мен положението е супер странно. От вчера съм с разстройство, боли ме кръст, корема ми е почти постоянно твърд, болките ниско долу са такива че трудно се върви, Супер нервно ми е , направо имам чувството че мога да изпадна в ярост от най-дребното и раждане не тръгва. Вчера вечерта на няколко пъти яко ме преряза ниско долу и това е. Вече започвам да си мисля че при мен нормална родова дейност неможе да започне ако не ми я стимулират. Като се сетя и първия път след 10 дни преносвяне каква мъка беше да почне родова дейсност.............. Кой знае какво Генно Модифицирано Чудо съм и аз Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

Това е от мен.

Честито на всички нови мами и леко раждане на тези които им предстои днес .

# 103
lyubka_li аз направо ги подредих в щкафа. Но те са в чекмеджета, така че са добре затворени. Тези които са на рафтове, по-големите неща, просто покрих с изпрани и изгладени кърпи...

Цвети, още е рано - 9 дни до термин, а ти вече имаш симптоми! Според мен ще е по-добре този път. Спокойствие и здрава храна! Опитай се да се успокоиш и да мислиш позитивно!  Hug Hug Hug

# 104
мама ИВ много хубаво рисуваш.жалко че не ти остава време за хобито ти.най-ме впечатли мъжагата с цигарата,мой тип е Laughing
МАРИНЕКС то не останало бе душа,ти от много работа да не вземе да забравиш да отидеш да раждаш.

Общи условия

Активация на акаунт