Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 325
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, момичета.
На мен ми докараха кошарката и утре ще я сглобяваме.Имаме си вече и ваничка със стойка.Днес смятам да изляза/въпреки кофтито време/да накупя и останалите неща и от другата седмица да почвам с прането и гладенето.Аз се чудя дали отсега да купувам сутиен за кърмачки, подплънки за кърмачки и други такива аксесоари за кърменето newsm78
Много Hug Hug Hug.Не ви изброявям поименно, че да не пропусна някой

# 76
  • Варна
 Else многоо ти благодаря Simple Smile Понеже в момента кожата ми е много суха и чувствителна и използвам само мляко за тяло след баня зърната ми са изпъкнали и се надявам и аз да нямам проблем след раждането с кърменето Simple Smile БЛАГОДАРЯ

tincheto нищо че е мрачно излез пак си е разходка Simple Smile) аз си чакам само дивана и в понеделник ще ходя да питам колко още трябва да чакам Simple Smile

# 77
Диди, ако ти кажа какво ми е мързеливо в това време Blush, но ще се мобилизирам.Дано приключиш вече и с дивана.

# 78
illy_to  Hug Hug И ние така бяхме в Англия - без роднини наоколо, даже без много приятели, защото и двамата работим в градове на разстояние, а колегите ни са и те от други градове. Да нямам помощ с първородно бебе беше една от причините да се върна в Бг за раждането, но пък иначе да съм в страни от куп поучаващи роднини ми харесваше и винаги съм оценявала това предимство Embarassed Е, то не може хем това в онова, хем... знаеш  Wink Така че сега попивам плюсовете тук, след това като се върнем - ще има повече спокойствие. The best of both worlds, както се казва  Laughing

Мамма и Маринекс - И аз съм така - искам бебе-мартенче, даже го целих да е така, ама се надявах да е след средата на март... а то не стана баш, но нищо. Стискайте още само днес и утре. То и моят доктор е извън София до утре вечер, така че аз сериозно стискам. Палци най-вече  fingerscrossed

Маринекс Ти ли нещо каза за бюджета или друг беше...  ooooh! Явно Стинг е минал на лека найлонова плодова диета. Мисля, че Дюкан ще му хареса повече  Laughing Ти как ще раждаш - естествено или със секцио? (извинявам се, ако си писала някъде, а съм пропуснала)

Bona fides Моето секцио е насрочено точно 10 дена преди термин.

Кали Тука съм, ама докато изчета от вчера... Simple Smile Онзи ден в четвъртък взех разпечатка на списъка от локалната АГ регистратура, ще го напиша и ще ти го пусна на лично съобщение. А ако някой друг иска, мога и на друг да го пусна, или пък направо във форума.

Вие откъде си купихте сутиен за кърмачки?  Embarassed

PS Да се похваля, нашето тати ще долети довечера  newsm44

# 79
Carmen предварително ти благодаря Hug
Стискам ти много палци за понеделник fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Аз си купих сутиен за кърмене от бебешкия магазин piggy`s house,имаше няколко вида.Иначе съм виждала и в хиппо ленд.

# 80
Кали Аз съм от отбора за 5 март  Grinning Ако бях за утре, сигурно досега щях да ви надуя главите от страх  Wink Така че стискай да устискаме до март първо, а после - чак до петък Simple Smile

# 81
Ей,че съм бременен мозък Embarassed
ще стискам,хем да устискате до петък,хем и за мамите които ще са през седмицата Simple Smile

# 82
Здравейте и от мен,

изчетох ви най-накрая. Не че запомних какво щях да пиша  Embarassed

Честито на майчетата, които се радват на своите рожби.
Добре  дошли и на завърналите се от болниците.

Гледах и снимките на Сами супер сладур е.

Аз днес съм решила да отида да купя малко мартеници, след 2 дни идва нашия месец  Party

Ще взема тези дни фотоапарата от брат ми и ще ви кача мако снимки да видите мен и покупките за бебка.

Hug

# 83
Здравейте и от мен!
За днес още нямаме бебчета... но аз ще чета и чакам  Hug!

# 84
Добро утро от мен!
Палците и добрите пожелания са вълшебни - не мога да повярвам, че спах почти до обяд. Даже още сигурно щях да спя, ако не ме беше събудило думкане от музика на някой от долните етажи. Но определено съм  newsm68
Сега синът ми "отмъщава" на съседите свирейки на пианото.  Mr. Green

Нин, добре дошла!

Маринекс, радвам се, че сте поприключили с работата. Стискай още малко и ти като мен... ден и половина поне - не остана време.
То при мен е най-добре да изчака бебочката до плануваната дата, че иначе не е много сигурно, че ще има свободни стаи от ВИП-овете, а хич не ми се иска да съм в някоя от другите (лежала съм там, стига ми), а и така и така се очаква да е дребна, да си постои на топличко още няколко дни - колкото повече, толкова по-добре.
Твоят куч`верно ще да е минал на диета.  hahaha
Нашият пес го евакуирахме от днес за месец. Обикновено всяка пролет по това време го взима човека, от който го купихме на времето. Има развъдник и хотел за кучета, но тъй като си беше оставил Руфо за него и за разплод и едвам го измолихме да ни го даде, сега го гледа като свое куче. А Руфо се радва на свобода и на мнооого женско внимание - карат му дами от цяла България.

didipeicheva, не мога да не ограничавам храните. Явно съвсем физически бебето притиска стомаха - в момента, в който легна и всичко се надига нагоре. А хапна ли повече от няколко хапки каквото и да е и... вече всичко ми е в гърлото. Аз от малка съм с гастроезофагиален рефлукс, но от години не съм имала проблеми. Силно се нядявам като родя пак да се нормализират нещата.

Сега да обясня как се поставят картинките в мнение.

Диди, ето в ТАЗИ ТЕМА >> съм се опитала подробно да обясня.
Ще се опитам накратко и тук да напиша, за да е от полза и за останалите.
1. За да се сложи някоя картинка в мнение, то тя трябва да е качена някъде в Интернет (не може да е просто на компютъра или в пощата например).

2. След като си харесаш някоя картинка от даден сайт и искаш да я сложиш в мнение, то трябва да вземеш адреса и. Адресите започват с http:// и завършват на .jpg .jpeg .gif или .png
В зависимост от браузера (програмата, с която разглеждаш страниците), по различен начин може да видиш адреса на картинката.
- За Internet Explorer - клик с десен бутон на мишката върху снимката с десния бутон на мишката и избираш Properties. Отваря се прозорче, в което има поле Address (URL) - трябва да се копира целият адрес
- За Mozilla - клик с десен бутон на мишката върху снимката и от падащото меню избираш Copy Image Location (Копиране адреса на изображението) .
- За Opera - клик с десен бутон на мишката  и Copy Image Address
- За Safari - също десен бутон и Copy Image Address

3. Добре е обаче да съобразиш снимката/картинката да не е по-голяма от 600 пиксела във височина или ширина. Това е максимално допустимият размер за изображение, публикувано в мнение във форумите.
Размерът на картинката може да го видиш като кликнеш с десен бутон върху нея и
- За Internet Explorer - клик с десен бутон на мишката върху снимката и избираш Properties. В прозорчето, което се отваря (онова същото с адреса), има поле Dimensions и там пише нещо от рода на XXX x XXX pixels (винаги първата цифра е ширината, а втората - височината)
- За Mozilla - клик с десен бутон на мишката върху снимката и Properties (Свойства) - отваря се прозорче, в което пише размерите
- За Opera - десен бутон и Image properties

4. Поставянето в публикация.
След като си копирала адреса на картинката, то трябва да го поставиш в полето, в което си пишеш текста за публикацията. Позиционираш курсура там, където искаш да е картинката, кликваш върху бутончето и в полето се появява [ img ] [ /img ]  (без интервалите). Трябва да поставиш адреса на картинката между първия и втория таг, т.е. [ img ]тук[ /img ]  (и не трябва да има интервали преди и след скобите), т.е. да изглежда подобно на това

Код:
[img]https://assets.bg-mamma.com/images/flowers2.jpg[/img]

Ако картинката е по-широка от 600 пиксела, то е необходимо да укажеш да бъде намалена

Код:
[img width=600]https://assets.bg-mamma.com/images/flowers2.jpg[/img]

Ако пък е по-висока

Код:
[img height=600]https://assets.bg-mamma.com/images/flowers2.jpg[/img]

Ако едновременно е по-висока и по-широка, то е достатъчно да укажеш да намали само по-големия размер. Т.е. ако е 1024х768 пиксела например, е достатъчно да укажеш само ширината да е 600 пиксела.

Това е.

Bona fides, моето секцио е назначено за 11 дни преди термин. Лекарката ми изрично каза, че няма да се съгласят да го планират повече от 14 дни по-рано (не, че съм искала). Няма обаче и гаранция, че ще устискам до планираната дата. И синът ми бе планиран, ама се роди 2 дни преди запланувания ден.
Наистина ми се струва обаче много рано 11-ти, при положение, че терминът ти е 29-ти.

Mama Iv, непременно ще организираме Старозагорска сбирка. С Хера и Експреса няма скука - големи скици са. Живот и здраве в края на април ще имаме отново семинар и ако пак е в Ст. Загора - непременно ще се видим.
Не се притеснявай за бебето. Според статистиките до третото дете всяко следващо е по-голямо, т.е. съвсем нормално е бебокът да се роди по-голям от двете каки.
За водите също е нормално да намалеят, но няма да свършат. Писала съм и по-рано - не е доказана съвсем пряка връзка, но има зависимост от приема на течности, богати на белтъчини, и количеството на водите. Пий повече мляко, айрян, бульони, супи.

kama4e, разбирам колко ти е напрегнато и как броиш часовете. Това чакане на края е доста изтощително, но както ме успокояваше докторът ми при първото ми раждане (дъщеря ми я преносих близо седмица) - не е останала бременна, която да не е родила. Още мъничко.

Дари, сигурна съм, че всички съпреживяваме и се вълнуваме. Различни сме обаче и го изразяваме по различен начин.
Ако видиш щерка ми как реагира например - не можеш да познаеш радва ли се, тъжна ли е, сърдита ли е... никакъв външен израз. В същото време обаче е много чувствителна и преживява силно всичко вътре в себе си. Трудно и се отдава да благодари или пък да изрази някакво чувство... но не е от лошотия или липса на възпитание, просто не и идва отвътре. Баща и (бившият ми мъж) беше същият - желязната маска.

tincheto, честита кошара. За аксесоарите за кърмачки - аз съм си купила подплънки, сутиен и крем за гърдите и са ми в багажа за болницата. Помпа не съм купила и няма да взимам засега. Ако ми дотрябва, въпрос на няколко часа е мъж ми да я купи и да ми я донесе.  

Carmen - за сутиените за кърмачки, аз си взех от българските - на Пеней. Много съм доволна от сутиените за бременни и си взех същите и за кърмачки
модел Мама и модел Габи

Василия, ahoney, НаНина, wola и всички останали  Hug

ooooh!  Написах цял ферман, извинете ме...  Blush

# 85

Carmen - за сутиените за кърмачки, аз си взех от българските - на Пеней. Много съм доволна от сутиените за бременни и си взех същите и за кърмачки
модел Мама и модел Габи

Мамма А тези в кой магазин ги продават? Аз нещо се унесох в покупки за бебо и изобщо не съм ходила да пазарувам за себе си, и като се има предвид, че вече не знам в София къде какво има, просто се чудя откъде да тръгна.   bouquet

# 86
Здравейте и от мен мамчета не искам да дразня недоспалите мамчета ,но аз тази нощ съм спала като мечка зимен сън Simple Smile.Успях да ви изчета докато закусвам и пия кафенце с мноооооооооого мляко.
Добре дошла у дома на Нин.
Ох щях да пиша оше нещо нооо........
Сега ви оставям и ще се опитам да ошетам малко,но са ми много подути днес ръцете и ме болят,та ще видим докъде ще я докарам.
Ще хвърлям по едно око за новини......
Много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug на всички Мамчета  love001

# 87
Carmen, нарочно не написах, за да не се приеме за реклама. В ДаНет ги има. Можеш да ги поръчаш по нета, но можеш и на място в офиса да отидеш да ги видиш (на ул. Франсис де Пресансе 12А - пада се между ул. Оборище и бул. Мадрид).

Предполагам, че могат да се намерят и в големите бебешки магазини, но не знам къде точно. Със сигурност обаче по магазините има разнообразие от модели и марки.

# 88
Mamma Благодаря много  Peace

# 89
Vasilia  твоя списък много ми допадна и да ти кажа ,аз до колко съм го изпълнила  Mr. Green
Цитат
1. Излезте с половинката си на романтична вечеря само двамата
2. Прочетете интересна книга, за която не ви е оставало време досега
3. Подарете си цялостен масаж за тяло
4. Отидете на танци
5. Послушайте любимата си музика силно - в следващите месеци слухът и вниманието ви ще са приковани изцяло в бебето
6. Посетете музей, галерия
7. Развихрете се в кухнята - сгответе нещо екзотично
8. Отидете на кино
9. Кажете на половинката си колко много я обичате
10. Обадете се на стар приятел
11. Отдайте се на хобито си поне за ден
12. Изгледайте романтичен филм
За точки 1,2,4,5,7,9,10,12 съм ги изпълнила 100% , за т. 6 ако важи това, че още незнаех за бременноста ходих в Габрово на залата на смеха значи и нея може да отметнем , за т.3 ще изчакам да родя (имам позната масажистка с която вече си имам уговорка)  Mr. Green За т. 8 ми се искаше много, но не стана и тя ще почака , а за т. 11 трябва да призная , че вече много години нямам време за него, но скоро бях помолена от Йоанка и си имам едно голямо Отличен от госпожата и . hahaha ето за това http://vandaa.snimka.bg/arts/risunki.478126 малко да се посмеете на мои гръб. Mr. Green Hug
Нанина, дари,Мамма Hug Hug Hug Ами аз вчера си му дръпнах един рев , но какво ли бих правила без моя любим и вас винаги успявате да ми дигнете духа . Heart Eyes Изгоних мрачните мисли и сега само положителни събирам  Mr. Green
кармен браво  за мъжът  ти точно на време идва  Hug Друго си е да е до теб  Peace
дидипейчева ами и вени саси искаше овенче да е бебката им като баща и  Hug
След малко пак ще ставам , че аз съм изпълнител на желания днес в кулинарията  Joy
Петяя ще кача да видиш аз на НГ ,какво бях сътворила, че се каня отдавна да ти се похваля  Wink Mr. Green Там ще ти пиша ЛС  Hug

Общи условия

Активация на акаунт