Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за забавление, които се предлагат във форума, докато чакаме бебето?
Какви са някои от поздравленията и пожеланията, изразени във форума към майките на новородените?
Какви са някои от препоръките и съветите, споделени във форума, свързани с бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за забавление, които се предлагат във форума, докато чакаме бебето?
-
Какви са някои от поздравленията и пожеланията, изразени във форума към майките на новородените?
-
Какви са някои от препоръките и съветите, споделени във форума, свързани с бременността и раждането?
-
Какво е значението на термините „мартенска рибка“ и „фелтфебел“ в контекста на публикациите?
-
Какво означава „джапанките“ в контекста на публикациите?
Маринексче със сигурност усеща кучо че нещо става. И нашия котак усети само че той направи наистина големи пакости и за съжаление вече не е при нас. Но признавам с него и с бебо не бих се справила. Много пакостлив стана и все на пук правеше всичко. Пък и съм сигурна че сега е по добре. Цецинка мила как си, леле не мога да си представя милички мами с близнаци как е при вас. Евала ви. Челси и ти просто си герой. И аз се боря с анемиика ама лека пиивам си малтоферче сутрин иначе ми излизат звездички и ми отмалява. Пък не може така трябва да се гледа бебо. Леле колко изписах. Гушки милички на всички стискам палчета на тези които имат нужда. Леко раждане на тръгналите и спокоен ден на всички с бебоци.

. Ама ние оценяваме, че изобщо намирате време за нас, пък било то и за малко
Леле Маринекс, аз хубаво ще те изчакам до първи, ама имай късмета да не родя тогава и ти да ме зарежеш мен

Така че в никакъв случай не съжалявам за казаното. Извинявам се на GodaiVa ако съм я засегнала