Мартеничка закачи и сладко бебе си гушни! (39)

• 25 324
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Добро утро.   food010
Mamma, нали знаеш, че имаме вълшебни пръстчета, сега всички ще стиснем палци малката ти актробакта да изчака март. Пък то почти дошло, само днес и утре.
ДариHug Hug Hug
Nin, добре завърнала се. Надявам се да се разреши проблемът с кърменето. Знаеш, че във форума могат да ти помогнат. Дано всичко се нареди както ти искаш. Целувки за малкия Филип.
Много прегръдки за всички (аз няма да изброявам по именно, за да не изпусня някого), но вие си знаете, че сте нагушкани и от мен. Сега отивам да си пия мълчаливо кафето, че съм доста кисела все още.

# 46
  • Варна
Здравейте момичета!
Да пиша, верно успявам рядко, но ви чета редовно  Simple Smile
Искам да поздравя всички мами срещнали се вече със своите рожби  Heart Eyes
Да са зиви и здрави бебоците за радост на мама и тати   bouquet
Не се натоварвайте с излишни негативни емоции  Naughty
Мислете само за хубавото, което предстои  Simple Smile На всички желая поредния усмихнат ден
и много  Hug Hug Hug

# 47
  • Варна
Добро утро от мен присъединявам се към ранобудните мами само че с чаша мляко  food010. Снощи не можах да спя нормално, будих се от киселините но нали съм упорита всичко си седи в стомаха содата помогна малко:) и поне 5пъти ми се схванаха мускулите на краката, ту единия ту другия а пия Магнезий.....много е неприятно
Nin добре завърнала се Simple Smile) Надявам се проблемите с кърменето бързо - бързо да ги разрешите Simple Smile
Mamma знам какво е да не можеш да ядеш и да спиш с тези киселини и аз бях така сега вече спрях да ограничавам храните и е по-добре Щом решила че ще родиш март значи ще е март. Исках да те попитам как се слагат картинки в постовете???? Аз пък съм решила че моята принцеса няма да е риба ами ще е Овен. Вече почнаха да ме питат наляво и надясно ти няма ли да раждаш и тем подобни наистина почва да писва, аз нямам нагласи още за раждане и няма да е скоро Simple Smile
marinex сладкото ти кученце какви бели прави Simple Smile)) ще си вземеш други, е няма да са същите Simple Smile)) Важното е да е весело, а при вас определено е Simple Smile Стига съм писала когото пропускам не е нарочно за всички прегръдки  Hug Hug Hug Hug Hug и палчета, за всички мами които имат нужда

# 48
Добро утро  newsm51

# 49
Добро утро мами,днес сядам с чайче  Laughing
Дано днес пак имаме много бебета толкова им се радвам.
При мен няма нищо интересно.Вчера приключихме с основното почистване в къщи,бебо вече може да идва stork-boy
Замислих се как ли е Цецинка с нейните две бебчета?Дано намери време да ни пише скоро как са.
Dari не се ядосвай мило HugТо и аз съм така понякога,има потребители и постове които крайно ме озадачават...Понякога едвам се сдържам да не ги изкоментирам,но все пак сме различни хора с различни мнения и разбирания.

# 50
  • София
Аз също много я мисля Цецинка, но предполагам, че е твърде заета с двете мишлета и не можем да й с есърдим. Дано само всичко е на ред при тях.
Повече ме притеснява Феникс  Praynig дано са добре  Praynig Мила, моля те пиши ако можеш!
Маринекс, защо храниш Стинг с джапанки, свършиха пържолите ли?  hahaha

# 51
  • София
ahoney сега ви разгледах снимките от сватбата, страхотни сте и ми създадохте уникално настроение.  Hug

# 52
  • На брега
Чудесни новини имаме за изминалите 2 дни! Честити да са
Божидар на мама Карамел   
Галина на мама zvezdi4ka      
Краси на мама eniq 
Калина на мама jilian81    

# 53
  • Сред обкръжението
Добро утро и от мен!

А аз първо проверявам за новоизлюпили се бебешоци и после отивам да се оправям с кафетата и закуските  Mr. Green

didipeicheva  Стана ми мъчно за теб! Дано скоро отминат неразположенията ти! При мен (да чукам на дърво) от два дни киселините отсъстват и успявам да се наспя! Дано и при теб скоро отминат!

moon Стискам палци бебо да си изчака датата! Мамма едни палчета и за теб!

Маринекс Я една прегръдка и от мен  Hug Хайде приключвай вече с тази работа  Wink

Хубав ден от мен! Дано изгрее малко слънчице!

# 54
Добро утро,милички:)
Само да ви поздравя и отиваме на преглед Hug
Нин,добре дошла,мила:)

# 55
Ахони , Hug не го храня с джапанки - толкова е злояд , че ми побеля косата с него .Имам чуството , че усеща какво става и това е дейност от тази нощ. Laughing Ходи само след мен , но нощес е решил да твори  Laughing Laughing Laughing кога е смогнал като легнахме след 3ч с мъжо нямам идея  Laughing Laughing

# 56
  • Sofia
Леле, колко много бебета - че те няма да останат за март Wink
Да са ви живи и здрави мили майчета....

Искам да попитам майките, които раждат с планирано секцио - за колко дни преди термина ви е насрочено?
Притеснено ми е, защото лекарката иска да извади бебето много рано - на 10.03 (а термина ми е на 29, като бебето не е много голямо и по размери показва термин 31.03.)

# 57
  • София
Antoniya The One, благодаря много. И вие сте много хубаво (особено ти  Laughing).
Маринекс, не съм особена специалистка по кучетата, но съм чувала, че наистина усещат някои неща и това е неговият начин да си проси внимание. Миличкият разбира, че вече ще има още едно дете и няма да се ползва с цялото ви внимание. И моят мъж така се държи  hahaha

# 58
Добро утро и от мен ,нареждам се до вас с   food010 , но за малко само, че сега ще се разшават и всички почват да питат за  newsm60 eat  Mr. Green
вени   bouquet за темичката да ни е все така весела и изпълнина с бебчета , а на стамби    bouquet за заглавието.  Hug
ахони както винаги ме разби бе мило
Цитат
Мама Ив, ти нямаше ли да раждаш пред януари  hahaha hahaha hahaha Що не кажеш на твойта док да се гръмне  hahaha hahaha hahaha
 Joy Joy Joy hahaha  ами то пред януари  си е декември ,ти направо седмачи искаш да родя  #Crazy , че то и за януари не съм казвала ама може нали съм с обременнен мозък (кат се притесня и все ги плещя без да се замисля) newsm78 По скоро прогнозите бяха за 5 февруари  Mr. Green според моита доки .Ама казах ви аз, че няма да е на обикновенна дата (впредвид някои факти) има си собствено мнение  Mr. Green Както и да е , ти сега да не се засегнеш , и аз щях да се смея с вас с Нанина ако не ми е притеснено за бебчето ми и тези  драстично намалели води, а и доста е станало на кг.  #Crazy , а аз си ги котя до 3.000 кг. И като знам, че ми казват по малкото , значи ще е повече от 3.300кг. А това вече се пише на моито ду... Rolling Eyes  Heart Eyes Hug
Евче и трите заглавия си ми харесаха мило  Hug
маринексчо браво за добре свършената работа , а кучо го нагушкаи от мен  Hug Мина ли му лапичката , че маи не те видях да пишеш за това  Mr. Green
Мамма в никакъв случаи не се сърдя  Hug ами се самонаказах , че ти създадох допълнително работа  smile3538 Аз снимката ,която ми е аватар ми даде зор да я смаля , че като си преинсталирах лаптопа не съм си свалила програма за тази цел .А тези саитове са ми кофти. Peace Както казах , имам обица на ухото , аз ти благодаря   bouquet А за Стз група те са разкош и винаги успяват да ме разсмиват ,толкова са духовити и все ги ръсят едни.За жалост рядко пиша сега при тях (все кисна тук  Mr. Green) и не успях лично да се запознаем  въпреки поканите им ,нали все на легло бях и се вардех.С една от мамите само си пишем по редовно в скайп ,а и  тя си има бебче на 3 м. .Дори днес си бяхме чукнали срещичка , но тук вали и се провалиха плановете ни. Hug Цели 3 дена ехаааа , Херка и Експрес и другите от групичката са били щастливци.Но другия път се обади и на мен , с бебчетата може да му ударим един маратон  Mr. Green Hug Ще изкараш до март  Naughty те си знаят бебчетата ни  Hug
wola бебчето ти е разкош  Hug А таткото как само си го гушка  Flutter
За феникс и Цецинка и аз се притесних  Sad Дано всичко е наред и се отчетат скоро , че това неведение те побърква  Praynig
Нин Прегръдки за теб и бебка и не се отказвай за кърменето докато не изчерпаш всички възможности. Hug С теб сме  Peace
didipeicheva ставате две за овне  Mr. Green Ако така искаш имаш моите палчета  fingerscrossed fingerscrossed
Кали, дари Hug Hug Hug Дари браво , че сте си изкарали супер ще чакаме от онези снимчици твоите дето ни зареждат с много положителни емоции. Hug
На всички лек ден изпълнен с много усмивки желая  Grinning Hug
Палчета за всички без изключение  Wink fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed и  Hug Hug Hug (няма да ви изброявам ,че вече притропват за закуска късна  Whistling Mr. Green )

# 59
Добро утро Simple Smile
Ама наистина е много добро!!! Колко бебчета си имаме само!
За да не пропусна някоя мама, едно общо обръщение за всички:
ЧЕСТИТИ ВИ МАЛКИ СЛАДКИ АНГЕЛЧЕТА!
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕНЦАТА ВИ, МНОГО ДА ВИ РАДВАТ, И ДА ПОРАСНАТ ДОБРИ ХОРА!

Аз днес отивам на бебе-шопинг Wink Ще се отчета после какво сме купили Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 11:50 от Mamma

Общи условия

Активация на акаунт