Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои идеи за забавление, които се предлагат във форума, докато чакаме бебето?
Какви са някои от поздравленията и пожеланията, изразени във форума към майките на новородените?
Какви са някои от препоръките и съветите, споделени във форума, свързани с бременността и раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои идеи за забавление, които се предлагат във форума, докато чакаме бебето?
-
Какви са някои от поздравленията и пожеланията, изразени във форума към майките на новородените?
-
Какви са някои от препоръките и съветите, споделени във форума, свързани с бременността и раждането?
-
Какво е значението на термините „мартенска рибка“ и „фелтфебел“ в контекста на публикациите?
-
Какво означава „джапанките“ в контекста на публикациите?

дано са добре

, че то и за януари не съм казвала ама може нали съм с обременнен мозък (кат се притесня и все ги плещя без да се замисля)
По скоро прогнозите бяха за 5 февруари
Аз снимката ,която ми е аватар ми даде зор да я смаля , че като си преинсталирах лаптопа не съм си свалила програма за тази цел .А тези саитове са ми кофти.
Както казах , имам обица на ухото , аз ти благодаря 
Дано всичко е наред и се отчетат скоро , че това неведение те побърква