Но има една вратичка: ползване на неплатено майчининство за отглеждане на дете до 8г.. което работодателят не може да ти откаже...стига детето да не е навършило 8г. и това майчинство да не е ползвано вече. Двамата родители имат право на по 6м.

. А с фотото що не снимаш? Или айде, ще изчакаме до изписването
. Да не притесняваме и сестра ти, и бебето, и въобщеееее ние сме едни много добрички, но маааалко нетърпеливи лелчета
.
. Горките майчета
! Как ще си износят бебетата с тези травми, направо ще бъде някакъв кошмар
.
! Зет ми е бил там, малко преди това си е тръгнал
! Дано бременните майчета и бебоците са добре, ама и да си употребяваме главите, бееее, може ли в асансьор за 6 човека да се натъпчат 12
!
. Вчера само сестра ми излезе в коридора да се видим и нямаше как да я накарам да изведе и бебока от отделението, пък днес не ходих...

Намекваш да се преместим към вас, а? Що пък не!
Следващият път, като се смънцафръцам с мъжОто ще му кажа, че ще ходя в Бяла, щото ще има място за фърчолета ми 
Ужас!
. С какво им облекчавате болката? Често ли се случва? Ужасно е това. Два пъти съм се чувствала безсилна с Даянка. Не го пожелавам на никой родител
.
Обещавам да пращам всеки ден, пращай и ти, че голяма мъка тоя обор

Тия къде спаха досега, ***** им 

Тая тема съвсем я опущих...
! Той и моят би вдигнал банкет, ако аз замина нанякъде, тъй че твоят го разбирам напълно
.......
. Иначе имам колега, от който знам същото - заспи ли, после всичко е минало. 
.

При нас е същото което описваш, някак си сега не ми се говори на тази тема. Днес Кали е добре, но с тъмни петна под очите.............

!
.

Че купете му нещо на детето де, не ви е срам 
!
, ама сестра ми е ревала с глас, заради гърдите днес
!
!
Че купете му нещо на детето де, не ви е срам 
, ама сестра ми е ревала с глас, заради гърдите днес
!
Много гадно. Четах набързо назад, че момичетата са ти казали за топлите кърпи. Направо горещи ако питаш мене, да може да се "разбие" млякото. Да не вземе да направи някой.... айде няма да го пиша, всички знаем.
Дано се оправи скоро.