Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 743
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Жу, няма да ги види...поне според мен.  newsm78
Но има една вратичка: ползване на неплатено майчининство за отглеждане на дете до 8г.. което работодателят не може да ти откаже...стига детето да не е навършило 8г. и това майчинство да не е ползвано вече. Двамата родители имат право на по 6м.

# 286
  • София
Жу, и аз не мога да съм ти полезна...
Пол, не мога да си намеря работещия блутуут, а без него няма как да сваля снимки от телефона  ooooh!! Аз не, че имам много... само две са  Mr. Green.

# 287
Чухте ли за инцидента в Майчин дом? Ужас! Вени, добре че не сте били там!

# 288
...Пол, не мога да си намеря работещия блутуут...

Да ти пратя моя бре Crazy. А с фотото що не снимаш? Или айде, ще изчакаме до изписването Peace. Да не притесняваме и сестра ти, и бебето, и въобщеееее ние сме едни много добрички, но маааалко нетърпеливи лелчета Crazy Hug.

Чухте ли за инцидента в Майчин дом? Ужас! Вени, добре че не сте били там!

Да бееееее ooooh!. Горките майчета Praynig! Как ще си износят бебетата с тези травми, направо ще бъде някакъв кошмар Sad.

# 289
  • София
УжасТ  ooooh!! Зет ми е бил там, малко преди това си е тръгнал  Crazy! Дано бременните майчета и бебоците са добре, ама и да си употребяваме главите, бееее, може ли в асансьор за 6 човека да се натъпчат 12  Crossing Arms!

Поли, първия ден ни позволиха да влезем да видим бебето, но майка ми ми връчи нейния телефон, заповяда ми злобно "СНИМАЙ!!!" и се бухнА в количката, дет държат бебето  ooooh!. Вчера само сестра ми излезе в коридора да се видим и нямаше как да я накарам да изведе и бебока от отделението, пък днес не ходих...

# 290
Аз нал' все за щерка рИвЪ... Mr. Green

Още не ти е късно да опиташ,пък когато стане  Mr. Green Joy hahaha
За тая цел трябва да сменя коча Mr. Green Crazy Laughing Този, сегашният, само мъжки ги праИ Whistling
Поли, викаш около вас местО бол Thinking Намекваш да се преместим към вас, а? Що пък не! Crossing Arms Следващият път, като се смънцафръцам с мъжОто ще му кажа, че ще ходя в Бяла, щото ще има място за фърчолета ми Laughing И той банкет ще вдигне Mr. Green Crazy
Вени, сега гледах новините ooooh! Ужас!

# 291
А за таз мигрена и друг път сте споменавали с Тед. Горките деца Sad. С какво им облекчавате болката? Често ли се случва? Ужасно е това. Два пъти съм се чувствала безсилна с Даянка. Не го пожелавам на никой родител Sad.
Оф, Поли, това е най-тъпото... изписала му е лекарката едни доста силни хапове, които някак не мога да се пречупя да му дам Rolling Eyes  Сега го боли доста често, дали от притеснение, от умора, от напрежение... имам чувството, че от всичко го боли... Ако го хвана още в началото му давам Нурофен, но ако го заболи изведнъж силно, каквото и да му дам следва повръщане. Картинката е пълна, нали е мъж... Трябва да заспи и след това е кукуряк, все едно нищо не е било Rolling Eyes Само се моля да го израсте, както ни каза и личният лекар, че е възможно Praynig
Извинете, че ви занимавам с нашите проблеми Rolling Eyes

# 292
    Дескааааааааааааа, прати ми материали за конюшня, бе булка! Не ми трябва ограда  Mr. Green!

Joy Joy Joy Joy Обещавам да пращам всеки ден, пращай и ти, че голяма мъка тоя обор  Joy Joy Joy

Такаааа... Да се отчета. Голяма идиотщина тия дни!!! Глава не мога да вдигна. И за капак - днес в 3 часа ми изтърсиха 150 страници с дан, декларации и подобни и ги искат за петък! + щели в четвъртък да донесат още ама пак за петък #Cussing out #Cussing out #Cussing out Тия къде спаха досега, ***** им  #2gunfire

Вени как е мъничката Софи?
Поли, честито возило   bouquet
Какво е станало в Майчин дом???

Надявам се момичета да е покрай вас всичко добре и дечицата също, че не мога да чета...даже и по диагонал  Sad Тая тема съвсем я опущих...

# 293
Тед, ама немаш грижи просто Hug! Той и моят би вдигнал банкет, ако аз замина нанякъде, тъй че твоят го разбирам напълно Mr. Green.

Венче, снабдила съм се с търпение, споко Mr. Green.

Мойте хора са на заря Rolling Eyes. Иначе елате да ни видите дупките по улиците и тротоарите /то не че не ги знаете - същите са като вашите/, но пък сме един от четирите града в страната, където се прави заря всяка година по случай 3 март Crossing Arms ooooh!.......

Тед, дано го израсте Praynig. Иначе имам колега, от който знам същото - заспи ли, после всичко е минало. Heart Eyes

Вий, мерси, душицо Heart Eyes.
А в Майчин дом пропаднал асансьор с бременни и други. Доста са пострадали, но без опасност за живота.

# 294
фаза лудост -мъча се сама да си повдигна духа и да не мисля за това поне в моментите ,когато съм на компа.

Жу, душо успяваш.  Hug Heart Eyes

Тедко
разбрах, някой ден може да обменим по лични кво-що за децата ни, миличките  Sad  При нас е същото което описваш, някак си сега не ми се говори на тази тема. Днес Кали е добре, но с тъмни петна под очите.............

Рени , не съм чула за инцидента  Rolling Eyes кво е станало?

Вени нищо не ми каза за леля ти! Как е?

Пол дребният как му е очоти?

Вафли
, стана разкошна баницата , днес занесах и на работа не остана нито едно парче зян. Мерси , че попита.  Hug

Да ви разкажа случка, вчера получих малко колетче от майка ми от Видин и пратила освен мартениците и някакво списание на Кали, Мишо рева цела вечер , че на него "нищо" не са му пратили само няколко мартеници, а на сестра му: списание. Днес пък свекърва ми донесла нещо на Кали , а на него не и пак драма и циврене, че на него никой нищо не му подарявали, а само на Кали. ( естествено това не е никак вярно) По едно време идва и казва: Искам тиксо, а аз : Намери си. След известно време мъжа ми се прибира и вика: Видя ли бележката на входната врата, а аз :Не Отивам да видя и кво виждат очите ми.............залепено с лейкопласт  ето вижте сами:

http://prikachi.com/images.php?files/1402609b.jpg

...........без коментар, ааааааааааааа да спомена, че не съм знаела , че може да пише  Blush

# 295
  • Пловдив
Реа, стига бе... Joy Joy Joy Joy

# 296
...........без коментар, ааааааааааааа да спомена, че не съм знаела , че може да пише  Blush

Оооооо, колко е миличко Heart Eyes!
Норчеееее, купувайте и на Мишо брееееееее Naughty. Crazy

# 297

Рейчеее, уникален синко ти!  Joy Joy Joy Joy Че купете му нещо на детето де, не ви е срам  Joy

Това ми напомня на племеница на мъжа ми преди бая години. Тя беше на 3-4 г. Бяхме се събрали, вечеряхме и после всеки грабнал по една клечка за зъби и човъка, лафим си, а то седи дятето и ни гледа тъжно. По едно време вика: Ми дайте и на мене една к'ечка беее! И ревна  Laughing

# 298
  • София
Реа, вярно, че ме пита онзи ден и за леля ми, и за това коя книга чета, но просто съм пропуснала да отговоря  Hug!
Лелчето е добре, у дома си е и се възстановява полека лека. За книгите - днес дочетох "Мемоарите на една гейша" и мисля да почна "Можеш ли да пазиш тайна" на Софи Кинсела.
Джес, добре е бебока  Hug, ама сестра ми е ревала с глас, заради гърдите днес  Cry!

Реа, синът ти е уникален  Joy!
...........без коментар, ааааааааааааа да спомена, че не съм знаела , че може да пише  Blush

Рейчеее, уникален синко ти!  Joy Joy Joy Joy Че купете му нещо на детето де, не ви е срам  Joy

Това ми напомня на племеница на мъжа ми преди бая години. Тя беше на 3-4 г. Бяхме се събрали, вечеряхме и после всеки грабнал по една клечка за зъби и човъка, лафим си, а то седи дятето и ни гледа тъжно. По едно време вика: Ми дайте и на мене една к'ечка беее! И ревна  Laughing
hahaha  hahaha  hahaha

# 299
Джес, добре е бебока  Hug, ама сестра ми е ревала с глас, заради гърдите днес  Cry!

Sad Много гадно. Четах набързо назад, че момичетата са ти казали за топлите кърпи. Направо горещи ако питаш мене, да може да се "разбие" млякото. Да не вземе да направи някой.... айде няма да го пиша, всички знаем.  Praynig Дано се оправи скоро.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт