Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 468
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Реа, те сигурно са приоданци - объркали се нещо хората и като се усетят, зачезват.

Аз пък напоследък съм по пазаруването online. Моят вчера обаче ми се намуси. Да не съм харчела за глупости тоя месец. Добре, няма. Ама как ме сърбят ръцетееее уф. Аз в топлите сезони съм така.  Ми намерила съм си разни евтини сандалки. И искам си ги зема пък. Но няма да го дразня сега. Ще му взема на него една карта за фитнес за залата до нас колкото да го усмихна и после... Wink

# 406
  • София
Здравейте и от мен,
снимки ще има само да докарат гардеробите и да ги монтират.Дадоха срок 1 месец Rolling Eyes

За Русе аз от време оно си знам,че там има голям избор на костюми и пр.официални тоалети.Спомням си ,че покрай абитуриентският ми бал тогава доста народ отиде до Русе за рокли.
За ходещите до Троян ,да се облечете хубаво,че там е балкан все пак,а и го дават студено.Да си купите Троянска сливова и минете да разгледате Орешака,може и с грънци да си тръгнете Laughing

# 407
Стаситке, ще те помоля после на лични за една информация. Но ще излизам и затова по-късно Peace. Hug
Стефче, пусни някои сайтове и на нас дееееее Crazy. Ох, как обичам да пазарувам от в къщи. Crazy Пусти и пари все повече не стигат напоследък, но пък да позяпаме Crazy.

# 408
Момичета незнам от къде, но са хубави  Simple Smile

Стеф сподели за сайтовете де.  Praynig

Пол какво ще молиш  Stasita   Rolling Eyes , нал' знаеш колко съм любопитна  Mr. Green

# 409
Ето, бре. Сбирах ги тъкмо. Па и подавам по едно ухо на всяко коридорно движение. Белкем подочуя нещо за мангизите.

1. http://mstyle.tradernet.bg/index.php?show=browse&catid=162

2. Този сайт определено не ми харесва, ама закопнях по едни немски обувки. Не са евтини, ама аз съм почитател на немчугите.  http://www.---/  
3. И въпросните Tенденз, за които ви питах. http://tendenzstore.com/

Реа, първият сайт имат май магазини във Варна. А ние от дълбокия прованс в Пловдив купуваме само обувки от Пещера дето всички много им се възхищават, ама аз пък чак толкУ не съм УстарЕла.

Много странно, не мога да дам линк към немските буйки. Що така?

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 11:33 от Stefka.k

# 410
Стеф мойте са тези, мн са удобни:

http://tendenzstore.com/index.php?main_page=product_info&cPa … p;products_id=499

Не можах да си намеря сандалите и обувките щото са от миналият сезон.

Във Варна магазина е в МОЛ-а, но няма всички модели кото са показани тук. Харесват ми мн обуквите в сайта.

# 411
  • София
Хора, аз се стягам за изписване! Взела съм цветя, стерилизатор и бебешка козметика. Заредила съм апаратчето. Друго носеше ли се, бре  newsm78?

# 412
Усмивка и настроение,Вени  Peace

Чакаме те да се върнеш и да разказваш   bouquet

# 413
Вениии, лелята! Поздрави на сестричката ти значи.

Реа, уау, че намаление са направили. Направо онемях.
Не можах да дам лин към немските. Ето снимки цък цък
Аз ти казах моето мнение за скъпотиите. Всичко е хубаво, ама не става само с едни за хоп и за троп. Предпочитам по-нормални цени вече. Пък да има човек да сменя. Между другото аз казвала ли съм ви, че брат ми открил начин да се сбори човек с миризмата при обувките даже и да са от изкуствени материи. И тоя начин се казва "спирт Анти Мико Бета".

# 414
  • София
Реа, права си  Grinning  Hug! Мерси, Стефи  Hug!
Сестра ми преди години правеше и педикюр - от нея знам за този спирт, наистина е добър и е хубаво, ако можете, да го ползвате в комбинация с пудра  Peace.

# 415
  • Sofia
Вафлич, ти не беше ли някъде из района на стадион Славия, или бъркам? Питам, щото с Хаяси чат-пат правим кафе-пауза в едно кафене близо до Кауфланд на Овча купел  Wink.

не, не съм там Sad  на фитнес ходех преди  в Славия спортес. В Стрелбище съм.

# 416
  • София
Стаситке, ще те помоля после на лични за една информация. Но ще излизам и затова по-късно Peace. Hug

Питай Hug
Стефче,сайтовете с чепици ми Аресват многУ LaughingАма никога не съм пазарувала on-line Crazy,така че май само ще разглеждам.

# 417
Ей, Вени, да нацелуваш дребното от мен.

Леле аз не трябваше да гледам сайтовете, мислех да си купувам тая година някой и друг чифт чехли, но май ще остане за догодина. Пак ще ни тормозят с тия каишки, кой ги измисли. Понякога ми идва  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Мода! Ама тя не е за всеки. Аз на моите 150 см. как да сложа обувка с каишка. И като пуснат само това полудявам.

# 418
И аз смятам , че кайшките скъсяват кръка и го правят дебел  Mr. Green освен всичко имам на единият крак разширени вени и мн ме дразнят с тазива кайшки  Crossing Arms

# 419
Ммм, Реа, абсолютно съгласна. Бях толкова шокирана когато веднъж на моя сестра му заяви, че каишките издължавали. Жена с ръст 1.60 и доста странна фигура.  ooooh! Каишки се носят наистина от дълъг крак. Та и да го скъси, да има какво да остане. Laughing

Обаче да си призная аз нося, под панталоните. Каишките тогава са ми удобни, за да не ми се изхлузва сандалът и да мога да ходя бързо. Че аз съм голем кон. Като река да ходя пеш мога да навъртя 6-7 километра. А се гледат само муцунките отпред.

Мадам Стасита, къде бродиш ти? По магазини за обзавеждане разбрах. Аз не им се ловя на тези с хипер скъпитегардероПЕ. Хайде сега! Да не използват космически материали.

Общи условия

Активация на акаунт