Жената ЛЪВ - Жена с претенции и вкус - 21 част!

• 19 387
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Рениии, защо така боледува малкия, тия детски градини са си ега ти бациларниците. Ние с мъжа мис е чудим дали да я пускаме жужи на градина. Дано бързо се оправи Боил.

Аз сготвих, пуснах 2 перални, една миялна, ама имам посуда за още 1  Mr. Green Сама съм с дребното, след малко ще я приспивам и мисля да гладя. Абе все приятни неща.
Кафе ми се пие пак, ама ще е като заспи жужи.

Чудех се за някакъв десерт аламинут обаче  newsm78 newsm78 newsm78 нищо не ми идва наум. Искам чийзкейка да правя, но нямам продукти. Някякъв кекс евентуално. Защото и продукти нямам кой знае какви.

Ай поредния отчет за днес.

# 556
На мен,пък,днес не ми е ден  Sad
Сутринта майка ми ми се обади и каза,че едно от кучетата ни /те са 2-братче и сестриче-Рекси и Сара/ снощи е починало  Cry.Става въпрос за Сара-вчера наште я водили на лекар /не се хранела,цялата треперела,в гърдете й имало хрипове/.Докторът казал,че има РАК /намерил 2 топчета около цицките й/,който най-вероятно вече е обхванал цялото й тяло.Бил й някакви инжекции,ама снощи към 2.30ч. тя починала /на 30.05 щеше да направи 12 години.Незнам дали и Рекси ще доживее дотогава-че е глух вече,глух е,ама от мъка по Сара и той може да се спомине......
Сори за поста,ама ми се искаше да споделя с някого.......
Рени,бързо да се оправя малкия  Hug

# 557
Оказа се ентеро вирус. Докато да тръгнем за поликлиниката повърна два пъти и после в къщи още 2-3. Давах му Вомитусхийл и спря, та му просветна малко. Иначе само лежеше отпаднал и дремуцаше.
Хаяси, детската градина си е инкубатор за болести, но пък така си създават имунитет. Иначе в предучилищна като я пуснеш, тогава ще се скъса да боледува, докато свикне организма и с всички вируси.

# 558
Рени, а какво му изписаха? Дано да се оправи бързо, че много лошо беееееее ooooh!. Болни деца не бива да има Naughty.
Чоч, разбирам те и съжалявам за кученцето Hug. Хубавото е /ако въобще мога да се изразя така в случая/, че пак си е поживяло животинчето. Ние имаме две болонки в нашите, които са майка и син, и са и те така на доста години. Даже май към.....14-15 може би. Общо взето кучетата живеят толкова някъде. Абе дето има една приказка: Човек да не е. Hug
Джуджи, да се поразровя ли за някоя рецепта? Ако ми кажеш какви продукти имаш....

# 559
  • Пловдив
Аз бях по магазините със систър. Купих си панталон, исках нещо по -официално, но пак си взех "дънки, ма от плат"  - както каза мъжо... :mrgreen. Сиви, прави, класически, много са готини.  Wink

Рени, може да даваш на детенце чай от шипки или джоджен, отвара/компот от дренки. Помагат при стомашни неразположения, повръщане и разстройство...
Сега ще кача снимки от снощи във фейса, който иска  - да гледа.. Peace

# 560
Бени, гадни са тия ентеровируси, карахме такъв на морето... Аз за повръщането давам разтворен във водичка лимонов сов+щипка сол+щипка захар или купешки Натриев цитрат, а за разстройство - чай от джоджен, Хидрасек, Ентерол или Смекта. За по-големите (баткото) - писах май - 1 с.л. оцет с малко вода или въглен. Оздравявайте бързо!
Поли най-подробно ти е написала за изварата. Имай предвид, че ако ти е домашна или насипна изварата, тече водичка и изтича точно на гърдите и става неприятно студено там. Да следиш да не се стича. И не са написали много ясно - да е ТОПЛА изварата, не вряла, а загрята.
Писали сме заедно с Бенджи.

# 561
Пол, разрови се. Имам яйца, малко прясно мляо, кисело мляко, брашно и захар. Всъщност имам просукти колкото за един обикновен кекс. Но ако намериш нещо лесно и бързо няма да се разсърдя. Аз се хващам да гладя, че го правя само докато малкото спи, ако ми остане време после и нещо за десерт ще завъртя.

Бенджи, честити дънки. Я ги снимай да ги видим и ние.

Рени, дано му мине на малкия бързо. Тия ентеро вируси са много коварни. Не съм сигурна кое е по-добре. Нашата педиатърка е на мнение, че дацата си създават, изграждат и укрепват имунитета докато са здрави. Аз съм на същото мнение. Има време ще видим за ДГ.

# 562
  • София
Този вирус с разстройството и повръщането доста върлува! Дано бързо се оправи детето!
... Аз за повръщането давам разтворен във водичка лимонов сов+щипка сол+щипка захар.....
Това е и много полезно, защото снабдява организма с необходимите соли и минерали при обезводняването, което обикновено се получава  Peace

# 563
Джуджи, правих бисквити и сега сядам. Ако не ти е късно, ще се поразровя за някоя рецепта.
Венче, много ми се чете, но само късно вечер мога да го правя, пък тогава на първите редове и ми се премрежват очите ooooh!. Как да се организирам, не знам Crossing Arms. Ти изчете света, аз съм на първите страници ooooh!.

# 564
На мен,пък,днес не ми е ден  Sad
Сутринта майка ми ми се обади и каза,че едно от кучетата ни /те са 2-братче и сестриче-Рекси и Сара/ снощи е починало  Cry.Става въпрос за Сара-вчера наште я водили на лекар /не се хранела,цялата треперела,в гърдете й имало хрипове/.Докторът казал,че има РАК /намерил 2 топчета около цицките й/,който най-вероятно вече е обхванал цялото й тяло.Бил й някакви инжекции,ама снощи към 2.30ч. тя починала /на 30.05 щеше да направи 12 години.Незнам дали и Рекси ще доживее дотогава-че е глух вече,глух е,ама от мъка по Сара и той може да се спомине......
Сори за поста,ама ми се искаше да споделя с някого.......

Миличка, наистина много съжалявам за кученцето.  Cry
Човек в такива моменти каквото и да каже, все ще е малко.
Някои хора не ни разбират, но ние, които обичаме животинките страдаме много за тях.
Дано да са добре там, където са.
Дано им е светло, топло и чисто.
Дано тичат по зелени полянки и си играят с други кученца.
Дано не изпитват нито болка, нито тъга.
Дано да щастливи и да са добре.
Прегръщам те, Чочи.  Hug

Точно такава е причината, заради която се загубих в последно време.  Cry Cry Cry
Не ми се пише, не ми се говори, като вляза пак ще пиша, пък дано ми олекне, макар че не вярвам.

# 565
Здравейте, милички!
Венииии, да нацелуваш малкото бонбонче от още една леля Crazy Пу-пу-пу! Сладунка мъничка! Ама как ти тича ако знаеш! На една снимка твойто тате как те гледа, все едно ти казва: "Айде, щерко, какво чакаш още?!" Ми аде де! Зарежи го тоя антищъркелин Laughing
Чочи, съжалявам, мила Rolling Eyes Hug
Уффф, и ние всичките сме болни. Бухаме, сополивим се, малкият и няква Т имаше... приказка! Confused
Липсвате ми много, но сега не ми се пише... Confused
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 566
Джуличка,радвам се,че толкова добре ме разбираш  Hug. Днес цял ден наричам Даниела Сара  Confused.
Ще ни мине тъгата,но явно ще трябва да мине доста време,докато свикнем с мисълта,че любимото животинче вече не подскача около нас  Sad

Болните-оздравявайте бързо  Hug

Дават СИНЬО ЛЯТО по БНТ

# 567
  • София
О, натъжих се за животинките! Преди няколко месеца почина кучето, което имахме от 18 години! Беше при нашите и при сестра ми, много остаря, много се разболя, миличката и се наложи да я приспят  Cry.
Джули, Чочи  Hug!

Пол, аз съм малко болен мозък на тема книги... Почна ли някоя интересна, не мога да я оставя! Върша нещо, но едното ми око е в книгата  Crazy!

Ама как ти тича ако знаеш! На една снимка твойто тате как те гледа, все едно ти казва: "Айде, щерко, какво чакаш още?!"
Теденце, ако щеш вярвай, но като видя Софи, баща ми веднага рекна нещо в този смисъл, че ми е време за още едно  Mr. Green  Hug!

# 568
Чочи, съжалявам за кученцето... Аз в последно време затова и не взимам животинки, че последното коте като си отиде, ни беше много криво... Sad
Мисли за дечицата и напред... Те животинките някак бързо остаряват покрай нас и са едни такива беззащитни...

Много здраве на всички дечица, а и на останалите  Peace Много гадно туй време...

Вени, хайде... Действай сега, докато си млада, а и със систъра ще си обменяте опит.  Hug

# 569
Чоч, много гадно.  Hug

Оф, аз се сдухах от готвене следобеда.  Crazy

Поли, коя питка прави за прощъпулник, че май му е време да направя и аз една.  Mr. Green

Теди, Рени дано се оправят бързо дребните.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт