FarmVille 18-та тема

• 41 459
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
  • E-CLM & CH-VD
Мдаааааа,и аз това си помислих  ooooh! Навремето, по това време вече вилнях из дискотЯките,пък сега копам доматитУ Whistling

Въпрос на приоритети  Whistling Mr. Green  Hug

# 91
http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs418.snc3/25173_13 … 719_7487397_n.jpg

Да се похваля с колекцията, само харвестера ми липсва, но все още го нямам в маркета

Защо така аз имам 3 акаунта и на нито един от 3те го има.Но забелязъх друго.Че докато ти зарежда играта отдоло ти показва новите работи.Обаче там виждам да пише само за seeder за harvester нямам аз новина. newsm78

# 92
Добри новини за тези които няма harvestera.Разбрах нещо.Когато станете 18 ниво на mafia wars и сте в банкок ще ви се появи в маркета до 30 мин.Вижте

# 93
  • София
А как да влезна в тоя Банкок?

# 94

Отиваш на soldier или enforcer и търсиш работа с иконка слон.И така като вършиш работата и имаш възможност да спечелиш 1 от 3те неща които ти трябват за банкок.Накрая като си сабрал трите работи ще ти трябва паспорт.Ще побликуваш някой да ти даде паспорт,щом го имаш си готов. Wink

# 95
  • София

Отиваш на soldier или enforcer и търсиш работа с иконка слон.И така като вършиш работата и имаш възможност да спечелиш 1 от 3те неща които ти трябват за банкок.Накрая като си сабрал трите работи ще ти трябва паспорт.Ще побликуваш някой да ти даде паспорт,щом го имаш си готов. Wink

Мерси .

# 96
.

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 18:43 от Luminosa

# 97
Запис.Нищо не вдявам от тая Мафия Confused

# 98
Запис и от мен. Мерси за новата темичка   bouquet

# 99
Запис.Нищо не вдявам от тая Мафия Confused
И аз   Embarassed
Незнам как стигнах 20 ниво ,но тоя тъп паспорт го нямам  Crossing Arms

# 100

аз стигнах 26 ниво ни паспорт ни сеялка ми дава,какво да правя не знам иначе имам изписано Банкок на страницата когато играя мафията,моля помагайте...

Добри новини за тези които няма harvestera.Разбрах нещо.Когато станете 18 ниво на mafia wars и сте в банкок ще ви се появи в маркета до 30 мин.Вижте
[/quote

# 101
Съжалявам, но линковете за помощ не работят в момента. Надявам се да ги оправят  Confused

# 102
  • Пловдив
аз съм 90 ниво вече в мафията, събрах трите итема за паспорта, но като натисна на паспорта, не ми го дава - казва да намина по-късно... Помолих приятелите ми и отидох в акаунта на моя приятел да си пратя паспорт, получих писмо с пари, отворих го и нищо - няма паспорт  Tired какво да правя сега?

# 103
аз съм 90 ниво вече в мафията, събрах трите итема за паспорта, но като натисна на паспорта, не ми го дава - казва да намина по-късно... Помолих приятелите ми и отидох в акаунта на моя приятел да си пратя паспорт, получих писмо с пари, отворих го и нищо - няма паспорт  Tired какво да правя сега?
Там дето ти пише да наминеш по-късно,трябва да пише след колко часа ще е готов паспорта.Отиваш когато изтече времето и ще го имаш.

# 104

Общи условия

Активация на акаунт