Хубава българска традиция ли е абитуриентския бал....

• 57 303
  • 1 051
  •   1
Отговори
# 675
Там вече не би трябвало да има "Шок и ужас", нали:)?

# 676
Там вече не би трябвало да има "Шок и ужас", нали:)?

Само така си мислиш  Laughing Надявам се да си права, на 4-5 ще ви споделя  Sunglasses

# 677
  • София
инфантилна , колкото и да си чешем езиците, нещата просто се повтарят, но под друга форма. След години всичките тези момичета, които си показала, ще се смеят или дори срамуват, като си гледат снимките  Laughing Също, както и аз. Всеки път се смея с глас, като ги гледам. А на бала си бях с черен костюм и бяла риза, нищо претруфено. И бала ми беше преди 22 години от онези цитирани по- горе.
И все пак това е единственият момент през живота на човека, който никога, ама никога няма да се повтори. Нека им простим, че се правят на маймунки............... важното е да са щастливи и да се чувстват специални и единствени  Hug

# 678
И моят абсолвентски ще е в петък на 4ти, ама ще пропусна, че съм на работа, пък така или иначе завърших с друг випуск. Laughing
Но предполагам, че няма да има такива изцепки, все пак се надявам за 4 (някои като мен 6) години в университета да сме събрали малко мозък...и вкус. Crazy

# 679
Хитът на сезона, или може би на последните сезони -този модел също ме озадачава, на повечето снимки дори момичетата са подредени в редица и позират с оголено бедро. Кеф ти вечерна рокля, кеф ти като ти стане палаво да извадиш крак.
Момчетата обаче от година на година задобряват.

Остави модела, но друго е по-интересното. Евтината сатенена материя от която роклята изглежда точно като нощница. Laughing Ума ми не го побира колко трябва да нямаш вкус за да купиш подобно нещо.

А кво ще кажеш за младежа целия в бяло, онзи който е седнал на столчето тук
http://poko4a.snimka.bg/graduates/nai-gotiniq-klas.504202.18881168.big

Joy Joy Не отстъпва по нищо на циганските тоалети на момите.

# 680
А на мен ум не ми побира как при толкова сравнително качествени сапунерки, изкарват такива умрели снимки и дори не се сещат да си изтрият червените очи преди да ги качат в някой албум.... Rolling Eyes

# 681
Гледай Мис долно бельо от секс-шопа  Laughing

http://borsalita.snimka.bg/graduates/bal-2009.471577.17325199.big

Пък тази до нея с лилавата рокля за какви гърди въобще е сложила сутиен не ми е ясно. ooooh!

В България освен в розово-цикламено-лилава гама други цветове дрехи продават ли се?  Laughing Като от турски сериал са.

# 682
  • София
На мен са ми изключително грозни тези силиконови презрамки, които се подават от роклите. Има сутиени без презрамки, такива, които се пришиват към роклята, не мога да го възприема това тиксовото. Tired

# 683
  • Насред хаоса
smile3544 Такъв кич не бях виждала скоро. Та то прилича на нещо средно между бельо и униформа на сервитьорка в стриптийз-бар.
Абе тия деца като нямат вкус, родителите им също ли нямат?!

# 684
Аз пък не разбирам, как след като харчат толкова много пари успяват да постигнат толкова евтин нагред тоалети, обаче

# 685

В България освен в розово-цикламено-лилава гама други цветове дрехи продават ли се?  Laughing Като от турски сериал са.
Що за въпрос? Естествено, че се продават - синьо,индиго, синьо, синьо...и синьо. Този клас май са се наговорили.

# 686
В последните години за мен баловете започнаха да се превръщат в някакъв панаир на ужасите.
Толкова безвкусица и кич на едно място отдавна не съм виждала така, както по баловете.
И се чудя, при наличието на толкова хубави, елегантни, семпли рокли (като живея в най-обикновен не много голям град), как успяват да си купят такива безумия.
То не са безумни цветове, не са отвратителен, евтин сатен, който и за пижама не става....за кройките да не говорим. И като видиш 90% облечени в някакви дълги, провесени парцали....ужас...
Рядкост е да видиш момиче, облечено в нещо хубаво, стилно.

# 687
Аз пък не разбирам, как след като харчат толкова много пари успяват да постигнат толкова евтин нагред тоалети, обаче

Това е най-любопитния момент. Разгледах албумите в снимка.бг и една не видях скъпо изглеждаща. Иначе всички парадират с тоалети за хиляди...
Май си измислят тези цени за хвалба само. Laughing Laughing Според мен всички са с евтини парцали.

# 688
Ако се гледа само главата на розовата феерия е толкова нежна, изобщо не си подготвен за това, което следва.

Аз чакам да качат снимки от балове 2010 тук. Поне са с добро качество...и да, явно учебното заведение има значение!

# 689
  • София
 Joy
Ама наистина все едно са се наговорили  Laughing

Аз съм майка на момче. Общо взето и при нас имаше костюми в подобни гами, ама снякак си една вратовръзка и визията се променяше. Но си спомням преди три години бях участник в подготовката на бала на близко ноше момиче. Хареса си рокля в една модна къща и там я попитаха къде учи и записаха, за да не допуснат повтаряне на рокли в едно и също училище. Стори ми се много разумно, но явно не е традиция за съжаление  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт