Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 50 035
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте и от мен. Пускам ви едно късо клипче с превод, което ми се ще да стане в реалния живот -
http://vbox7.com/play:6baa7eca

# 301

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 14:40 от Yanina_

# 302
Здравейте и от мен. Пускам ви едно късо клипче с превод, което ми се ще да стане в реалния живот -

rainis, благодаря,  smile3525 клипчето е старо но не бях го гледала.
Превода е на Дамладжик и аз и благодаря. smile3501
Диалога между Аси и Демир наистина е много двусмислен- "...проваляме си живота заради другите...!"[/
i][/b]

# 303
 Two Hearts ina, здравей Всеки път като те видя на екран очаквам хубави неща. И аз съм безкрайно благодарна на всички онези, които са направили такива хубави клипчета. И понеже доста късно ви "открих" и от друга страна, не зная как да ви зарадвам с нови неща, от време на време ми се ще да ви поздравявам и да ви пожелавам хубав ден с такива клипчета, които съм си запазила и си ги пускам за настроение - ако имате време - ето ви още едно
http://vbox7.com/play:50f5955f
и дано видим след края му и трето изпълнение на сватба! 1dating

# 304
 newsm78  Изядох R на  Rina  и се извинявам smile3518

# 305
 Two Hearts  Не зная дали сте го гледали - но това е най-любимото ми клипче и благодаря, ако го видите и на mimka15, че го има:
http://vbox7.com/play:93a0225a
Дано го видим в реалния живот!!! txtloves

# 306

rainis, благодаря,  smile3525 клипчето е старо но не бях го гледала.

А не ви ли се струва, че тук всичко е "истинско" - като им слушата техните емоции! Дали е само игра!
Превода е на Дамладжик и аз и благодаря. smile3501
Диалога между Аси и Демир наистина е много двусмислен- "...проваляме си живота заради другите...!"[/
i][/b]
smile3511

# 307
  наистина Бурчин ще участва в "Езел" . Има материал във вестника:

FLAŞ! FLAŞ! EZEL DİZİSİNE KATILACAK OLAN GÜZEL OYUNCU KİM?

"Ezel" dizisine Ramiz Dayı'nın yurt dışından gelen kızı olarak dahil olacak güzel oyuncu kim?
02.03.2010 10:41:59

Son dönemin en popüler dizilerinden biri olan "Ezel"in kadrosuna yepyeni bir isim katılıyor. Ayakligazete.com'un haberine göre, güzel ve başarılı oyuncu Burçin Terzioğlu, dizi ekibinin bir parçası olmaya hazırlanıyor.

Eşi Murat Yıldırım'a rakip olacak

Eşi Murat Yıldırım'ın "Suç ve Ceza" dizisiyle ilgi çektiği şu günlerde, güzel oyuncu da Ezel dizisiyle eşine rakip olacak. Dizinin ünlü karakteri Ramiz Dayı'nın yurt dışından gelen kızını canlandıracak olan Burçin Terzioğlu, önümüzdeki günlerde diziye dahil olacak.

(ayakligazete.com)

# 308
- Скъпа, тръгвам. Ще закъснея за снимки. Довечера ще гледаме заедно епизода, нали?
- Разбира се. Ще си направим пуканки. Да поканим и Ниргюл. 

# 309
- Скъпа, тръгвам. Ще закъснея за снимки. Довечера ще гледаме заедно епизода, нали?

[/ е сега вече ще могат да гледат на спокойствие щом и Б. ще е на снимки Joy Joy Joy най-накрая и нея я бутнаха някъде. /Този филм не се ли снима отдавна, как така се е съгласила да не играе главна роля newsm78/

# 310
Леле, скокнах в прословутата тема на ЛиН да видя какво се случва. Те ще се изядат една друга. Само някой да посмее нещо да пророни извън темата за филма и край с него. Не е позволено явно да се обсъждат самите актьори и живота им, а напрежението е убийствено, като че ли само чакат да захапят някъде... и как нападат Туба  Laughing Защитават Н. със зъби и нокти. Жената е симпатяга, но стои много грубо на екран. Не знам колко роли и къде има, но Туба е хит в момента и запленява с всичките си роли, а това което виждам от Н. никак не ме впечатлява. Та мисълта ми е, че много се радвам на приятелската, спокойна и весела тема за 'Аси' и съм щастлива, че не сме някои изнервени женски, дето да се хранят една друга  Heart Eyes  bouquet

# 311

[/ е сега вече ще могат да гледат на спокойствие щом и Б. ще е на снимки Joy Joy Joy най-накрая и нея я бутнаха някъде. /Този филм не се ли снима отдавна, как така се е съгласила да не играе главна роля newsm78/

# 312
 Peace Леле, аз май без да искам съм ядосала почитателките на Мурат. Лично аз започнах да гледам "Аси" от 7-8 серия и после доста се потрудих докато намеря къде да изгледам целия филм. Вече го гледах няколко пъти. За мен е удоволствие. В началото дори гледах повече играта на Мурат, отколкото на Туба. Харесва ми. Но с всяка следваща серия Туба ми ставаше все по-очарователна и по-любима от него. И лично мое мнение е, че тя е по-добра и като актриса, и в реалния живот като човек. Дано не бъркам! Да ме прощават в ЛиН, ако могат. И на двамата желая слънчеви дни и успешни кариери, нищо лично, но..... ТУБА си е номер едно! И играта й е по-добра, поне за мен! А ако въпреки чувствата на почитателките на М.Й. в живота има начин Т и М да са заедно - ДАНО СЕ СЛУЧИ ! Тази химия не беше само актьорска игра!!!  bouquet

# 313
 #Crazy А някой може ли да ме просветли за филма "ЕЗЕЛ" ?

# 314

Тук какво ли пише...

Общи условия

Активация на акаунт