Аси и Демир... Мурат и Туба - винаги заедно в сърцата ни - тема 29

• 49 893
  • 727
  •   1
Отговори
# 360
Цитат
Там никой не е обсъждал МураТуба.....понякога се сравнява играта на Саваш с тази на Демир...

аз писах там за Туба и по-точно чуденка дали новият филм на Туба ще бие по-рейтинг този на Мурат, но ме нахокаха  Confused
Всеки има право на избор не упреквам никой, много момичета там са фенки на Кудрет и екипа му, а не на Мурат, което е право на избор, аз лично немога да изкажа мнение, тъй като това ми е първият сериал на Кудрет, който гледам. Харесва ми, но си признавам, че го гледам предимно заради Мурат.
Важното е сериалът да се гледа: кой заради Мурат, кой заради Нургюл, кой казари Кудрет  Peace A, и не искам да споря, з-то влизам в темите, за да си прекарам приятно времето, а и никой не бива да се упреква, че харесва даден екип или актьор  Peace

Ами да - нали за това става дума цяла вечер. Форума е пространство, в което можеш да изразиш мнение. И за да е по-интересна темата е хубаво да има различни гледни точки. А там като че ли задушават всеки опит за мръдване встрани от основната точка - да се обсъжда нещо очевадно - какво е станало в серията, или да се говори за прословутия екип. Тук всеки си говори за каквото му е интересно и не виждам защо и в останалите теми да не е така. Явно просто си изкарват лошото настроение там в тая тема...
Още един признак, че филма на Мурат не може да е по-добър от Аси или новия сериал на Туба: той не обединява феновете си. Вижте ние как прекрасно си прекарваме вечерите със форума, обединени от любовта към Мурат и Туба. ЛиН явно не може да направи това със зрителите си. Мурат е прекрасен, но той сам не може да износи целия сериал на гърба си ...

# 361
# 362
# 363
# 364
# 365
# 366
Kati52newsm10 newsm10 newsm10

прекрасни клипчета! Радост за окото!

Форума е пространство, в което можеш да изразиш мнение. И за да е по-интересна темата е хубаво да има различни гледни точки.  Тук всеки си говори за каквото му е интересно...
 Вижте ние как прекрасно си прекарваме вечерите със форума, обединени от любовта към Мурат и Туба.

*Asi*,

казала си много точно това, което е съществено за нашата тема.
Нашата тема е богата именно защото има различни мнения и дава различна информация. Ето днес пуснах информация за новата роля на Бурчин  в "Езел" и какво пострада темата ни от това? Нищо. Понякога, когато се присмиват на нашите диалози и мнения ми е кофти, но премълчавам, защото от една дума стават големи конфликти
. [/b][/b]

# 367
Аз съвсем забравих за Бурчинка. Ама точно като за нас е това гифче, което някоя от вас (не помня коя точно, не се сърдете!) сложи. Със сигурност би ни разстреляла, ако й паднем  Mr. Green

# 368
Ринка,нашите сценарии много дразнят.....ние се забавляваме,а .... Joy

magityyy,

да продължаваме да се забавляваме!

Аз бих писала във всяка тема, ако съм гледала филма и се радвам, че някои от вас също го правят.
Приятно ми е да се засичам с вас в други теми и благодаря, че сте отзивчиви и слагате снимки и пишете коментари.
Поздрави и хайде да гледаме Муратчо тази вечер.

1001fan,
и на мен ми е много приятно да се срещаме и да споделяме мисли в различни теми. А Мурат си го гледаме....

# 369
Цитат
Там никой не е обсъждал МураТуба.....понякога се сравнява играта на Саваш с тази на Демир...

аз писах там за Туба и по-точно чуденка дали новият филм на Туба ще бие по-рейтинг този на Мурат, но ме нахокаха  Confused
Всеки има право на избор не упреквам никой, много момичета там са фенки на Кудрет и екипа му, а не на Мурат, което е право на избор, аз лично немога да изкажа мнение, тъй като това ми е първият сериал на Кудрет, който гледам. Харесва ми, но си признавам, че го гледам предимно заради Мурат.
Важното е сериалът да се гледа: кой заради Мурат, кой заради Нургюл, кой казари Кудрет  Peace A, и не искам да споря, з-то влизам в темите, за да си прекарам приятно времето, а и никой не бива да се упреква, че харесва даден екип или актьор  Peace

Ами да - нали за това става дума цяла вечер. Форума е пространство, в което можеш да изразиш мнение. И за да е по-интересна темата е хубаво да има различни гледни точки. А там като че ли задушават всеки опит за мръдване встрани от основната точка - да се обсъжда нещо очевадно - какво е станало в серията, или да се говори за прословутия екип. Тук всеки си говори за каквото му е интересно и не виждам защо и в останалите теми да не е така. Явно просто си изкарват лошото настроение там в тая тема...
Още един признак, че филма на Мурат не може да е по-добър от Аси или новия сериал на Туба: той не обединява феновете си. Вижте ние как прекрасно си прекарваме вечерите със форума, обединени от любовта към Мурат и Туба. ЛиН явно не може да направи това със зрителите си. Мурат е прекрасен, но той сам не може да износи целия сериал на гърба си ...
Сериалите "Аси" и 1001нощи са силна конкуренция,оттам и екипите,които ги правят.....а сега в ЛиН участва екипа на 1001 нощи и главния актьор от 'Аси"....естествено феновете на  1001 нощи искат да се постави акцент на екипа,защото са пристрастни,въпреки че осъзнават и виждат,че Мурат е страхотен актьор,видяли са го и в "Аси",но им е трудно да го признаят,явно са предубедени,та оттам идва целия проблем и това плюене по наш адрес....,но аз лично даже се забавлявам...осъзнавам ,че всичко това е плод на големия успех на Туба и Мурат и тяхната актуалност в момента.Първоначално мислех да отмина с мълчание лошите коментари,но после си рекох-какво лошо има да си изразя мнението,некя е ясна и нашата гледна точка....

# 370
  • София

А Мурат си го гледаме....

# 371

тук Мурат е много смешен...с мустачките и с маратонки Joy а Беренката изглежда добре....не я харесвам,но истината си е истина

# 372
# 373
# 374

- Мурат, да отминем с мълчание споровете за нас. Имаме приятели, които винаги ще ни обичат.
- Скъпа, винаги си била моя опора! Сега отново ми даваш сили.

Общи условия

Активация на акаунт