Януарчето се моли с мама от сърце, Симонка да е утре вече по-добре!

• 30 095
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Добро утро!
Иве дай карта или барем номер на улица, все пак съм блондинка Whistling
Ноеми   Hug

# 721
Добро утро и от мен! Тук съм, следя ви, но нещо ме мързи да пиша... Имахме градински неволи - откачих като не видях името на Дара в списъка на приетите, но май ще имаме шанс за второто класиране...  Praynig
Желая ви слънчев, спокоен и ползотворен ден!!!

# 722
За тоз` ресторант или Барби ще трябва да ме забере по пътя или ще стигна като си тръгвате  Rolling Eyes Иначе мисля да съм на линия  Mr. Green
Скъпи приятелки, търся тънък бял или розов чорапогащник за малка дама, която е висока 68 см. Моля да споделите откъде мога да взема такъв, или пък да бъдете така добри да го вземете вместо мен и да ми го предадете на чаша питие. Ще съм много благодарна  Hug

# 723
  • София
Добро утро!
Иве дай карта или барем номер на улица, все пак съм блондинка Whistling
Ноеми   Hug

Пирин 12. Или някой от номерата наоколо, но няма как да не го видите...

# 724
  • София
Далече ми е тоз адрес. Явно ще пропусна.

# 725
  • София
Далече ми е тоз адрес. Явно ще пропусна.

Ама, аз познавам по-бюджетните варианти само в този район (естествено), но ако някой друг направи организация - нямам против! Аз това мога да предложа.   Crossing Arms

Ако искате, аз и на Хепи в мола на Стамболийски съм навита! Но да нямам агажимент за места...

# 726
  • София
А, сега да не излезе, че съботирам. Ако на другите им е ОК, не сменяйте.

Аз от две години не бях карала кола и вчера най-накрая седнах...какво да ви кажа - мъка. Забравила съм направо всичко.  ooooh! Ама ще карам сега всеки ден, че няма как, трябва да вляза в час.

# 727
А, сега да не излезе, че съботирам. Ако на другите им е ОК, не сменяйте.

Аз от две години не бях карала кола и вчера най-накрая седнах...какво да ви кажа - мъка. Забравила съм направо всичко.  ooooh! Ама ще карам сега всеки ден, че няма как, трябва да вляза в час.

Дали се досещам за причината да си припомняш шофирането  newsm78

Мацки спомням си една много приятна сбирка в "Дон Домат" на Дондуков. Далине можем там да повторим и мисля, че би било удобно за по-голямата част от нас.

# 728
  • София; Дружбето
На Дондуков бих се довлякла и аз
Ноеми, така си го описала, че нямам думи. Още повече ме хваща яд, че не ходим вече никъде Crossing Arms

# 729
Здравейте пак от мен,
и мен това ми е мъката - че никъде не ходя вече а и с този  огромен корем ми е доста трудно ...
вече съм в къщи ... много ми е криво - не съм мислела, че ще ми липсва толкова тръстиката .... то хората покрай де.   Tired
Да се оплача - Марти е с ларингит - такова нещо не бяхме имали - говори като "междузвездните войници" - както сам казва, кашля като магаре.
Вчера като стана - боли ме главичката и устата - вадим кътници на всичкото отгоре, и като прокашля издън гърдите си го грабнах за ушите и на лекар. Сдобихме се с АБ - беше забравил какво е, и три вида сиропа ...
Как им давате лекарства на тия деца? С моето всеки път е борба ...
В 2 часа посред нощ ми идеше да го хвърля отнякъде и аз след него ...

# 730
  • София
Тъй като не знам дали ще мога да дойда, не взимам отношение към мястото. Ако има кой да поеме Симона, ще дойда навсякъде. Ако баща й не може - така или инак няма да има смисъл да претендирам! Но ви следя зорко!

# 731
  • София
Леле, Гали, то станало време за новото бебе!  Hug Crazy Кой ти помага? Таткото наоколо ли е?

# 732
Айдееееее пиенееееее, ураааааа:)
В петък мога, само ми звъннете /Иво Heart Eyes/ да кажете къде ще сме, че може и да нямам достъп до компютър

# 733
   Утре трябваше да отида на доктор да говорим евентуално за раждането и к'во се оказа......Детски клуб,в който планирах да оставя Алекс,от днес е затворен.  Crazy

Сега търся клубове в района на Младост 1. Засега Гуугъл не ми подсказва нищо подходящо....
  Ако имате някои идеи,свиркайте,моля!  Praynig

# 734
Гледам за пиене говорите. Наздраве!

Гали, стискам палци Марти скоро да е здрав!

barbi, чакам те.

Ноеми, страхотно описание на почивката в Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт