Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 453
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
По повод казаното от Mar tomova мисля,че в това се състои таланта на актьора - да изрази различните образи,да очертае тяхната многопластовост,да ни убеди с развитието им ...

# 391
  • Plovdiv
По повод казаното от Mar tomova мисля,че в това се състои таланта на актьора - да изрази различните образи,да очертае тяхната многопластовост,да ни убеди с развитието им ...
Точно така , SOVABG, правилно си ме разбрала.
Вярвам, скъпа , че след като екипа на Сабанджъ го е избрал все пак е видял някакъв талан в него.
Очаквам в този филм наистина да успее да го покаже и с помощта на сценаристи и режисьори
и  добри партньори да успее да изгради такъв образ , че и самия той като актьор да ми хареса.
Моят критерий е играта и с моето лично мнение не искам да ангажирам никого.

# 392
Добро утро! В началото на деня едно ново клипче - Саваш и любими моменти от филма

http://www.youtube.com/watch?v=WS1NIzCj1aw

# 393
Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Моите сърдечни благодарности на момичетата , които превеждат филма!
Гледам го с удоволствие! Много харесвам Нургюл в ролята на Ясемин. Покрай нея  Мурат
/в ролята на Саваш / подобрява играта си. Става по -жив, по- чувствен, по-изразителен.
Тук ми допада много повече , отколкото в "Гордата Аси"/ там не го харесвах/ .
Явно за него е много  важно да има добра партньорка, както се случи в този филм!
Въобще целият екип е много добре подбран и затова рейтинга на филма е много висок!
Още веднъж стискам ръка на преводачките !

Хм, играта на актьора зависи от образа, който изгражда, не само от партньорите му. Образът на Саваш по сценарий е различен от образа на Демир. Нургюл едва ли може да допринесе с нещо за образа на Саваш Балдар или за играта на актьора, по моето скромно мнение. Партньорите на М.Й. в "Аси" също бяха на високо ниво с играта си. Разбира се, че майсторството на всеки актьор би трябвало да се подобрява с всяка следваща роля. Но човек или го има таланта, или го няма. А иначе и Мурат и Нургюл нямат професионално образование в тази сфера.

# 394

Тази прегръдка какво ли значение има за всеки от тях? Саваш я е обгърнал като по-голям брат, като закрилник на семейната чест, а и като мъж, глава на семейството, към което принадежи и Чичек, който е готов да го брани и защитава.
А Чичек? В главата й бушуват сигурно мисли, които се мъчи да не показва, а сърцето й предполагам, се пръска от вълнение от този допир до мъжа, за който бленува и когото тайно желае. Как плахо вдигна ръка и я сложи на гърдите на Саваш.

# 395
Демир може и да няма професионално образование, но не и Нургюл!

http://en.wikipedia.org/wiki/Nurg%C3%BCl_Ye%C5%9Fil%C3%A7ay

Nurgül Yesilçay More at IMDbPro »
advertisementDate of Birth
26 March 1976, Afyon, Turkey

Mini Biography
Born in 1976, Nurgul Yesilcay studied drama at the Anatolia University State Conservatoire in Eskisehir. Since graduating, she has performed several major roles for the stage, including Ophelia in "Hamlet" and Blanche in "A Streetcar Named Desire". Besides theater projects, she has shot to prominence in three record-breaking Turkish television dramas. She made her screen debut in Her sey çok güzel olacak (1998).

# 396
Добро утро  rina-rina както винаги хубави снимки и клипче мерси
  Hug

# 397
Нургюл е известна с много роли в киното, театъра и телевизионни сериали. Има впечатляваща биография и куп награди.

Тук е с дядо ви Джамал ага / сладур/ от "Аси"! И двамата участват във филма "На прага на рая" на Фатих Акин, много известен немски  Mr. Green режисьор от турски произход! Снимката е правена на международния филмов фестивал в Кан Grinning, филмът се е борил за Златната палма!

Turkish actresses Nurgul Yesilcay (L) and Nursel Kose pose 23 May 2007 with German Turk director Fatih Akin upon arriving at the Festival Palace in Cannes, southern France, for the screening of their film 'Auf der Anderen Seite' (The Edge of Heaven) at the 60th edition of the Cannes Film Festival. The film is in competition for the Palme d'Or film

# 398
  • София
Цитат
Хм, играта на актьора зависи от образа, който изгражда, не само от партньорите му. Образът на Саваш по сценарий е различен от образа на Демир. Нургюл едва ли може да допринесе с нещо за образа на Саваш Балдар или за играта на актьора, по моето скромно мнение. Партньорите на М.Й. в "Аси" също бяха на високо ниво с играта си. Разбира се, че майсторството на всеки актьор би трябвало да се подобрява с всяка следваща роля. Но човек или го има таланта, или го няма. А иначе и Мурат и Нургюл нямат професионално образование в тази сфера.

и аз съм на същото мнение, а и точно с тази роля стана известен (надали Кудрет щеше да го покани напр. след изявата в "Буря"). Партньорите му там също бяха на супер ниво, НО не искам да влизам в спорове. Въпрос на вкус. Важното е сега той да съумее да развие образа на Саваш, в което твърдо вярвам  Peace

# 399
Във връзка с играта на Мурат в "Аси", бих искала да кажа, че и там много ми хареса! Обаче като образ Саваш повече ми харесва от Демир. Саваш е точно типът мъж, който ми допада - решителен, знаещ какво иска и борбен! Демир беше един прекалено обременен от миналото мъж, много време му трябваше да осъзнае какво точно иска и да вземе решение да се бори за щастието си!

# 400
  • София
Във връзка с играта на Мурат в "Аси", бих искала да кажа, че и там много ми хареса! Обаче като образ Саваш повече ми харесва от Демир. Саваш е точно типът мъж, който ми допада - решителен, знаещ какво иска и борбен! Демир беше един прекалено обременен от миналото мъж, много време му трябваше да осъзнае какво точно иска и да вземе решение да се бори за щастието си!

е, това вече го приемам за обективно мнение.
За мен Демир и Саваш са близки, НО и много различни, това, с което Саваш ми харесва е точно факта, че е наясно какво иска (поне досега  Peace )

# 401

как ли ще се измъкна от тая каша  newsm12
не ми стигат жените в къщи, ами.......... Rolling Eyes

newsm09

# 402
  • Plovdiv

Мили съфорумки , аз имам собствено мнение и казах , че не ангажирам никого с него!
Филма ми харесва много и ще гледам , ще коментирам въпреки заядливия тон
на две-три от вас. Като не ви харесва нечие  мнение подминете го.
Желая ви приятен и спокоен ден !
 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525

# 403
  • София
Цитат
как ли ще се измъкна от тая каша 

според мен няма да се измъкне скоро, а ще се оплита още повече в лъжи и ще се опитва да лавира някак си  newsm78 А, като разбере за детето, вече кашата ще е пълна:

1) влюбен в една и има дете от нея
2) женен за друга
3) трета влюбена в него от студетските години, НО ходи с най-добрия му приятел
4) тъст му го притиска (и то как) за дрогата
5) майка му го притиска за внук

Този човек сън не трябва да го хваща  ooooh!

# 404
На мен образът на Саваш засега не ми допада особено. Единственото, което ми харесва у него, е стремежът да защитава членовете на семейството си. Вярно е, че знае какво иска, но не знае как да го постигне. Не ми харесва начинът, който избра в момента, за да разреши проблемите си  и с Чичек, и с Ясемин. Той избира по-лесния начин - дистанциране от Чичек, и лъжи при Ясемин. Мисля, че и двете заслужават нормално обяснение за промените в поведението му. И добре, че беше Чичек да се обади в полицията и да разреши дилемата му дали да се включи в бизнеса с наркотици или не.

Общи условия

Активация на акаунт