Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 492
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Цитат
А Ясемин несъмнено ще опита да го заблуди, но дали ще успее

според мен той няма да даде вид, че се съмнява за да може тя да не е мнителна и ще проучи нещата за детето. Отново (както и при срещата) ще разчита на момента на изненадата. Ако тя разбере за съмненията му ще стане по-внимателна и това ще го затрудни, така че според мен ще действа предпазливо, но успешно (що се отнася до детето).

Цитат
"Саваш казва нещо много важно"-може би че има дете

съмнява ме, з-то неможе да е сигурен, че е негово. Според мен ще му е нужно време да проучи как стои въпроса с детето.

# 436
# 437
Дали и кога това сладко бебче ще разбере, че освен красивата мама, която по-често вижда на екрана на лаптопа и  обичащата го безкрайно баба, на света има и още някой,  който се различава много от двете жени в живота му?  Дали Саваш ще познае, или пък дали ще почувства, че в това малко телце пулсира неговата кръв? Едва ли скоро ще узнаем това, иначе не бихме имали работа със Сабанджи.

# 438
  • планетата Земя и по точно до морето

Ооооооооо ще разбера и за детето, и фамилията на Ахмет Моран ще разгоня ! И Ясемин ще укротя с финес !   newsm09 newsm09 newsm09  Но няма да стане толкова бързо, колкото на вас ви се иска !  Joy Joy Joy
Търпение фенки, има мнооооооого вторници да минат до тогава ! Joy

# 439
  • Plovdiv
Ari888   smile3501 smile3525

Просто няма как да не съм съгласна с ВАС!
Колкото и да гадая , нищо няма да позная!
 smile3516 newsm12

# 440

blahblah

Тръгвам си..Не ти вярвам...

# 441

ШОК  ШОК  ШОК   #Crazy #Crazy #Crazy

"Саваш започва да се съмнява, че детето е негово"...
Като прочетох превода на Севи, първо реших, че отново съм сбъркала   Crazy Laughing
Обаче в трейлъра Лейля казва "Докъде ще стигнеш с тези лъжи, ЯсеминRolling Eyes
та може би все пак ще успее нещо да го забаламоса  Thinking

Наистина много станаха лъжите, но в тази ситуация и за двамата е  трудно да кажат истината. Все още се опознават, Саваш рискува завинаги да изгуби Ясемин, а Ясемин - детето. Обаче, когато истината излезе наяве   #Crazyooooh!

На мен по-скоро ми се видя странно, че след инфарктната среща с АМ, след неговите заплахи, Саваш вместо да успокоява семейството си, хукна да търси Ясемин   Confused Rolling Eyes  любов  Two Hearts

# 442
  • София
Цитат
та може би все пак ще успее нещо да го забаламоса 

според мен тя ще си мисли, че го е забаламосала, той ще дава вид, че й е повярвал, НО...съмнението ще го накара да се поразрови  Peace

# 443
100 % Саваш ще започне да се съмнява. В крайна сметка не яде доматите с колците  smile3532
Плюс това да не забравяме,че кръвта вода не става .. Ще се усети страшно привличане между двамата - сина и бащата

# 444
Момичета аз мисля ,че изненадана от появата на Саваш Ясемин ще му каже "това е нашият син".Иначе немога да повярвям ,че толкова много  Саваш ще се радва на детето. Думите на майката на Ясемин  мисля ,че са относно това ,че Ясемин ще лъже Саваш  за чувствата си.Тя според мен има чувства .Това си пролича при разговора със Саваш от Бодрум  и плача и след неосъществената среща.

# 445
  • София
Цитат
Ясемин ще му каже "това е нашият син"

мне, според мен е абсурд да му каже това  Naughty Още повече, че той я разочарова и тя не му вярва и майка й я предупреди за хората от Ван.

# 446
Не,няма да му каже.Не и на този етап.Многозначителен е факта ,че тя все още му няма доверие -изключи си телефона, не прие разговор да разбере  причината за отсъствието му.
Тя не е сигурна в него, все още не го е опознала за да го допусне толкова близо да себе си.
Саваш е мъдър, с логично мислене- но тия му мисли са разпилени по многото -меко казано проблеми.Много малко му трябва да прищрака - и веднага ще нареди пъзела-отсъствието на Ясемин месеци наред и възрастта на детето ще му дадат необходимия отговор.
Аз мисля че има голяма вероятност това прищракване да дойде от телефона(ако е чуждо дете защо ще слага снимката му на телефона) или защо не и медальона  да е разковничето ,което да  му помотне да разгадае тайната й newsm78
Но знам ли, все пак насреща ни е Кудрет& КО Hug

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 21:12 от Lilims

# 447
# 448
Факт е, че Саваш много бързо разгада вече няколко  неясни ситуации. Снимката на Чичек , която майка му показа, планът на Бора - разгада от раз, нито за секунда не заподозря Ясемин. Усъмни се  в служителят си и попита секретарката на кого е верен. Той не е от най-доверчивите и има добра преценка за хората, които го заобикалят. От това съдя, че ще се усъмни, каквото и да го излъже Жасито.
 bowuu bowuu bowuu

# 449
Ясемин също разбра ,че той я лъже и затова мисля ,че е изключено да му се довери.
Той може да се досети и тогава тя незнам как може да отрече.
Единствения начин е да каже ,че е на друга жена и майка й го гледа. newsm78
Ситуацията е доста вълнуваща ,а серията е само една за цяла седмица Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт