Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 504
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Цитат
Той може да се досети и тогава тя незнам как може да отрече.

много лесно, както излъга Севги: не е нейно- на приятелка, на комшийка, ако щете на починалата й сестра и т.н. Не, че той ще се върже, НО на нея не й пречи да опита  newsm78

# 451
Аз и тук да се разпиша .Тази вечер като никога от тема на тема ходя.
Отдавна исках нещо да ви кажа.
Надя понякога когато се обръща към Саваш ,не му казва  само  Саваш ,а го нарича Савашъм,което означава  притежание ,нещо лично ,мое.
Но в превода/във субовете  няма как да го напиша--- Саваш мой  или мой Саваш.
Пиша го защото ми направи впечатление и ако въобще всъщност има значение де.

# 452

Севи   bouquet всичко има значение  Wink Laughing

а в началото на серията имаше надпис " KIRIK BIR ASK "

как се превежда това - нещастна, невъзможна любов?

понеже 'карък'  често го използваме, като лош късмет   Laughing, но ми е интересно буквално как се превежда   bouquet Hug

# 453
Севи благодаря за пояснението.  bouquet
Има значение, естествено, (защото за мен лично Надя е Ясемин от 1001 нощ)
защото според мен нейните истински чувства надхвърлят приятелските  Mr. Green

# 454
  • София
според мен Надя си е влюбена в Саваш и само чака своя миг. В Джем не е влюбена (поне засега). След уточнението на sevi_nil съм още по-убедена.

пенда в миналия епизод момичетата го бяха превели като "за любовта е достатъчна една секунда" (на срещата на кафе нали Саваш и Ясемин цитираха някакъв поет).

# 455

това е превода на този надпис  Peace

Лили  Peace като видях Надя, първо си помислих за Ясемин от 1001 нощ , и това е една от причините, поради които мисля, че Надя не е влюбена в Саваш, мисля, че Кудрет и сценаристите няма да се повторят, ще стане много шаблонно  Rolling Eyes

нооо, очаквай неочакваното  Peace Hug

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 21:44 от пенда

# 456

Севи   bouquet всичко има значение  Wink Laughing

а в началото на серията имаше надпис " KIRIK BIR ASK "

как се превежда това - нещастна, невъзможна любов?

понеже 'карък'  често го използваме, като лош късмет   Laughing, но ми е интересно буквално как се превежда   bouquet Hug

Бир кърък ашк ---  Една  наранена ,пречупена ,прекършена  любов.

Карък съвсем друго нещо означава.

# 457
  • София

това е превода на този надпис  Peace

извинявам се за подвеждането  Embarassed

# 458
нищо де, тъкмо повод да сложим една от любимите ми снимки  Laughing Peace

СЕВИ     bouquet Hug  love001

# 459
Аз смятам,че това за сега е най- силният момент между Саваш и Ясемин.
Веднага отидах и си погледнах това моментче Heart Eyes

# 460
  • София
дано има и по-силни моменти  Party
Макар че и първата среща не беше за изпускане  Peace

# 461
Тя не беше любовна ,а секс среща Simple Smile Simple Smile

# 462
... И думите на АМ "Ако тя е дефектна/повредена  #Crazy върни ми я, аз знам какво да правя с нея"  
Той е чудовище  #Cussing out не мисля, че саламите или който и да е легален бизнес ще му е по вкуса. Защото не става въпрос за пари, а за 'мноого пари'  Mr. Green, не само за семейството, а и за 'племето', на което е хранилка. Той отлично знае (мисля даже, че го каза в предна серия), че племето е с него, докато го храни. В момента, в който секне кранчето, ще го разкъсат като хиени...
Всъщност, не мисля, че АМ наистина иска да води война, или да убие дъщеря си. Това е неговия блъф, козът му срещу Саваш, защото знае 'слабото' му място - че е добър човек, човек на честта.

Не само пари, но и власт. Защото Саваш предлага алтернатива за работа/препитание на племето - да отглеждат животни. Той ще ги купува за саламите. Чиста работа - затворен цикъл. Нооо, така племето получава независимост и няма нужда от дон Корлеоне.

Тоя Сабанджъ като във валс ни води - две напред едно назад, понякога и обратно. Тъкмо реших, че Саваш ще го пекат поне десетина серии на огъня докато разбере за детето и хоп, той се усети.

# 463
Aşk ve Ceza'da Sürekli Tekrarlanan Hata
Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, okuyucusu Hande Atalay'ın Aşk ve Ceza dizisinde yakaladığı hijyen hatasını okuyucuları ile paylaştı: "...Aşk ve Ceza dizisinde durmadan tekrarlanan hata, bir gıda mühendisi olarak dikkatimi çekti. Savaş ve Nadya,...

Копирах го от Фейсбука. Нещо чета за Надя ,но ако някой може да каже за какво иде реч newsm78

# 464
Саваш и Надя се познават от дълги години и ако Надя е влюбена в Саваш то би се разбрало.Мисля ,че Саваш  и е спасил живота и затова тя го  уважава и обича повече от себе си както се изрази.Те просто са много добри приятели но Джем няма да го разбере по този начин и отношенията им със Саваш ще се обтегнат.

Общи условия

Активация на акаунт