Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 597
  • 735
  •   1
Отговори
# 195

Чичек как можа да се обади в полицията?Да не мисли,че ще оправи нещата така #Crazy

и аз това се чудех, няма ли да накисне Саваш, нали той превозва дрогата  #Crazy
ако се е навил, де

# 196
  • Гърция
Ако са започнали да забременяват и от прегръдка,може и Чичек да е бременна.
доста пъти Саваш я прегръщаше. Mr. Green Mr. Green

Joy Е недей така аз точно се навих, че доня Корлеоне /да ме извини момичето, което го измисли, но и аз го използвам точно на място си е/ лъже за да затвори устите във Ван и ти сега ми разбиваш мечтите  hahaha

# 197

Чичек как можа да се обади в полицията?Да не мисли,че ще оправи нещата така #Crazy

и аз това се чудех, няма ли да накисне Саваш, нали той превозва дрогата  #Crazy
ако се е навил, де

Именно.Нали досега и Балдар са били в играта.Ще създаде неприятности(меко казано) Sick

# 198
  • Гърция
Любов и наказание - 10 епизод, трейлър

http://www.vbox7.com/play:8de88d4f

Благодаря на alice1in1wonderland за това, че винаги качва анонса толкова бързо с превода     bouquet  bouquet  bouquet

# 199
Серията пак е на ниво и ни хвърля в нови размисли и страсти!!! Thinking Thinking Thinking
Много ми е интересен развоя при Надя и Джем??Тук се заплита нещо, но на каква плетка ще го докарат, не ми се мисли???На иди-ела ли, на пчелната ли,  не е ясно?? И там се мъдри нещо??
Започвам и аз  да си мисля, че Надя съвсем не е безразлична към Саваш /горкият той ooooh! ooooh!/?? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 200
  • София
Любов и наказание - 10 епизод, трейлър

http://www.vbox7.com/play:8de88d4f

Благодаря на alice1in1wonderland за това, че винаги качва анонса толкова бързо с превода     bouquet  bouquet  bouquet

тя го качва светкавично  Peace

aleynam , а ти винаги се стараеш да имаме светкавичен превод на трейлъра   bouquet

Цитат
Започвам и аз  да си мисля, че Надя съвсем не е безразлична към Саваш

тя направо си е влюбена в него и чрез Джем се мъчи да го забрави, а с помощта си за Ясемин го държи близичко до себе си. Прийомът "най-добрата приятелка, на чието рамо можеш да поплачеш винаги"   Wink

# 201
Да не се притесняваме от полицията. Тя обикновено подкрепя хората с пари.
Някой сигурно ще предупреди нашите хора. След толкова години в играта
сигурно имат не един информатор в полицията.

# 202
aleynam ,е превеждала един сериал по този начин, както сега трейлъра.
Заслужава   Hug Hug Hug

# 203
  • Гърция
След като прочетох превода на aleynam и гледах клипа на alice1in1wonderland не се убедих дали Саваш ще разбере за сина си. За това добавих анкета  Peace Когато решим ще я сменим с някой друг въпрос.

# 204
  • Гърция
Заслужава   Hug Hug Hug

Не знаех, но всеки, който полага такъв труд заслужава адмирациите на всички ни   bouquet

# 205
  • София
След като прочетох превода на aleynam и гледах клипа на alice1in1wonderland не се убедих дали Саваш ще разбере за сина си. За това добавих анкета  Peace Когато решим ще я сменим с някой друг въпрос.

100% Ясемин го е излъгала, той идея няма, че това е негово дете иначе щеше да иска обяснение и т.н., а той си играе с него все едно Ясемин му е гледачка т.е. някой й го е оставил за гледане както излъга Севги в Бодрум м/у другото. Нали каза, че го пази за малко, а е на съседката.

# 206
alice   bouquet

Bayraktarova   Laughing вече гласувах, рез Laughingултатите са красноречиви  Laughing

# 207
Ясемин му няма все още доверие, не го познава ,как тогава да му довери детето си?
Всичко до сега е плод на една случайност. Саваш трябва да я спечели ,но с тези пепелянки
около себе си ще му е трудно.

# 208
Заслужава   Hug Hug Hug
не знам как се слагат суб затова по този начин newsm09

# 209
  • Гърция
Ами те са красноречиви, но да си призная аз още не съм гласувала Blush
Има няколко неща, които ми пречат да реша:
1. Както видяхме досега в анонсите дават кадри само от първата половина на епизода /поне с такова впечатление останах/. Това значи, че ще имаме половин епизод, в който може да се случи всичко - виждали сме го в предишни серии. Сюблимния момент от всяка серия е финала така, че е напълно възможно Саваш да разбере за сина си.
2. Ясемин и Саваш са доста близки в анонса - кое е накарало Ясемин отново да е с Саваш?
3. Саваш ми се вижда доста усмихнат в някой от кадрите, а Чичек с доста смели постъпки като това да званне в полицията при положение, че може и Саваш да пострада.
4. Шахнур предприе краини мерки - /така си обяснявам репликата й, че Чичек е бременна - което е лъжа/ - така се опитва да окаже сериозен натиск върху Саваш, който трябва да стъпва по лед спрямо хората от Ван или това е за да ги остави Моран на мира Thinking

Малко дълго и объркано се изразих, но дано ме разберете. За това още се чудя кой от първите три отговора да избера в анкетата. За мен и трите са възможни до финалните надписи на следващия епизод Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт