Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 527
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Това и е хубавото на свободата ,че можеш да имаш национално самосъзнание и да гледаш един страхотно интересен турски сериал без да товариш изкуството с история.

aleynam благодаря ти за превода малко хора биха го направили за непознати оценявам го
  bouquet  bouquet  bouquet

# 226
Гласувах за анкетата. Като гледам май не съм на прав път. /дадох отговор 3/

# 227
Гласувах за анкетата. Като гледам май не съм на прав път. /дадох отговор 3/

Може да си улучила верния отговор,нищо не се знае.

# 228
  • BG
Привет! Честит 3ти Март!
Гласувах с последната опция-Друго.Моля споделете в темата.- Според мен Ясемин няма да каже на Саваш, че детето е негово, но в следващите няколко серии ще се окаже, че детето е болно и ще са нужни около 200 000 долара за операция в чуждестранна клиника. Тогава Ясемин ще се съгласи да прекара една нощ със Саваш срещу тази сума, която после той ще се откаже да и даде, защото за 1 минута ще разбере, че всъщност е влюбен в Чичек. Това ще убеди Ясемин , че наистина не трябва да  вярва в любовта и тя ще си тръгне завинаги от живота на Саваш. Peace

# 229
Добър ден!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bg

# 230
dajoan, мила и за гласувах, като теб! Достатъчно умен е Саваш, за да  му мине поне мисъл през главата, че това дете може да е негово! И се обзалагам, че един от въпросите му /един от първите в този им разговор/  ще е на каква възраст е детето!  Thinking Thinking
Ооооох много въпросителни, много догадки???? newsm78 newsm78 newsm78Отиди цяла седмица в размисли и страсти!! ooooh! Praynig Thinking Thinking Thinking

# 231
И Нюргюл  и  Мурат, изключително много ми харесват в ролите си! Невероятен филм!
Не подценявам и останалите актьори. Всички дават всичко от себе си и са много убедителни в пресъздаване образите на героите си. А за снимачния екип, не смятам, че трябва да го обсъждам! Невероятни са всички! Браво! smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 12:18 от Goni

# 232
Привет! Честит 3ти Март!
Гласувах с последната опция-Друго.Моля споделете в темата.- Според мен Ясемин няма да каже на Саваш, че детето е негово, но в следващите няколко серии ще се окаже, че детето е болно и ще са нужни около 200 000 долара за операция в чуждестранна клиника. Тогава Ясемин ще се съгласи да прекара една нощ със Саваш срещу тази сума, която после той ще се откаже да и даде, защото за 1 минута ще разбере, че всъщност е влюбен в Чичек. Това ще убеди Ясемин , че наистина не трябва да  вярва в любовта и тя ще си тръгне завинаги от живота на Саваш. Peace

Доста елементарно и прозрачно #Cussing out

# 233
Привет! Честит 3ти Март!

Не осъзнаваш ли, че вече прекаляваш smile3516

# 234
# 235
# 236
Привет! Честит 3ти Март!

Не осъзнаваш ли, че вече прекаляваш smile3516
Е, откъде толкоз акъл! Mr. Green

# 237
rina-rina Страхотни снимки  Hugот къде ги изнамираш Hug

# 238
  • В тъмната гора.
ЧЕСТИТ 3-ТИ МАРТ!

Относно зараждащата се дискусия, Ясемин вече ще е съдружник в агенцията и доколкото знам в банковата й сметка се мъдри сума доста по-голяма от 200 000 долара.
Не се заяждайте, всеки с мислите си, очакванията си и разсъжденията си...не можем всички да разсъждаваме еднакво, пък и няма такова нещо като инструкция/определение за правилно разсъждение. Уважавайте мнението на другите.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт