Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 492
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Според мен действието на филма ще протече  в борбата на Саваш да промени традициите и да утвърди детето си за наследник.
Но Сабанджа си е непредсказуем. Чакат ни много вълнуващи моменти,  много безсънни нощи и да са търпеливи близките ни Joy

# 316
  • Гърция
На преводачите  bouquet  bouquet  bouquet

В този акаунт http://www.vbox7.com/user:popokatepetal преводача в един и сам превежда целите епизоди.

Още веднъж благодаря за превода  newsm51

# 317
# 318
# 319
# 320
Много харесвам успели млади жени в един мъжки свят. Ясемин наистина успява.
Затова успелите винаги са обект на завист,но както казва баба ми: Храниш едно прасе и то се
отърка в теб и те окаля,но ти си мислиш - какво от това ,нали е прасе,какво очакваш от него.
Ясемин трябва да е силния характер,защото няма ничия подкрепа-няма баща нито братя и сестри,
няма дори и богат дядо,а само една бедна майка.Тя доста добре се справя,но това се отразява
на общуването й с хората.  Peace

# 321
http://vbox7.com/user:popokatepetal?p=allvideos- вече и пета част.
На преводача-  bouquet  bouquet  bouquet

# 322
добър вечер на всички в бг-мама.аз съм новак във форумите.този форум ми харесва защото се говори за самия филм,а не за непоносимостта си към актьорите в него.на мен специално филма много ми харесва,не съм учила натфиз за да коментирам добре или зле играят актьорите.да оставим професионалистите да го направят.на мен лично ми харесват. Simple Smile

# 323
благодаря  на преводачките че го превеждат newsm51 newsm51 newsm51

# 324
shannaia, добре дошла! Радвам се ,че има още една съмишленичка.
От къде ти хрумна това име,ако не е тайна. Да не харесваш Шаная Туейн?
Аз много.

# 325
не ми е от любимите певици.при първата ми регистрация /вече не помня къде/ се регистрирах така та до днес

# 326
здравейте Hug Hug Hug
гласувах,че Ясемин няма да каже за детето.Не мислите ли,че при такава гледаемост е доста рано за тази новина.Колкото и да се опитвам да гадая(а уж все не искам Heart Eyes) знаете,че винаги очакваме едно, а излиза друго Thinking
Според предишния трейлър,когато Чичек подслуша думите на Саваш,когато говореше по телефона,си помислих,че говори на Ясемин newsm78 а се оказа,че ги казва на Надя

# 327
влизайки в една от любимите ми теми (тази) бях неприятно изненадана, че са прехвърчали искри м/у фенове на "Аси" и "1001 нощи" Sad.  Аз лично "1001 нощи" не съм гледала, з-то не бях в майчински и времето на излъчване не беше удобно за работещи хора, НО не ми е било неприятно когато в много други теми (освен специализираната за този филм) съм срещала информация за актьорите, личния им живот, радостното събитие около детето им и т.н. Истината е, че М. Й. стана известен с играта си в "Аси" и това ще остане неговата визитна картичка (иска или не). Нормално е неговите фенове да сравняват играта му с други негови образи, както и феновете на Кудрет да харесват филма, заради сценария.
Според мен във всяка тема е хубаво да се обсъжда сериала, актьорите, сценаристите и т.н., което включва техни роли, постижения, награди и т.н. Не виждам защо се стига до тези конфликтниточки. Който иска да гледа заради Кудрет, който иска да гледа заради Мурат, който иска- заради Нургюл и т.н. Когато има постове, които не вълнуват някой, просто да ги пропуска и готово.
Истината е, че един хубав сценарий без актьорско присъствие е нищо, както е валидно и обратното.

Извинявам се дългия пост, но понякога острият тон в някои теми ми идва в повече, при положение, че сме тук, за да прекараме малко приятно време заедно и да обменим всякакви мисли и чувства. Не виждам смисъл феновете на "Аси" да отричат Кудрет и феновете на Кудрет да отричат "Аси". За всеки влак си има пътници и е хубаво да се уважава всяко мнение.

За серията: Изключително приятно изненадана съм от започващата промяна в образа на Назан, за мен това ще е най-динамичния образ във филма. Ако успее да вкара и Бора в правия път ще я призная  Peace

Мишенце, браво.
Мога ли и аз да си кажа мнението за филма досега? - изключително слаб сценарий, още по-слаба режисура, лош оператор и мудно действие. Преиграване от почти всички, с изключение на Саваш,. На този фон Нюргюл няма кой знае каква вина че не се вписва и че не може да се получи оная сплав, която прави едни сериал добър. Но може би от всички най-голяма вина има режисьора, просто не му се получава да направи от мввсичко което има като даденост една сплав. Понякога е така, не се получава.

# 328
  • София
здравейте Hug Hug Hug
гласувах,че Ясемин няма да каже за детето.Не мислите ли,че при такава гледаемост е доста рано за тази новина.Колкото и да се опитвам да гадая(а уж все не искам Heart Eyes) знаете,че винаги очакваме едно, а излиза друго Thinking
Според предишния трейлър,когато Чичек подслуша думите на Саваш,когато говореше по телефона,си помислих,че говори на Ясемин newsm78 а се оказа,че ги казва на Надя

и аз мисля, че е рано да му каже за детето, а и той да го приеме така спокойно, надали  Naughty
А, за разговора по телефона имеше момичета, които предположиха и Надя.  Peace
Саваш продължава да не си мери думите пред Чичек и тя от своя страна ги тълкува грешно  Confused
Браво на прислужницата, как защити Чичек  Peace
Пала и той взема да ми харесва повече. На масата как многозначително гледаше Саваш когато Чичек го гледаше влюбено, сякаш му каза с поглед "видя ли, че съм прав, племеннико"  hahaha

Calico ,

да, действието е доста мудно, но се надявам да стане нещо скоро  Peace

# 329
Не съм съгласна за мудното действие.Ясемин беше бременна 2-3 серии.Роди и детето порасна.В "Незабравима" героинята е бременна
от 1-ви епизод,а още няма корем..........Това е само един пример

Общи условия

Активация на акаунт