Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 458
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Интересно ми стана когато бащата на Чичек каза ,че Мурат не се страхува от Тор.
Този бог е доста известен в скандинавската митология. До сега нищо не знаех за турските богове,преди да приемат
мюсюлманството.

# 361

aleynam,   smile3525 за пояснението за метериала.
Наистина това си е голяма реклама на новите технологии. Дали фирмите са им спонсори на филма. Ако не са- трябва!

# 362
Кога ще качат 9 серия в Мастерса????Не издържам вече Whistling
Днес си мисля,че на Саваш ще му е много трудно с влюбената Чичек.Зад нея стой цялото му семейство.
Дано поне сестра му ,му помогне Praynig
Май ще има големи проблеми и с Надя,тя си е чисто влюбена  Heart Eyes, май тя ще е между Саваш и Ясемин.

Ясемин е късметлийка с такава майка,много е приятно да се гледат тяхните взаимоотношения.

# 363
  • планетата Земя и по точно до морето
Видях, че 8 серия с пълния превод е качена вече и в Lapache
Благодаря на Дамла, Мишел и Севи !

# 364
rina-rina страхотни снимки   newsm10

# 365
Да 8 серия е има ,но аз чакам 9.тя е от този вторник.

# 366
и на мен ми стана чудно за Тор  newsm78, и в предишните серии го споменава
по-скоро си мислех, че става въпрос за "тора"= закон (май на иврит  Rolling Eyes newsm78)
 може при преводите в бързината и през три езика   bouquet нещо да се е объркало.. пък той АМ говори като Туранага сан  Mr. Green как му разбират, не знам  Rolling Eyes
е нЕма такъв изрод като АМ   #Cussing out  #2gunfire

--------------------
Бурчин да не е бременна? Или от палтото изглежда така  newsm78
Тъкмо Мурат ще придобие опит с децата покрай филмите си   Wink Laughing и ще му е по-лесно да гледа своите   newsm32  Hug
----------------------

а за следващата серия не мисля, че ще разбере, че детето е негово, всъщност, няма да разбере и че е на Ясемин.. така мисля.
Тя ще го излъже, и той няма да се усъмни, умът му е другаде  Tired Rolling Eyes
Може би тъкмо когато тя реши да му се довери, ще разбере, че е женен...и така...мъка, мъка  Sad  кой знае колко серии...

пак  newsm51 newsm51 newsm51 за преводите  Hug

Последна редакция: чт, 04 мар 2010, 19:43 от пенда

# 367
Момичета, прочетох на едно място, но не мога да Ви го постна, че Мурат за 14.02 - Свети Валентин е подарил на съпругата си 100 стръка /рози ли, карамфили ли, не можах да разбера точно/.

# 368
предполагам, по-скоро рози, едва ли са карамфили  Laughing Joy

# 369
Чичек най-вероятно ще стане по напориста имайки подкрепата на семейството.
А иначе Саваш има нужда точно сега да разбере за детото.То ще му даде сили и утеха , както ги дава на майка си.
От това което видях предполагам, че Саваш ще се усъмни за детето дори и да го излъже Ясемин.

# 370
  • София
missence , аз не си измислям, прочетох тези неща в други теми и форуми, и меко казано съм потресена, затова не ми се ще тук да се случи същото.. Peace Просто апелирам за толерантност и да не изпадаме в крайности! Peace
 Актрисата, играеща Лейля, участваше и в "1001 нощ". Много е добра наистина, много е симпатична!

вярвам, че не си измисляш, исках да кажа, че не съм го прочела лично.

Да, разбрах в последствие, че играе в "1001 нощи" и затова подчертах, че ми харесва играта й, макачр че я гледам за първи път (да не стане сега пак конфликт, че я сравнявам с друг сериал). Та харесва ми много играта й, емоциите й на майка и т.н.

Според мен Саваш взе да осъзнава (с помощта на Пала), че Чичек се е влюбила в него и затова взе да се държи по-резервирано.
Надя и според мен ще е по-големият проблем от Чичек  newsm78

# 371
Няма бог Тор.Торе означава традиция,обичай.
Не виждам Надя като съперничка на Ясемин.Поне досега Peace

# 372
  • София
Цитат
Не виждам Надя като съперничка на Ясемин.Поне досега

според мен ще стане. Надя си е влюбена в Саваш още от студентството им и според мен е предприела доста позната тактика на "най-добрата приятелка", на която той винаги може да поплаче на рамото и тя да е в течение на отношенията им  Peace
Според мен Надя не вижда ВСЕ ОЩЕ кой знае каква заплаха в лицето на Ясемин, з-то Саваш все й разправя как тя страни от него  Peace

# 373
Интересно ми стана когато бащата на Чичек каза ,че Мурат не се страхува от Тор.
Този бог е доста известен в скандинавската митология. До сега нищо не знаех за турските богове,преди да приемат
мюсюлманството.

Дано не ме наругаят ,както са се заканили в друг форум,ако се изкажа ,че е грешен превода.

Ахмед Моран казва на Саваш ---разбрахме ,че не ни зачиташ обичаите /традициите/,но след като си поканен на масата поне учтивост може да проявиш...и т.н.

думата е ---  Töre =ТЬОРЕ=нрави ,обичаи ,характерни за определени райони.

# 374
  • София
sevi_nil ,

мерси за пояснението  Peace

Общи условия

Активация на акаунт