Любов и наказание /Aşk ve Ceza/- тема 3

• 56 564
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • София
 за лоша незнам сали ще стане, НО според мен в стремежа си да задържи Саваш ще попрекали newsm78

# 616
# 617
рейтингът от вчера ...  Hug

Ilk 100 program / hedef kýtle : Total
09 mart 2010 salý

no program adý kanal süre ratýng (%) share (%)
1 ask ve ceza atv 01:23 13,89% 30,78%
2 genýs aýle kand 01:37 11,76% 25,93%
3 kucuk kadýnlar. Kand 01:29 8,27% 25,68%
4 ask ve ceza (ozet) atv 00:36 7,80% 18,48%

ilk 100 program /hedef kýtle : Ab

09 mart 2010 salý

no program adý kanal süre ratýng (%) share (%)
1 ask ve ceza atv 01:23 14,33% 33,97%
2 genýs aýle kand 01:37 9,70% 22,85%
3 ugur dundar''la star haber star 00:34 7,77% 22,86%
4 ask ve ceza (ozet) atv 00:36 7,71% 19,52%

# 618
  • Гърция
пенда   bouquet
Много интересно как критиките към сериала в турските форуми расте, а рейтинга върви нагоре newsm78 На мен ми хареса много снощния епизод особено сцените между Саваш и Йомер и Саваш и Ясемин  Heart Eyes Доста размисли за дискусии ни дадоха, но мисля, че Чичек ще претирпи голямо развитие и за съжаление маи към по - лошо. И Шахнур с нейните вече тънки сметки все обърква нещата.
По - късно щесе включа пак.

Мислех да сменя анкетата, но сме в края на темата и ще изчакам. Поне теми за анкети ни дадоха доста Joy

# 619
Много интересно как критиките към сериала в турските форуми расте, а рейтинга върви нагоре newsm78 На мен ми хареса много снощния епизод особено сцените между Саваш и Йомер и Саваш и Ясемин  Heart Eyes

ами то и при нас критики бол, пък всеки вторник се  smile3511 с АТВ-то  Laughing
любопитството... да не убие котките  Wink Laughing
и на мен серията ми беше много интересна, а като разберем и какво са си говорили   bouquet, ще е супер  Peace

какво ни чака                 под дъжда  Heart Eyes

aleynam   bouquet

# 620
    Нима мислите, че Чичек щеше да учи още дълго? С баща, като нейния. Въпрос на време е било да я ожени за този, за който той реши/ или му е най-изгодно/. Ако беше останал жив братът на Саваш, дали щеше Чичек да води този начин на живот, който води в момента??? Смелостта на Чичек  идва от подкрепата, която получава от Саваш. При други обстоятелства  никой не би и позволил дори да си вдигне главата. /През първата брачна нощ просто си изпълни задължението/

Любовта не става  на сила.Никой в никого не се влюбва по задължение. Затова не можеш да изискваш да се влюбят в теб само , защото ти се влюбил.
 smile3521

# 621
  • Гърция
пенда   bouquet Страшни гифчета си ни предложила - веднага се възползвах.

dajoan съгласна съм с теб. Това, че единия се е влюбил не зна4и, че другия е задължен да му отвърне със същото. Не става по команда. Naughty

# 622
По повод рейтинга и критиките в турските форуми - ако четете само определени форуми, емоционално обвързани с друг сериал, да, не липсват критики, дори са в изобилие! Mr. Green Но пък на много места отзивите са повече от положителни! Рейтингът расте, защото филмът си е много хубав, интересен и динамичен... А и като гледах снощи, балконът  тук щеше да се срути...та интерес има, и то голям! Grinning

# 623
  • Гърция
Не чета избирателно форуми Peace
Все пак всеки има право да харесва или не сериала. На мен ми харесва и ще продължа да го гледам и да се надявам, че след като се заснеме първи сезон ще се закупи и в България  Praynig
Балконът с всяка серия се пални все повече, но пък коментарите намаляват Rolling Eyes

# 624
   Нима мислите, че Чичек щеше да учи още дълго? С баща, като нейния. Въпрос на време е било да я ожени за този, за който той реши/ или му е най-изгодно/. Ако беше останал жив братът на Саваш, дали щеше Чичек да води този начин на живот, който води в момента??? Смелостта на Чичек  идва от подкрепата, която получава от Саваш. При други обстоятелства  никой не би и позволил дори да си вдигне главата. /През първата брачна нощ просто си изпълни задължението/

Любовта не става  на сила.Никой в никого не се влюбва по задължение. Затова не можеш да изискваш да се влюбят в теб само , защото ти се влюбил.
 smile3521
       Е, ами можеше и да я изчака баща й да завърши, ако не е била фамилията Балдар. Що се отнася до първия й съпруг, ако беше останал жив, поне щеше да има нормален семеен живот. А Саваш щеше да бъде в Италия и изобщо и да не си спомни от там за Ясемин. В момента Чичек учи, но фалша, в който живее, я измъчва. От една страна Шахнур я притиска за бебе и обяви, че е бременна, за да затвори устата на хората във Ван, от другата страна Саваш, който иска бракът да си остане фиктивен. А тя е по средата. Като няма след няколко месеца бебе, какво ще трябва да измислят - че е направила аборт ли? Или Шахнур ще си признае, че е излъгала? Оставям чувствата настрана. Ясно, че любовта не става насила. Но поведението на Саваш не го одобрявам.

# 625
чесно казано поведението почти на всички подлежи на критика.

Лъжата на Ясемин.
Безкрайните машинации на Шахнур
Покорния Пала който не иска да предаде племенникът си , но го прави.
Саваш който се опитва да се отърве от бремето на традициите и забърква ситуации и хора.

Но в това е смисълът!!!! Всеки е прав за себе изхождайки   от собствената си гледна точка.
А ние трябва да изберем тази , която съвпада с нашата.  love001

# 626
  • планетата Земя и по точно до морето
Балконът с всяка серия се пални все повече, но пък коментарите намаляват Rolling Eyes
Ами нормално, защото при онлайн гледане, разбираш малко неща и можеш да правиш само предположения. Коментари ще има след превода. Сега можем да си вихрим фантазиите само и то не винаги много успешно !  Peace

# 627
За сега най -безпроблемно стъпка по стъпка се се сближават Назан и Бора.
Назан като птица ФЕНИКС се ражда за нов живот Hug
Току виж литнала на меден месец на остров Бора Бора Joy
Безпроблемно до момента ,в който научи МАМИНКА Mr. Green
А Ясемин бърза да се цупи като малко дете,
така ли на човек не може да му се наложи да закъснее или отсъства newsm78
Очаквах Чичек да  се срещне с Ясемин в офиса,но не би.
Много бяха интересни по време на заседанието ,но Севги не спря да ги наблюдава.
Джем нещо и той много страшен поглед вади newsm78

В по голяма част от серията разговорите бяха от голямо значение, с нетърпение очаквам превода

# 628

на тати момчето  Hug Hug Hug

# 629

В по голяма част от серията разговорите бяха от голямо значение, с нетърпение очаквам превода

И аз така, Лили. Наистина всяка дума е от значение.
Но на мен ми е по-интересно Бора как ще реагира, като осъзнае от какво семейство е Назан и какво евентуално се очаква от него, ако има връзка с нея. Лелееее, жална му майка. Той, дето се изживява като един Казанова, както е свикнал бързо да сваля мацките и да изчезва, мале, малеееее, ....  Shocked Mr. Green Като му развеят правилника за вътрешния ред в семейство Балдар, шъ види той къде зимуват раците  Joy Ако вече не е избягал, де.

Чудя се тоя Сабанджъ как я изтърва Чичек, та не забременя и тя още от първата серия. Тя е някакво много голямо изключение, като гледам какво става по другите филми. Ама то при него зер, лесно няма. Сега щеше да има един проблем по-малко пред Саваш.

Пенда, не мога да им се нарадвам на гифчетата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт