Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №2

• 77 447
  • 711
  •   1
Отговори
# 240
и аз почнах със водата и сока да ги редувам,но  ми е чудно защо още не съм посетила тоалетната.. newsm78

А и да ви питам за срядата за вечеря дайте предложения, на обяд ще ям картофена салата но за вечерта не ми се яде ориз...

# 241
Здравейте и от мен!
Честит празник!

Аз за втори път започвам детокса, надявам се този път да го довърша. Предишният все още бебо беше изцяло на кърма, а тя спря още на първия гладен ден. Сега вече яде 3 пъти дневно и дори искам да понамалее. Затова и смятам да приема максимум 2 литра сок и вода. Както и да спя при всяка възможност. Така най-лесно се гладува.  Joy
Този път поне съм сама с децата и изкушенията са по-малко, както и разколебатора.  Laughing

Не се сетих да си купя ансол, а днес е затворено, та ще я пия от утре.

И да не пропусна....разчитам много на вас!  newsm51
Отивам да си полегна преди да са дошли глада, студа и главоболието.  Peace

# 242
  • под дъгата
inedica пий повече течности-ще си докараш някоя беля. Това е храната не през тези 3 дни Peace

# 243
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Честит празник на всички цветя   bouquet

Да се "запиша ' че пак  съм с вас . За 3ти път  Laughing .
Днес съм именичка и ви черпя със сокче
Довечера ще имам гости , но ще карам на сок и малко зелена салата без овкусители
Успехи на всички

# 244
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
И аз започвам от утре сутрин  ooooh! днес покрай писането на имената, раздаването на върбички и многото именници  Blush не се усетих как налапах и си хапнах едноголяяяяямо бонбонче, друго...ииииии се отече работата! Сега ще си почина , че ми тупкат краката от умора и като подремна ще ида за плодове!
      bouquet Честито на всички именнички и имащи именници в семействата си   Heart Eyes

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 18:37 от Дидка

# 245
inedica пий повече течности-ще си докараш някоя беля. Това е храната не през тези 3 дни Peace

Ами, добре, ще се жертвам с още един литър дневно.... пък надявам се от самото гладуване да намалее пустото му мляко. Че иначе трябва да включа помпата в действие, тя ми прави буци...... стават възпаления............ изобщо.......разговор за друга тема.  ooooh!

# 246
Здравейте, момичета.
И аз започнах от днес - за първи път ми е.
Малко се притеснявам, защото девойката все още суче и не ще да се отказва.
Абе, много гадна тая английска сол. Няма ли някакъв заместител, па макар и не чак със същата сила?
И още нещо да ви питам: как изцеждате плодовете? Моята сокоизстисквачка е центробежен тип и досега е правила сок от всичко, което сложа в нея. Днес обаче се налагаше да я чистя почти след всеки плод, защото се дебалансираше - оставаха огримни ципи от цитрусите. Утре явно няма да я ползвам. Колебая се между 2 варианта: обикновена преса (ама моята е много малка и ще отнеме страшно много време) или да пусна плодовете на пасатора и след това да прекарам пюрето през марля. Вие какво ще ми препоръчате?

Честито на всички именници!

# 247
Привет и от мен  Wink
И аз съм с вас от днес.За първи път ми е и на мен, но съм решена да издържа докрая, дано.
От миналата седмица чета какво сте изписали и тук и в предната тема, и реших, че трябва да пробвам.
При мен не толкова за свалянето на килограми, колкото усещам, че много съм се задръстила и трябва да поразтоваря боклуците от себе си Simple Smile.Е и ако сваля някое килце, няма да ми навреди Wink
За сега се чувставам чудесно, дори не изпитвам глад.Солта си я изпих на обяд, че преди това пътувах и ме беше страх.Гадника е, но се преглъща.Сега карам на фрешчета, редувам с чайчета.
Хайде успех, с вас съм  Hug

# 248
Пролетната Фея, моята сокоизстисквачка е ето тази, 170 W мощност:

Няма никакъв проблем с изцеждането на плодовете, само трябва ябълките да са на филийки, портокалите-на резенчета, накъсани, също и грейпфрутите  Peace

# 249
  • в резерват

аз хубаво си мислех да дойда  при вас ,хем да се видим най-накрая , хем да поконтролирам какво и що има около върбораздаването  Simple Smile

Heart Eyes Hug Да си починеш добре и утре да си на линия.

И при мен всичко минава добре. Само че,  през деня наблягам повече на зеленият чай.....
Успех и на останалите  Peace

Роси, честит имен ден  Hug

# 250
  • Бургас
Аз ползвам подобна на тазитази, за мен това е най-удачния вариант за фреш от цитруси.

# 251
  • под дъгата
Калинка Малинка и моята е такава. На теб-честит имен ден мила Hug!Върбова клонка за здраве, цветно настроение и много усмивки ти пожелавам!  bouquet

# 252
момичета, тази английска сол задължителна ли е,че не знам къде да я търся..в нашия малък град едва ли ще има Simple Smile

# 253
  • под дъгата
Задължителна е,продават я в аптеките Peace

# 254
Потърси я като "магнезиев сулфат"/тук май го прочетох./ Аз така попитах в аптеката, а аптекарката- "Английска сол ли?" Joy

Общи условия

Активация на акаунт