Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №2

• 77 442
  • 711
  •   1
Отговори
# 660
  • под дъгата
Абе мацки,ние сме много стриктни Hug Вижте на какво попадам в другия форум(където се вкл. и д-р Михайлов)
"...може ли първите два дена на цитруси, а последния на ягоди или череши???
И ягодите съответно колко кг са?Аз си измислих едни 2кг и другите мацки в групата са на тази доза, но все пак да питам...
"
отговор - "Напълно се вписва в принципите на детокса, а и количеството за ягодите не ми се вижда голямо. Ягодите са доста по -малко калорични от черешите."

"...И един въпрос - може ли на едно ядене череши , на друго ягоди?"
отговор - "Според мен няма проблем"

Отговорите дава съфорумка,която е със статут детокси-лидер,така че...да поразтегнем коланите-2кг ягоди звучи много примамливо Crazy

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 21:00 от buba_lina

# 661
аз обаче пък омешах нещата, започнах с грейпфрути, после една ябълка на обяд сега хапнах малко череши и фреш от портокали, сега мисля и една бира да пийна.. в крайна сметка пък.. да видим какво ще стане ако не др път ще съм по стриктна.
Какво лошо има в крайна сметка.. newsm78, едва ли действат интоксикиращо като са смесени..

# 662
  • под дъгата
И аз мисля да си пийна бира- Сега в комбинация с череши и вода...  Crazy
bilyanaz-пийни си утре адската сол и всичко ще си замине по каналния ред Mr. Green А утре бъди по-стриктна ако можеш-просто реши на какво ще бъдеш-този месец избора на плодове за детокс е голям Peace

# 663
Че може ли бира бе момичета ,сега научавам това?

Аз приключвам деня с 3 грейпфрута , 4 яйца и 4 чая Мате , а и 2 кафета .Солта не е толкова лоша ,на един дъх заминава.
Отивам да спя ,че направо умирам за сън.

# 664
И аз отчитам един успешен ден.
Детоксикирам се със сок от цитруси.
Успешен ден на всички ви и утре!  bouquet

# 665
...Отивам да спя ,че направо умирам за сън...
                           И аз така  Peace. Иначе приключвам деня с две кафета, един чай мащерка, много вода и почти цял грейпфрут, разделен на много части. Въпросче: ако не ми се ядат цял кг плодове да се насилвам ли  Thinking?

# 666
Момичета и аз искам да се запиша,  по принцип ще го правя за първи път , но дефакто гладувам доста често. Сега съм се записала в темата за плодуването и ми се иска до 11.06 да съм 5-7кг надолу .  Praynig. Сега се записах и на антицелулитни процедури и въоще съм решила да се вкарам в ред. Само не разбрах детокса може ли да го правя само на вода и някакво друго слабително?

# 667
Отчитам 1 водно-черешов ден и отивам да спя.
Днес май ми беше по-трудно да издържа, отколкото на първия детокс с фреша.

# 668
да май утре ще съм на цитрус само но с портокали герйпфрути и лимони, така и така сме ги купили...
сега се метнах на кантара/нали съм нетърпелива/ и съм с 1 кило надоло... Praynig дано да е така и с другите дни,

# 669
  • под дъгата
Че може ли бира бе момичета ,сега научавам това?
Може-по една,д-р Михайлов разрешава Wink
Викито -колкото ти се яде,не се насилвай според мен
loni77-вариантите за детокс са описани в 1 пост и си мисля,че ако можеше 3 дни на вода и слабително щеше да го има като вариант."...Органичните киселини в плодовете подкрепят очистването, плодовата захар подкрепя черния дроб, предпазва от хипогликемии и влияе добре на тонуса."А за друго слабително виж в началото на темата(7-8стр.май беше)
А за протокола и аз отчитам успешен водно-черешов ден +чаша бира за вечеря Mr. Green Днес обаче не пих много вода-може би 2,5 л,но утре ще се постарая да наваксам :0
Лека вечер момичета Hug
Допис-bilyanaz -изчакай да видиш след 3-ия ден Laughing

# 670
  • София
Здравейте момичета,

и аз съм от вчера с вас за детокса. Изпих английската сол и после 4 л. течности.
Честно да си призная, вчера въобще не изпитвах глад. Сега малко ми стърже стомаха, но ще отида да си изпия коктейлчето с англ. сол и ще ми мине.  hahaha hahaha hahaha

Успех с детокса и накрая много минусчета   bouquet

# 671
И аз да се вмъкна  Grinning 2л.вода солчицата,2 кафета и сока на един грейпфруд.Днес в общи линий ще е същото  Wink

# 672
И аз съм на линия.
Малко ми намаля кърмата ,но няма да се дам ,ще вмъкна днес и чай за кърма към питиетата.

# 673
Добро утро, детокски! Hug

И аз отчитам първи успешен ден и с добър тонус посрещнам втория. Wink

Тони, не се притеснявай за кърмата. Пий повече течности. На пътвия детокс, който правих на мен също първият ден ми намаля кърмата, но след това имаше в изобилие. Crazy

Щък, само сока от 1 грейпфрут не е ли малко за цял ден? Rolling Eyes

Успешен ден, момичета.  bouquet

# 674
Добро утро и от мен!

Вчера издържах само на вода,чай и фреш от 2 грейпфрута и 2 портокала.
Да видим днес....

Общи условия

Активация на акаунт