Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на този вирус, който засяга белите дробове?
Какви лечения се препоръчват или предлагат за справяне с вируса?
Какви са ефективните начини за понижаване на температурата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на този вирус, който засяга белите дробове?
-
Какви лечения се препоръчват или предлагат за справяне с вируса?
Лечението включва антибиотици като амоксицилин или цефуроксим, сиропи за кашлица, противоаллергични средства, витамини и инхалации. Освен това се препоръчва да се използват компреси на гърдите с масло, чайове от подбел и босилек и пробиотици за укрепване на имунната система. Участниците обсъждат различни лечения, включително антибиотици като Суметролим, Клацид и Бинозит, антибиотици за бронхит и други лекарства като Вентрин, Синекод, Ерьос и Калциев глюконат. Те също споменават сиропи като Хустагил и Хомеопатия, противоаллергични средства и витамини. Предлагат се компреси, инхалации, гаргари и различни напитки като чайове, сокове от лайка, лимони, мляко с какао, бульон и боза.
-
Какви са ефективните начини за понижаване на температурата?
-
Какви са ефективните начини за справяне с кашлицата?
-
Какви са симптомите на вируса, обсъждан във форума?

няма край този вирус.
Притеснявам се да не се усложни нещо, аз даже съм навита да си ни изписват АБ, ама доктора казва, че не се налага.....
. При мен нещата се усложниха и с гнойна ангина, освен силната "къртеща" кашлица .