Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Сън не спах да си чакам виртуалното кафенце от Недалинчи, та чак взех я изправарих Simple Smile. Рано ни е за кафе явно. Ще си лягам, дано джуджи заспи, а като се събудя... хубав ден за всички ви!

# 196
Направо ме разбихте. Добро утро! Ето го и кафенцето  kaffeetrmker_2

Цвети   fingerscrossed
Боби и ти си май ранобудна днес  Grinning

Хайде аз да отивам  breastfeeding

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 06:55 от nedalinchi

# 197
  • Бургас
Добро утро !  wavey
Недалинчи 10х за кафенцето ! Аз още не сме да пия ,заради кърменето ,ама се изкушавам доста.

# 198
Добро утро! Неди мерси за кафенцето Hug
Малката днес ме събуди в 5,15 докато я нахраня и изпомпя се разсъних  Rolling Eyes Спретнах си една баница рано, рано, хапнах и сега смятам да полегна пак newsm09 Откакто съм на диета съм много добре Joy

# 199
  • Пловдив
Морген  smile3507
Ама какъв сън си спретнахме с Бобкатааа- от десет снощи до 7,30 тази сутрин - с едно водопиене към 4..голям кеф било да ти спи детето:)

# 200
  • Бургас
Добрутро! И ние станахме да цоцаме в 5 часа, ма аз със затворени очи кърмя, гушвам си дЯтето, мъжо гушва мен и засиваме сите дружно ( на това му викам голямото гушкане hahaha)

днес времето е гадно - няма да има разходка. Аз съм закотвена в енергото. Този месец получихме поредната АБСУРДНА сметка за ток от 400лв. #Cussing out #2gunfire
Нед, 10х за кафенцето.
Цвети, дано всичко е наред с мънинката, искрено се моля за това Praynig

# 201
  • Бургас
Добро утро и от мен.
Аз си пийвам по малко кафенце, така че ще се възползвам  newsm47
Сега да споделя за неакащите дечица. Понеже и мойта по няколко дена не иска да се изхожда и давах дуфалак на 4тия ден. Снощи обаче хапнах една активия /тия сини сливи се назорих да изям 3 ама  Sick / и днес сутринта се оцапахме до ушите Simple Smile
Цвети  стискам палци всичко да е наред с дребното  Hug

ееее ама не мога си побликувам отговора от вас .... Все нов отговор

# 202
  • Пловдив
Мели, каква е тая сметка бе  #Crazy Какво толкова ползвате на ток..егати, потресена съм  Sick

# 203
  • Бургас
И аз да се възмутя от тока- както още миналия месец бях писала- явно са завишили цената му, защото и този месец получих сметка от 166 лв, което за у нас е много, при условие, че се отопляваме с парно, което ни излиза още по 300 кинта на месец. Топлата вода е към парното, пералня пускам само на нощна тарифа, максимум да се събира 3 пъти седмично . Съдомиална пускам на 2 дена веднъж, пак на нощна и остава готварска печка, телевизори, крушки и дъра бъра. И всичките ни уреди са енергиен клас А+ и крушките енергоспестяващи, егати.
До преди 2 месеца най-високата ни сметка е била 90 лв и то в месеците, които съм пускала климатици, защото не е било достатъчно студено да се пали парно. Туй е положението, сиреч и аз съм дълбоко огорчена .  Crossing Arms

Малко на патерица, но от сърце:  newsm59 , Проста Мария! Да си здрава и усмихната!  Hug  bouquet

# 204
  • Бургас
Мели, каква е тая сметка бе  #Crazy Какво толкова ползвате на ток..егати, потресена съм  Sick
Горги, и аз това искам да рабера! С един климатик, радиатор, перални на нощна тарифа, и вече втори месец сме с 400-ка! Направо недоумявам!

# 205
  • Пловдив
Горги, и аз това искам да рабера! С един климатик, радиатор, перални на нощна тарифа, и вече втори месец сме с 400-ка! Направо недоумявам!

Радиаторът смуче много, като духалка е..предполагам и бойлер имате, ама пак са ужасно много пари  Sick

# 206
  • Бургас
цвети - само искам да споделя че мен ме изпратиха в 3та градска в софия, защотот на феталната морфология имаше съмнение за междукамерен дефект. Преди се е казвала Нац. Кардиологична Болница, там работят най-добрите кардиолози, и съответно и най-добрите детски кардиолози. Аз бях при доц. Павлова и съм мн доволна - мн обстойно ме прегледа и всичко ми обясни, дори защо се е заблудила др лекарка. Мога да дам координати ако се наложи, въпреки че според самата доцентка мн често се всява излишна паника (какавто беше моя случай, и надявам се и твоя).

Ne se притеснявай и на нас ни казаха към 2-3 месец за шум на сърцето,който бил функционален Згурова ни го каза,а пък като ни изписваха нямаше нищо,та няколко лекари ми казаха ,4е не е нещо притеснително,щяло да се махне ,ако искаме към 6 месец да идем на Ралева,ама ако ще ходя си мисля за софия,4е то тука специалисти ....

# 207
Добро утро, майчета! Направо не мога да устоя на такова кафенце, че както не мога да спа тези дни...

Цвети,  Praynig Praynig Praynig
Стискам палци и аз всичко да е наред с малката кукла...

# 208
Добро утро мацки   bouquet
Неди,както винаги много апетитно кафенце Simple Smile
Аз се чудя дали да не направя един център днес,уж не вали,не духа като гледам......още съм в дилема.Хич не ми се затваря пак в къщи  #Cussing out
Да ви се похваля,след консултация с Хрусанова,вече минаваме на обикновен Аптамил.Оттървах се от това гадно АР мляко   newsm44
Абе Дани къде се изгуби? Нито идва в Борисовата,нито пише..... newsm78

# 209
  • у дома
Добро утро или добър ден, не знам вече...
Днес съм с двата броя в къщи, каката ми е хремава, дано да се разминем с  нещо по-сериозно. Да се изкажа и аз за тока, защото в стария апартамент бяхме само на ток - проверете си часовниците на електромерите дали се включват. Нашия електромер - нов, се беше развалил и смяташе само на дневна тарифа. Добре, че домоуправителя се усети, та карахме така само 2 месеца. След това приспаднаха служебно суми, ама мен това не ме грееше, защото аз винаги съм готвила вечер, бойлер и пералня се включват само на нощна и сметката ми беше почти само от нощна енергия.

Общи условия

Активация на акаунт