Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
цвети - само искам да споделя че мен ме изпратиха в 3та градска в софия, защотот на феталната морфология имаше съмнение за междукамерен дефект. Преди се е казвала Нац. Кардиологична Болница, там работят най-добрите кардиолози, и съответно и най-добрите детски кардиолози. Аз бях при доц. Павлова и съм мн доволна - мн обстойно ме прегледа и всичко ми обясни, дори защо се е заблудила др лекарка. Мога да дам координати ако се наложи, въпреки че според самата доцентка мн често се всява излишна паника (какавто беше моя случай, и надявам се и твоя).

Ne se притеснявай и на нас ни казаха към 2-3 месец за шум на сърцето,който бил функционален Згурова ни го каза,а пък като ни изписваха нямаше нищо,та няколко лекари ми казаха ,4е не е нещо притеснително,щяло да се махне ,ако искаме към 6 месец да идем на Ралева,ама ако ще ходя си мисля за софия,4е то тука специалисти ....
На мен още в болницата ми казаха , че се чува шум ,но по скоро е физиологично.Вчера Згурова каза, че при 70% от децата го има , но отшумява с възрастта, обаче  на 2-я и месец да отида при Ралева за да ми каже дали е проблем или не е нещо притеснително!
Благодаря ви много момичета за подкрепата , вдъхнахте ми кураж и много се поуспокоих  Hug

# 211
Голяма скука днес smile3506 Не знам дали някой е гледал днес Гала,но имаха гости от единствената донорска банка за кърма.Та там казаха че няма проблем в замръзената кърма да се добавя друга и веднага да се замръзява пак.Така майките донорки на кърма пълнят банките за даряване. Значи, Мели, няма проблем да си я събираш кърмата.Само научи Нико да хваща бибата че иначе все за него ще си вързана,а така аз не се притеснявам че ако закъснея, няма да има ядене.Фризера половината чекмедже е пълен с кърма сигурно е към 2 литра  newsm78

# 212
цвети мила сигурна съм че не е нищо сериозно Praynig дано бързо се разсеят всички съмнения и да се успокоиш Confused Hug

И аз така с кърмата във фризера си имам замразена и съм спокойна, че ако се наложи нещо има детето ядене, той моя поне всичко цока биби, цици, от шише  Laughing като му давам Биогаята с лъжичка и с нея няма проблеми  Wink

Вчера бяхме при Караджова да му пият втория пентаксим, че на консултацията го отложихме понеже нали разтройство имаше малко та да не рискуваме  Rolling Eyes тоя път нито изплака нито беше неспокоен много добре я прие чак да му се неначудиш Whistling докторката даже се бъзика, че с тея пухкави кълки дето е опрал нормално да не осети нищо Laughing
вече сме 6530 и 62см. Flutter

момичета за 8-ми нали няма промени нещо в колко трябва да сме там уточнено ли е  newsm78

# 213
цветиту и krasidi по добре си направете консултацията с д-р Ралева. И на моя батко веднага след раждането му откриха шум и веднага още на три четири часа бебе беше като го прегледа д-р Ралева има малък дефект който както са ви казали трябва да се израсте. Мисълта ми беше че в последствие ходихме и до София в Националната Кардиологична болница и от там потвърдиха изцяло диагнозата на Ралева. Аз съм доволна от нея и сега продължаваме да ходим на консултации при нея. Не работи с касата само да кажа и кабинета и се намира на Вардар до обредния дом и аптека мисля че имаше също там.
Успех момичета, ако имате питане моля ще помагам с каквото мога

# 214
  • Бургас
Цвети  Hug Не се притеснявай мила, не вярвам да е нещо сериозно, а по-скоро физиологичен шум, който бързо ще отшуми  Peace

И аз замразявам ударно кърма  Wink Досга все в контейнерчета, ама последния път си купих пликчета за съхранение, та да видим там как става хватката  newsm78 Някой ползва ли такива?

Зарка вече тотално се отби  Cry Не иска и да види цицата на мама, дръпне един-два пъти и се започва рев, дърпане, извиване назад. Какво ли не опитах да я прилъжа - то не бяха силиконови зърна, кърмене в полусънено състояние, ей нестава и нестава. Та вече минавам на варианта само с помпата  Tired Иначе за шишета, биби, лъжички, нямаме проблеми  Laughing

За добавяне към замразената кърма и за мен е ново, за прибавяне на прясна към охладена в хладилник-да, ама това не го бях чувала.

И аз да питам за 8-и...

# 215
На лекцията за кърменето точно така ни обясниха, че трябва към замразената кърма да прибавим новата и пак да я замразим

# 216
Честита месечинка на зета newsm67 Все така да си хапва и да слушка мама и тати  Hug

Честита и на Криско на Снежи. Много да слушка и той   party002
Сис,аз съм с пликчета за замръзяване.Слагам вътре кърмата,залепям с тиксо,като преди това отбелязвам датата и бум във фризера

# 217
  • Бургас
Честита месечинка на зета newsm67 Все така да си хапва и да слушка мама и тати  Hug

Честита и на Криско на Снежи. Много да слушка и той   party002
Сис,аз съм с пликчета за замръзяване.Слагам вътре кърмата,залепям с тиксо,като преди това отбелязвам датата и бум във фризера

newsm10

# 218
  • Бургас
Супер,  данке Неди Hug... newsm78 кой ти е зета на теб пък?

# 219
 Joy Валето бе на Мимози

# 220
  • Пловдив
Момичета..някоя от вас да е юрист..требе ми консултация  Thinking

# 221
  • у дома
Горги сега е мой ред да давам консултация - давай  Mr. Green

# 222
Тук съм  Simple Smile Жива съм bowuu Тъкмо седна да пиша и Ема започне да мрънка  ooooh!,не мога да я оставя за секунда. Ние преустановихме яденето на пюрета,то едно пищене,един рев-нямам думи,ще опитам пак след 15 дена.
Днес с Вилито си направихме една седянка в Борисовата, Мели липсваше ни  Hug
Сутринта се чух с Маципис -няма промяна за 8-ми ,остава в 19:00ч в ресторанта -нагиздени,сресани и напарфюмирани  Party
Чакам с нетърпение да се видим!
И не на последно място честито месечинки на Вальо и Криско  Hug

# 223
здравейте! ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ И ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАЛЯ НА ПАТЕРИЦИ!!!   bouquet
МЕЛИ,защо не поискате замерване или както там се казва.това е нечувано 400 лева  #Crazy
малката утре навършва 40 дена и ще и правя една сложна питка, та дано да стане.
за 8-ми март аз все още нищо немога да кажа.малката в последно време взе по-често да яде,а и след къпане имаме един куп процедури  #Crazy

# 224
Здравейте и от мен  Wink
Цветиту - с теб сме всички !
Миленке - не си едниствена душа с тая гигантска сметка, нашата е почти толкова. Ще плащаме и това е.
Миме - и аз се чудя какво да турна на мойта снага в понеделник, щото всички хубави дрешки са ми много....тесни, ама ще се справим.
А сега? Забравих другите постове да ги коментирам....

За осми - там, както каза Данито без промени в плана. Само искам в неделя до обяд всички, които са казали че ще идват / платили и не платили / , да потвърдят и ако има новожелаещи - да кажат дотогава, че управителя иска точната бройка.

Иии....  няма ли някоя кандидka за моя Ачко, че те ваште всички хубавици  Heart Eyes и на всички сме навити?

Последна редакция: пт, 05 мар 2010, 19:39 от macipis

Общи условия

Активация на акаунт