Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 679
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Вале  bdbaloni lovekiss

момичета, аз на 8ми май ще съм за малко  Sad Дребен не признава шишето  Tired

# 181
  • Бургас
Хъгси, и ниЙ така Tired

Разходката днес беше кратак, но все пак не беше толкова клинчасало...историята познава и по-лошо време Joy

# 182
  • Пловдив
Завалийките, аз си реших проблема с лъжицата, ами вий с таз цица зор ще е явно  Crazy

# 183
  • у дома
Благодаря на всички за пожеланията - виртуално ви черпя   Mr. Green
Недалинчи, Господ здраве да ти дава - благодарение на твоята система бяхме 4 часа навън  Party

# 184
Валенце,честит рожден ден!!! Да си жива и здрава и да се сбъднат най-съкровените ти мечти  Hug

Радвам се че сте успели с дългата разходка,така ще сме готови като се стопли хубаво за по-дълги преходи  Grinning
А за почерпката без коментар съм просто   eat

# 185
Вале честит рожден ден! Много здраве , късмет и да те слушат в къщи newsm51
Момичета някой има ли телефона на д-р Ралева която е и кардиолог , че днеска бяхме при Згурова и каза че се чувало някакво шумче на сърцето на малката  smile3518 и ме прати при тази лекарка, но немога да и намеря кординатите Sad
офф дано всичко е наред, че направо...  не издържам вече   Sob

# 186
Вале честит рожден ден! Много здраве , късмет и да те слушат в къщи newsm51
Момичета някой има ли телефона на д-р Ралева която е и кардиолог , че днеска бяхме при Згурова и каза че се чувало някакво шумче на сърцето на малката  smile3518 и ме прати при тази лекарка, но немога да и намеря кординатите Sad
офф дано всичко е наред, че направо...  не издържам вече   Sob
Цвети,поразрових се и намерих координатите на тази лекарка,но незнам дали става дума за нея: д-р Пепа Ралева - педиатър
        к-с Братя Миладинови, ул.Вардар 1 тел: 813693
Ако искаш все пак звънни да провериш.Дано да съм ти помогнала и най-вече на малката нищо да и няма  Praynig Peace

# 187
Здраавейте, момичета! Няколко дена нямах нет и бухалите отказваха да ми го оправят #Cussing out, нооо се завърнах и ви изчетох Simple Smile
Честити празници, само хубави неща за всички, бързо решаване на дребните проблеми и мнооого радости.
Идва кофти време, а хич не ми се виси  в къщи, особено след като мъжът ми почва да ходи редовно на работа  Confused
Още няма сън за мен, но поне пъпките почнаха май да минават. Май я бях претоплила  ooooh!
За тазобедрената става нашата педиатърка(Д-р Бербенлиева) препоръча освен себе си и д-р Христов, никой друг... ей така да си кажа  Rolling Eyes

# 188
Вили, много ти благодаря  Hug
Утре ще звънна да проверя, дали за нея става въпрос

# 189
Честит рожден ден, Проста Мария   bouquet !
Здраве, щастие и късмет! Много усмивки и положителни емоции на този ден!

# 190
цвети - само искам да споделя че мен ме изпратиха в 3та градска в софия, защотот на феталната морфология имаше съмнение за междукамерен дефект. Преди се е казвала Нац. Кардиологична Болница, там работят най-добрите кардиолози, и съответно и най-добрите детски кардиолози. Аз бях при доц. Павлова и съм мн доволна - мн обстойно ме прегледа и всичко ми обясни, дори защо се е заблудила др лекарка. Мога да дам координати ако се наложи, въпреки че според самата доцентка мн често се всява излишна паника (какавто беше моя случай, и надявам се и твоя).

# 191
цвети - само искам да споделя че мен ме изпратиха в 3та градска в софия, защотот на феталната морфология имаше съмнение за междукамерен дефект. Преди се е казвала Нац. Кардиологична Болница, там работят най-добрите кардиолози, и съответно и най-добрите детски кардиолози. Аз бях при доц. Павлова и съм мн доволна - мн обстойно ме прегледа и всичко ми обясни, дори защо се е заблудила др лекарка. Мога да дам координати ако се наложи, въпреки че според самата доцентка мн често се всява излишна паника (какавто беше моя случай, и надявам се и твоя).

Да,и аз мисля,че що се касае за нещо толкова фино,е по-добре да се направи консултация в София.Много се съмнявам в Бургас да има добри кардиолози.Може и да греша де...

# 192
0888866111 dotor Raleva

# 193
Много ви благодаря момичета, прави сте. Казаха ми, че такава кардиограма могат да и направят към края на 2-я месец ще видя какво ще ми каже тази Ралева, но ще потърся и второ мнение в София
lisygera много ще сам ти благодаряна ако ми дадеш координати те на доц. Павлова

# 194
Ей, ще успея да се вмъкна на деня и да честитя и аз на Валето рожденният ден!  bouquet Пожелавам ти много здраве и щастие на всички в къщи.
Ние все се обриваме от памперсите, ту на крачетата, ту отзад на кръстчето..аман вече от неговата нежна кожа.Поне с яденето сме ок.Следобедите редувам един ден мляко, един каша.И пюренцата си ги хапваме на обед по цяло бурканче.Не сме се запекли до сега  ooooh! .
Цвети, стискам палци при вас всичко да е ок  Peace
Недалинче, твоите виртуални кафенца, само като ги гледа човек, и да не пие ще пропие.Да не говорим за такива като мен, които особенно сутрин без кафе са за никъде  Joy

Общи условия

Активация на акаунт