Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 677
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Мели  smile3501 колкото до събирането мисля че може,ама за всеки случай направи както ти казва Хъгси. Иначе за ставането,ставам , храня бубата,влизам тук и пак лягам   Joy

# 166
Добро утро мацки Simple Smile
Мерси Simple Smile (за столчето)
Ваня,ти какво поръча?Ние много се чудихме какво да вземем,но се спряхме на това,то и по магазините няма кой знае какъв избор де.Между другото видях едно на Чико....супер "изплющян " модел,като щъркел (тия по заведенията е),супер нестабилен изглеждаше.Мели ще го цъкна след малко и ще го сложа  Peace
Между другото ще има ли сбирка в Борисовата днес?
Ох щях да забравя. За кърмата: издържа до:2 часа на стайна температура,24 часа в хладилник (като е добре да се съхранява на най-горния ред и 3 месеца във фризера  Peace Това е сигурна информация Simple Smile

# 167
  • Пловдив
Вили, ето това поръчах.Количката ми е същата марка и съм страшно доволна, да не говорим, че цената тука е със 170 лв повече..

http://www.mytoys.de/Peg-Perego-Hochstuhl-Prima-Pappa-Originale- … B263F3B3B.3-200-4

# 168
Честит рожден ден,Вале!  bouquet  bouquet  bouquet
Да си жива и здрава и много обичана!

# 169
Ваня много е готино столчето и най-вече изглежда стабилно.Дано да останеш доволна Simple Smile 170 лв. повече!!!!  Нямам думи.....
Ето я и нашата придобивка Simple Smile http://violetasd.snimka.bg/baby/simona.465476.17663726

# 170
  • Бургас
Я, рожденничка ли си имаме днес  Party

Честит Рожден Ден, Вале   bouquet Жива и здрава, много обичана майка и жена   love001

newsm59

# 171
  • Пловдив
Ааааа, Валето    smile3525

Да си жива и здрава и да можеш да си купиш всичко останало  Hug

Не съм ти забравила питането...

# 172
  • Бургас
 Joy hahaha как си гистирдисала Симона ха ха ах а
А, Вале, жива, здрава и много обичана Hug  bouquet

# 173
Честит Рожден Ден на Валето   bouquet Много здраве,късмет и любов ти пожелавам!
Мели Simple Smile
Дани,този филм го гледахме снощи.Много е хубав! Само че хич не ме разтовари....много трогателна история ,много истинска и поучителна.
Мацки питам втори път,че първия не ме отразихте Simple Smile Ще ходите ли към Борисовата????

# 174
  • Бургас
Леле, филма верно е уникален! Аз се просълзих Blush Embarassed Но е просто ...нмам думи - наистина рядко се срещат вече подобни и толкова истинскиамерикански продукции. Дани, мерси за препоръката.  Hug

За Борисовата - да, само че пак към 12,30 - чакам Кольо да стане

# 175
Мели и аз ще дойда към 12:30 ,че малката заспа.Да не повярваш Simple Smile Само дано да не завали  Praynig Не мога да си обясня следното.Как може от най-малкия шум да се пробужда, а сега като пуснах прахосмукачката,която хич не е от безшумните да заспи???

# 176
Мели и аз ще дойда към 12:30 ,че малката заспа.Да не повярваш Simple Smile Само дано да не завали  Praynig Не мога да си обясня следното.Как може от най-малкия шум да се пробужда, а сега като пуснах прахосмукачката,която хич не е от безшумните да заспи???
Защото звука на прахосмукачката е от тези шумове,които успокояват бебетата.Както и на сешоара,и на разбиващи се вълни,и на шумящ телевизор-когато го нагласиш да не е настроен на програма.Не знам по каква бебешка логика.

# 177
Честит Рожден Ден на Валето много здраве, успехи и радостни моменти със семейството

Защото звука на прахосмукачката е от тези шумове,които успокояват бебетата.Както и на сешоара,и на разбиващи се вълни,и на шумящ телевизор-когато го нагласиш да не е настроен на програма.Не знам по каква бебешка логика.

напомняло им шума от майчината утроба затова и им действа успокояващо Peace

ох и мен как ми се излиза ама нещо хладно ми се струва  newsm78

# 178
Здравейте мамчета не ми остава много време да пиша ,но поне ви следя .Как ви завиждам за разходките ние не сме излизали още с бебоците чакам си количката тя стана историческа .И днес ако не се обадят не знам направо ,аз от МОЛА я поръчах от Германия щяла да идва и така при нас .Честит рожден ден на рожденичката!Много здраве ,любов и късмет и каквото си пожелае нека и се сбъдне.  :bouquet:Hugsy може ли да ми дадеш тел си да ти се обадя да те питам нещо за кърменето нали си спец  ,че нещо взех да я оплесквам май.Чао за сега ицелувки на всички.

# 179
Честит Рожден Ден на Валя  smile3525
Жива и здрава и каквото си пожелаеш да е твое за РД!

На мен днес ми е студенко за разходка  cold и ми се струва , че ще вали .
Нещо ме боли и глава smile3538
Май ще си гледам сериалчето

Общи условия

Активация на акаунт