Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 664
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Ох и аз си направих разходката днес,много приятно време.Дано да са само такива слънчеви дните от сега нататък Simple Smile На такива празници или съботите и неделите,когато всички са излезли на разходки със семействата си ми е мноооого тъпо! Моят мъж нали го раздава все много работен  #Cussing out
ааа и моя още е на работа Grinning

Моят е извън града и ще се прибере по нощите, тъй че..не сте сами Simple Smile
newsm62 Моя като ми трябва го няма,като не ми трябва,ми се мота в къщи Simple Smile

# 151
Ох и аз си направих разходката днес,много приятно време.Дано да са само такива слънчеви дните от сега нататък Simple Smile На такива празници или съботите и неделите,когато всички са излезли на разходки със семействата си ми е мноооого тъпо! Моят мъж нали го раздава все много работен  #Cussing out

А моят почти никога не е с нас,тъй че ще си правим компания Grinning.

# 152
Ох и аз си направих разходката днес,много приятно време.Дано да са само такива слънчеви дните от сега нататък Simple Smile На такива празници или съботите и неделите,когато всички са излезли на разходки със семействата си ми е мноооого тъпо! Моят мъж нали го раздава все много работен  #Cussing out

Ох,и ние така.Направо някои път ми иде fight

# 153
Здравейте момичета! И ние днес си направихме една четиричасова разходка,обаче аз никой не видях  newsm78
Ето едно филмче за отпускане след дългата разходка и за всички амбициозни родители  Wink http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=212135&hit=1

# 154
Здравейте момичета! И ние днес си направихме една четиричасова разходка,обаче аз никой не видях  newsm78
Ето едно филмче за отпускане след дългата разходка и за всички амбициозни родители  Wink http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=212135&hit=1
Ей идеално,тъкмо се чудихме какво да гледаме тази вечер Simple SmileТенкю Дани  Hug

# 155
Днеска и ние цял ден кръстосвахме центъра бяхме с една приятелка, а таткото чак по късно се присъедини, че и той работа имаше Wink никой не видях от съфорумките ама то и бая народ беше наизлязал пак и аз съм малко недоскив така че може и да не съм разпознала някое майче Confused

Вили какво стана със столчето купихте ли оня ден Simple Smile

Ей идеално,тъкмо се чудихме какво да гледаме тази вечер Simple SmileТенкю Дани  Hug

и аз ще си го дръпна  Mr. Greenизглежда интересен пък и с Дениро не е за изпускане

# 156
Мацко купихме столче,но не от МОЛ-а,че не можахме да харесаме нещо.Взехме го от Тоболиното - на Бертони Мамбо.Като гледам добре се чувства в него дребната Simple Smile

# 157
  • Пловдив
Мацко купихме столче,но не от МОЛ-а,че не можахме да харесаме нещо.Взехме го от Тоболиното - на Бертони Мамбо.Като гледам добре се чувства в него дребната Simple Smile

Честито ви столче!Аз поръчах и аз, чакам другата седмица доставката.

# 158
  • Бургас
Ахой и от нас! И ние дне се помотахме но мойто син каъв ноемер ми скроиии..Обикаляхме около час и нещо и тъкмо седнахме с тате му и с едни приятели на заведението на музея и Кольо като ревнааааааааааа ...Даже се бяха изцедила УСПЕШНО ( Party) с новата ми Авентска помпа и си носех манджа. В последствие сеоказа, че Кольо-каприза не иска от шише, иска натюр да си го дърпа млякото. Та, Милена като гламава из улиците да го друса - ама не! Реве та се къса. Стигнах до Борисовата чак! И там заспа. Викам си аз, ей сега ще се върна при мъжо. Тръгвам на обратно - малкият пак рев. Връщам се - спира. Яснооооо - искаме си Борисовата градинка. И така - час и половина на слънце там, докато мъжо не дойде да си ни прибере Tired луда работа...ще си посегна вече.... Joy

# 159
Вили честито ви столче тогава със здраве и апетит да си папка в него Монката и да стой мирно докато мама я храни Flutter

Мели весело е било при вас Rolling Eyes

Ние пък да ви се похваля Tired вече 2 вечери подред взе пак да се буди към 3 за папане  ooooh! тъкмо да се зарадвам че взе да спи без прекъсване и пак се върнахме на предишния режим дано да е времено Rolling Eyes

# 160
Добро утро! Моя мъж е направил кафе и цялата къща ухае,та по този повод...

...

Хайде, и дано случим днес на временце

# 161
  • Бургас
Неди, как може да ставаш в 6 и д асядаш на компа newsm78 Мерси за кафенцето!
Чекай да те питам нещо - нали вече се цедя много успешно ( явно от помпата все пак е бил проблема) Peace и да попитам следното да и е възможно и допутимо: напр. доизцеждане цял ден в една чашка и чак в края н аденя да се прибере за замразяване? Разбира се, чашката с изцедената вече кърма ще се държи в хладилника и само при следващо цедене ще я вадя да "доливам"... Данке предврително Hug
Вили, я покажи стола?

# 162
  • Бургас
Мели, мисля че може, но двете порции да са с една температура т.е. ако имаш една в хладилника следващата я охлаждаш и тогава я смесваш.
Неди тенкю Simple Smile не намерих човече дето да му текът лигите Grinning

# 163
 Добро утро Simple Smile
Hugsy ето ти човечето   eat 
 Kissing Heart

# 164

Общи условия

Активация на акаунт