Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 658
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Добютро:-)

Вили, мъжо ми почива днес и сме семейно на разходка Peace

И ние,и ние  Laughing

# 136
  • Бургас
Честит празник  Hug

Супер време, и ние сме семейно днес  Heart Eyes

Честити годишнини на всички, нашата се пада някъде в периода 11-14 март  Grinning

# 137
абе момичета кога си изкарахте бебоците за първи път навън на "разходка" ние днес правим 9 дена и се чудя като го гледам това готино временце навън  newsm78
честит празник на всички! Петролиана аз още не смея да излизаме пък сме над 20-я ден, вънка все пак не е лято още си жули вятъра , но всеки сам си преценя Simple Smile

# 138
  • Пловдив
Ами аз от 2 дена и давам така пюрето ( с 6 лъжици ) и очаквах да стане гъсто,но уви не стана Simple Smile Може би стои малко "гладко",като кремообразно . Очаквах и да се запече,ама не се и запече Simple SmileАз за това питах дали му слагаш мляко,понеже Згурова не ми каза такова нещо (незнам дали е забравила)  Peace

Боби,аз ще ходя към Борисовата и после към центъра  Peace Мели и Дани незнам дали ще идват,не са писали...Аз ще им се обадя след малко да ги проверя Simple Smile

Вили, не знам какво да ти кажа..Аз затова си водя детето само при Д-р Згурова и съвети приемам само от нея, макар, че за соковете не я послушах и досега не съм му давала, но когато говорихме  за захранването - нищо такова не ми е казала.

# 139
абе момичета кога си изкарахте бебоците за първи път навън на "разходка" ние днес правим 9 дена и се чудя като го гледам това готино временце навън  newsm78
честит празник на всички! Петролиана аз още не смея да излизаме пък сме над 20-я ден, вънка все пак не е лято още си жули вятъра , но всеки сам си преценя Simple Smile

абе то аз не смятам с часове да го държа ама знам ли ей сега го увих и съм му отворила малко прозореца ем да се проветри и стаята  Heart Eyes

# 140
  • Пловдив

абе то аз не смятам с часове да го държа ама знам ли ей сега го увих и съм му отворила малко прозореца ем да се проветри и стаята  Heart Eyes

Аз го изкарах на 12-тия ден, но беше много топъл септември.

# 141
здравейте и честит праник на всички!!! честити годишнини на който празнува!!!

ДОРОТЕЯ, при доктор Христов ще я водим малката на ортопед

# 142
днес явно всички сте на разходка, блазе ви

# 143
днес явно всички сте на разходка, блазе ви
сега се сещам как и аз нямах търпение да тръгнем и ние по разходки и само четях по цял ден във форума как разказват момичетата за разходките си.обаче сега кръстосваме улиците и няма много време за  четене и писане.

# 144
  • Пловдив
Ох, без крака останах ...ама друго си е слънчицето, то не се издържаше в къщи с тия дъждове.

# 145
Честит празник,мили момичета!  bg
Oха, и ние хубава разходка направихме.Срещнахме се с Мая и Хъгси и се запознах най-после с Валяяяя Hug

# 146
  • Бургас
Оххх хи мойте краченца .... Докопах се и аз до вкъщи Simple Smile

# 147
Ох и аз си направих разходката днес,много приятно време.Дано да са само такива слънчеви дните от сега нататък Simple Smile На такива празници или съботите и неделите,когато всички са излезли на разходки със семействата си ми е мноооого тъпо! Моят мъж нали го раздава все много работен  #Cussing out

# 148
  • Бургас
Ох и аз си направих разходката днес,много приятно време.Дано да са само такива слънчеви дните от сега нататък Simple Smile На такива празници или съботите и неделите,когато всички са излезли на разходки със семействата си ми е мноооого тъпо! Моят мъж нали го раздава все много работен  #Cussing out
ааа и моя още е на работа Grinning

# 149
  • Пловдив
ааа и моя още е на работа Grinning

Моят е извън града и ще се прибере по нощите, тъй че..не сте сами Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт