И аз съм с ръчната на Авент и съм много доволна, само трябва да й хванеш цаката и става супер бързо и лесно. Имам една приятелка тя още с първото като бях и си купи електрическата на Медела и каза, че е много доволна, ама тя нямаше много кърма и аз много не й вярах, но с времето насъбрах много мнения и май наистина на Медела електрическата е хубава, макар, че тя като стерилизираше веднъж нейната и нещо се стопила някаква част и после не можеха да й поръчат точно тази част, която беше май за вакуума и си остана така, много тъпо, незнам защо такаво недоразумение се получи при нея, просто споделям

А за кърменето аз също мога да кажа, че сме на поискаване поне в къщи като сме, че все нещо му е криво и не спи по много, и не съжалявам, че е на поискване, защото кърмата сама се регулира, вече се убедих в това, а и вечер не е спирал моя мъник да се буди да търси да яде и само да кажа, че минахме 7-те кг. MELY и никой не ми се е карал, че е много, щом детето е на кърма е добре, той после ще си ги регулира , затова споко, давай му на детето да си папка, колкото си иска и не бързай с това захранване, че и кърмата ще ти намалее

Ако станах досадна сори, че се увлякох така, но ако мога да бъда полезна на някого ще се радвам изключително много