Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 649
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен.
И аз съм с ръчната на Авент и съм много доволна, само трябва да й хванеш цаката и става супер бързо и лесно. Имам една приятелка тя още с първото като бях и си купи електрическата на Медела и каза, че е много доволна, ама тя нямаше много кърма и аз много не й вярах, но с времето насъбрах много мнения и май наистина на Медела електрическата е хубава, макар, че тя като стерилизираше веднъж нейната и нещо се стопила някаква част и после не можеха да й поръчат точно тази част, която беше май за вакуума и си остана така, много тъпо, незнам защо такаво недоразумение се получи при нея, просто споделям Sad
А за кърменето аз също мога да кажа, че сме на поискаване поне в къщи като сме, че все нещо му е криво и не спи по много, и не съжалявам, че е на поискване, защото кърмата сама се регулира, вече се убедих в това, а и вечер не е спирал моя мъник да се буди да търси да яде и само да кажа, че минахме 7-те кг. MELY и никой не ми се е карал, че е много, щом детето е на кърма е добре, той после ще си ги регулира , затова споко, давай му на детето да си папка, колкото си иска и не бързай с това захранване, че и кърмата ще ти намалее  Hug
Ако станах досадна сори, че се увлякох така, но ако мога да бъда полезна на някого ще се радвам изключително много  Simple Smile

# 106
  • Бургас
Хъгси - каката от кога така ти се напишква? Наталия започна да ми се напишква точно пред гърнето 20 дена след като се роди Гоги. Отива пред гърнето, изпишква се в гащите и ми вика - не се сдържах. Първоначално се карах много, после се усетих, че детето търси внимание  ooooh! И спряхме с напишването, след съответното глезене, де...
Тц. От преди тва си е. На периоди. Понякога и вечер се напишква. Понякога сама си става и отива до 00 без да я усетя. Има дни когато нямаме абсолютно никакъв проблем. Не мога да хвана никакъв алгоритъм.  newsm78

# 107
  • Бургас
Мери, не е толкова за килограмите, колкото за рязкото каване. Ние имаме проблем с бърз растеж ( т.е. вит. Д ни е в недостиг) Peace

# 108
  • у дома
Таничка, ПИК-а на мен ми го издаде момичето веднага, стига да няма работа. Ама аз отидох с големия корем и я питам невинно - Може ли мъжа ми да го получи? Девойката ми вика  - не, лично. Е как да дойда лично, й казвам, на мен утре ми е термина  newsm03 /не ми беше, злоупотребих малко, ама вече бях в деветия, де... Embarassed/

# 109
Благодаря ви момичета. newsm51. Само да се оправи времето и съм там. Пък то малко театър никога не е излишен. Аз както съм в седмия пък изглеждам,че все едно ще раждам......

# 110
Мери, не е толкова за килограмите, колкото за рязкото каване. Ние имаме проблем с бърз растеж ( т.е. вит. Д ни е в недостиг) Peace

Верно, че така беше, но не се притеснявай, ще си го набави детето  Hug

# 111
  • Бургас

Ладидка няма как да сменя банката. Там при вкарват заплатата.

Можеш и още как. В нашата фирма заплатите ги вкарват в Райфайзен. Аз обаче казах на счетоводителката, че не искам тяхна карта и си дадох моята сметка в Алианц. После за майчинството също писах моята си сметка.  Peace

# 112
Помпата и аз съм с ръчната на Авент isis в началото голям проблем докато и хвана цаката даже мислих да я хвърлям сега си цедя без проблем Елито е дала добри препоръки за ползване ще взема да ги пробвам видиш ли изкарам още мляко Mr. Green
В камерата имам замразени към 8 контейнерчета с кърма смятахме да ходим за 2 дена на вила и събирах да има наште да го хранят, но се провали почивката и сега ще ми бъдат за купона на 8-ми даже ще останат де Simple Smile много ми е удобна така като имам замразена оня ден цял следобед бяхме по задачи с моя и Марти беше при свекито вместо да се притеснявам и да бързам да го храня им връчих яденето и чак за къпането си го прибрахме  Rolling Eyes

и на мен са ми превели парите за февруари   Party като оправим сметките настъпва моят час  smile3508

# 113
  • Пловдив
И аз наченах вече майчинството  newsm47

# 114
  • Бургас
И я тоже Party Купих си една риза, блуза и помпата за кърма Peace Да видим днес как ще сме...

# 115
  • Бургас
Аз вече го изхарчих  Whistling

# 116
Днес имам годишнина от направата на Ема luvbed preggo newsm30

# 117
  • Бургас
Ха честито Simple Smile
ние сме след 10 дена

# 118
Ха честито Simple Smile
ние сме след 10 дена
Хайдеее,може да правите близначетата smile3534

# 119
  • Бургас
догодина Simple Smile Ама ще гледам да са летни, че с това седене вкъщи се заклещвам в столовете вече  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт