Клуб Бургаски Ветренски мами-4

• 28 191
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
Аааа, мерси за месечинката Heart Eyes !
Ние днес сме много доволни от моркова  Simple Smile. Явно си го хапна, защото е по-сладък от картофа. И аз купих на Хип, пък по-нататък ще видим какви ще купувам. Ето да видите колко е морковен след ядене:
http://vetrenmothers.snimka.bg/baby/our-babies-3-6-months.477779.17762882
Само да не се запече пак, че нали моркова го дават запичащ.

Вили, тая дупка можеш да я оправиш само ако седнеш отгоре и  Simple Smile да не се вижда. Трудна работа, каква е дамаската?

Ние пък не кихаме, ама имаме сополи и от доста време е така, ама аз му пръскам тетрисал 2 пъти на ден и така.

# 526
  • Бургас
драсти
Нащо столче за хранене е от каката. Хем стол, хем люлка с батерии. Само дето заема място. Не успях да намеря картинка да го покажа, а и не си спомням каква марка беше. Столчето което е в свекърите е това. Чудничко е.
macipis аз хубу с ножа ама поне да си бях изяла порцийката  Laughing
прахчета поръчах и тези да ги пробваме. Не че ни трябват, но да съм заредена. Сега е най-хубавото време нито колики нито зъби  да чукна на дърво smile3538
Пишете ми на лични ако някой иска да поръчвам /там има и разни гелчета/ и в понеделник примерно да пусна поръчка. Идват обаче за 10-15 дни
Вале, кихаме но без сополи
Вили, освен да се паркираш в/у дупката и да не мърдаш от там Grinning /аз докато пиша и Деси вече ти обяснила как става номера/
Аз съм в чуденка за захранването кое е по-добре. Бурканчетата дето пише че са тествани и са био или домашното дето не го знаеш какаво е. Айде ябълката примерно мога да направя от наща градинка ама знам ли ги тия гигантски прави моркови дето са в магазина с какво са поливани  newsm78

# 527
  • Бургас
Така е , Хъгси Peace

Аз от тези гигантските не вземам ( те като на Деса вбратора  Joy ). Майка ми намерила от една наша позната (дребнички, но пък изглеждат доооста по-безопасно от ония колове по пазара. А и на вкус са съвсем различни Peace
За купеното - май на кОльо му допадна готовото повече.

# 528
 smile3532 Ох както ми беше криво и махмурлийско от снощи направо ми вдигнахте настроението Simple Smile Ами дупката е с диаметър на цигара...дамаската е от плат,леко мъхеста.То кофтито е че е на страничната облегалка за ръцете и много се вижда,направо само там ми  е погледа.Абе имам някакъв спомен,че преди рекламираха някакви прахчета ли бяха по ТВ-то....където режеш малко от същия плат на ситни парченца,сипваш праха,минаваш с ютията и готова,ама какви бяха  newsm78
За захранването,аз почнах с ранни моркови с картоф на Хип.То е хубаво да се почне с 1 зеленчук,но аз не намерих тогава и тъй като вече бяха давала на малката морков под формата на сок,та вкуса и е познат и видях,че го приема добре,дефакто прибавих картофа.Иначе аз предпочитам готовите пюрета,отколкото да купувам разни зеленчуци от пазара,които незнам къде са расли и какво ги е припикавало,с извинение Simple Smile Сега ако си е от градината на нашите примерно,да,ама иначе предпочитам готовото.

# 529
  • Бургас

Сиска почвай да учиш Зарка да готви, че Мели ся като го разглези Ники с вкусни манджи ....

# 530
Мели,нормално е да му допаднат повече от домашно приготвените  Peace Аз като рерших да я захранвам нашата мамуна се консултирах със Згурова и тя жената ми каза,че на тази възраст е по-добре да и купувам готови пюрета.Имам и пълно доверие,тъй че  Hug

# 531
  • Бургас

Сиска почвай да учиш Зарка да готви, че Мели ся като го разглези Ники с вкусни манджи ....

Ели, мишън импосибъл, мила Joy Малко съм скарана с кухнята, тати ще я учи  hahaha Ама виж с картофи-  всякакви варианти и сиренце ще го раня зетя  Heart Eyes

P.S. Столчето много ми хареса-удобно и функционално  Peace Сега ще поразгледам, че и аз търся.

За пюретата - готови  Wink То кат' не съм като сватята да забърквам разни неща,  мързеливата ще я карам   Grinning

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 12:27 от sisi_f

# 532
  • у дома
Аз на каката правих пюрета. Много по лесно ми беше и най-вече по-икономично. В началото пюретата ги хвърлях в коша почти цели  ooooh!

# 533
И аз още се чудя с какво да почна захранването.Мисля да поизчакам докато спрат тези колики.И личната това ме посъветва.
А моята приятелка ,която роди преди точно 40 дена,е решила да почва с плодовите сокчета. #Crazy

# 534
  • у дома
Мая, тази дето и сложиха детето на гърда, веднага ли?  newsm78 #Crazy

# 535
  • Бургас
 Денс е велик ден  Кольо изяде цяло бурканче пюре Party
Сватя, почвай да учиш снахата, че с тоя гладник оле-мале! Забърках му пюрето с 20 мл. кърма и ушите му плящяха. Явно не му стигна обаче ( 125мл. манджа), та си и поцоца и сега спи като пънче. Шкембата му се е издула и дятето се усмихва доволно на сън.  

# 536
  • Бургас
Сватя, почвай да учиш снахата, че с тоя гладник оле-мале! Забърках му пюрето с 20 мл. кърма и ушите му плящяха. Явно не му стигна обаче ( 125мл. манджа), та си и поцоца и сега спи като пънче. Шкембата му се е издула и дятето се усмихва доволно на сън.  
сладка картинка  Heart Eyes

# 537
  • Пловдив

Бравос, отличник  Hug
Бобсъна гъчи зеленчуково с мляко към 170 грама на обяд и сутрин и следобед по 60-70 грама плодово.

# 538
  • Бургас
А, което ме подсеща, Ванюш, каква ви е дневната програма за папкане? И кога започна и плодови да му даваш?

# 539
  • Пловдив
А, което ме подсеща, Ванюш, каква ви е дневната програма за папкане? И кога започна и плодови да му даваш?

7,30-8,00 - АМ

10,30-10,45 - половин бурканче плодово пюре

12,30-13,00 - бурканче зеленчуково с около 20-30 мл АМ

15,30-15,45 - половин бурканче плодово пюре

17,00 -17,15 -АМ

21,00-21-15 - АМ

Плодови пюрета започнах да му давам преди около месец, след около 15 дни - зеленчуковите.

Другия месец ще включа и каша.

Общи условия

Активация на акаунт