Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 952
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Селма ТАЗИ РЕЦЕПТА Е МНОГО СТАРА И Я ЗНАМ ОТ БАБА МИ
Това е автентично родопско ястие от поне 100 години . Това е оригинала Wink  .... другите са подобрени с добавяне на други продукти . Те също са хубави и вкусни. Peace Peace

Joy
    И аз я знам от баба ми!Да нямаме една баба? Mr. Green Шегувам се,разбира се!  Peace
    Няма значение.Това в никакъв случай не беше упрек от моята страна.Просто се сетих,че имам същата рецепта,особено,когато видях и снимката ти.  Hug

Селма аз като видях твойте олади си казах ама това са марудници  Grinning,много ги обичам и съм ги яла само в родопския край живяла съм в Смолян 9 години , и  от там са ми познати   голяма вкусотия ,но избягвам да ги правя ,че как се лепят на д...то

# 301
nordina благодаря за предложението, изглеждат страхотно  bouquet  bouquet  bouquet

ЗИЧЕ благодаря Grinning Моята баба изглежда е пропуснала да я сподели с мен тази рецепта, така че аз сега ще си я вкарам във файлчето като Родопските колаци на ЗИЧЕ Mr. Green

Хайде да не съм капо, пускам и аз две неща:)

Телешко печено с балсамова редукция и гарнитура от сладки картофи и карамелизиран лук

Браунис с орехи и топинг от сметана и малини

Повече за сладкишчето - ето тук

# 302
Lilian V може ли рецептата за пилето

# 303
# 304
  • Пловдив
 И аз я знам от баба ми!Да нямаме една баба? Mr. Green Шегувам се,разбира се!  Peace
    Няма значение.Това в никакъв случай не беше упрек от моята страна.Просто се сетих,че имам същата рецепта,особено,когато видях и снимката ти.  Hug

СЕЛМА Я да си разгледаш родословното дърво може и братовчедки да сме  Mr. Green Joy Joy Joy Ако е родопчанка няма начин да не я знае този рецепта с това сме израстнали като деца Peace Peace Peace
Всичко от нашите баби е страхотно и много вкусно ще ви пусна и други рецепти от баба може и те да ви харесат Hug Hug Hug

MG18  Права си за д...то че надава  Mr. Green Mr. Green ама човек понякога и му се приисква да се поглези със вкусотийки. Hug Hug

ЛУЛУ да ти е вкусно миличка... Hug Hug Hug

# 305
Здравейте момичета, днес набързо една "чорбаджийска пърженица"
http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,110.msg3699.html#msg3699

Хубав ден на всички!    bouquet

# 306

Едни предвеликденски руски постни сладки-кръстчета, на които се каних миналата година, но не ги направих, та чак сега сколасах. Там се правят по обичай в съботата на третата седмица от постите, аз ги направих, защото ми се стори интересна рецептата, иначе вкъщи никой не пости.

Джиа, много апетитна пърженица! Heart Eyes  bouquet

# 307
Здравейте и от мен!

Тук е все така вкусно и много красиво!
Лулу,  красота!  bouquet

От мен:
Супичка от спанак и поширани яйца

Сладко от кумкуат

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 21:43 от esy

# 308
# 309
Здравейте,

у нас има баница и великолепните Шоколадови трюфел сладки на Еси. Еси, фантастични са   bouquet

лулу!, възхитена съм !

# 310
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
   Привет вълшебници / дамски и мъжки /   Laughing Laughing Laughing

Да ви призная какво ми се случи вчера. Реших да направя засмените гевреци на Лабрекс за да зарадвам внучето. Решено и започнато. Всичко върви по план, замесване, оформяне и т.н. идва време да влязат във фурната. Влязоха.... И телефона звънна.... И баба с телефона  Laughing сладки приказки / достатъчно дълго / и.... по едно време се цапнах по главата и бегом в кухнята. ooooh! ooooh! ooooh! Нищо общо с тези засмените на Лабрекс. От тавата ме гледат едни негърчета дето по тях не се вижда кое е маково семе, кое кафява захар...Абе, пълен провал, на който ще станете свидетели след малко. Моля ви не ми се смейте МНОГО.  Joy Joy Joy Не че останаха, ама сърце ме заболя като отворих фурната.... Mr. Green

Ето вижте ми срама

от днес рибка в плик с моркови, лук и подправки - бързо, лесно и най-вече чистоооо

и ябълковия каприз на Морена     Морена за теб   newsm74   bouquet

Поздравления за всички момичета - каквото пипнете грешка няма...За всички  Hug

Мислех си , след мечата лапа, дето ни я показа Лабрекс ,както е почнала дали скоро няма да има  и други като: копито на сърна, вълче ухо, опашка на лисица.  Simple Smile Това за домашно. И без оправдания. Ние чакаме притаили дъх следващата вкусна изненада, точейки ....  smile3501  

Охххх, Лабрекс... сега пък сладки- кръстчета.... спираш ли се изобщо ????   newsm78

Темпото не е за мен, ами помисли има и по-възрастни  като мен например то дъх не може да си поеме човек от теб... Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 16:56 от tutulina

# 311
Разногледа станах от вкусни красоти Crazy
От мен едни барбекю ребърца и сладкиш с кроасани и сладко от горски ягоди   Peace

# 312
  • ГОре на черешата...
Майко мила, то и на празен стомах, и на пълен да влиза човек тука - все тая - все ще му се прияде Crazy...Лулу, Лабрекс, Джемма, Денерис, Тутулина, Фелисидад - чудесни десерти сте показали /простете ако пропускам някого обаче и жива мъка като почна да пиша да виждам предишните автори ooooh!.../

Моето продължение - задушен в йената свински дроб с много лук и печени чушки:

И едно съвсем простичко и бързо пандишпанено руло с ягодово сладко:

# 313

СЕЛМА Я да си разгледаш родословното дърво може и братовчедки да сме  Mr. Green Joy Joy Joy Ако е родопчанка няма начин да не я знае този рецепта с това сме израстнали като деца Peace Peace Peace

Може,може! Joy Joy Joy
Колаци,Марудници ,Оладьи с кисело мляко......Каквото и да готвите,да ви е сладко! Heart Eyes Hug

# 314
  • DE
Цитат
Мatze,я да видим тая побългарена рецепта на китайските рулца,ако може?Много вкусно изглеждат. Hug
Заповядай,тук описах как ги приготвих. Не е ниЩо особенно.  newsm53

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=465549.msg14411195#msg14411195

Общи условия

Активация на акаунт