Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 958
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Записвам се да следя и щом фото-апарата ми пристигне ще снимам и аз ,и ще показва,а сега само гледам и преглъщам ли преглъщам!  bouquet

# 316

Боб в гърне

Катми

Лека вечер на всички  bouquet

# 317
Страхоооотни неща видях, просто нямате спирка.
Моля за рецептичката на уличните мекици на Танита.
Ако може и рецептата за този Медовник за 1 час.
Ох, още какво прекрасно беше, толкова много вкусни неща, че забравих вече.
Аз правих едно кексче с карамел, хубаво стана, но малко жилавичко ми стои. Някой може ли да ми даде рецептичка за някакво много пухкаво кексче?
Лулу, може ли рецептата за телешкото с карамелови лук?
Денерис, може ли рецептата за трюфелите, страхотни са ти станали
Леля Ог, много красиво, кюфтенцата са чудесни  Hug

От мен иначе едни буритос:

Пържолка със салатка:

и Карамелен кекс:

# 318
tutulin-ке, първо - гевреците ти са твърде бели за негърчета и много добре си изглеждат, изпечени са добре, второ -напомни ми, че отдавна не съм правила ябълковия каприз, а той е страхотен, така че благодаря   bouquet, трето - Като те гледам колко манджи си подредила, колко му е едни елементарни сладки да спретнеш!

Felicidad , ребърцата как само изглеждааат! Heart Eyes   bouquet

mari_eta , и твоето рулце ммм Heart Eyes!   bouquet

delicate , много апетитно бобче!   bouquet

На tracy_t си харесах буритосите!  bouquet

# 319
  • по света и у нас
Влизам набързо за съвет,после ще преглеждам назад какви сте ги сготвили.Въпроса ми е какво бих могла да направя с останала ми сметана?Нещо от рода на мус,някакъв микс с кисело мляко и още нещо?Блокирала съм,чакам гости и нямам време за ровене из нета.
Ще съм благодарна на вашите идеи.  bouquet

# 320
  • На брега
Влизам набързо за съвет,после ще преглеждам назад какви сте ги сготвили.Въпроса ми е какво бих могла да направя с останала ми сметана?Нещо от рода на мус,някакъв микс с кисело мляко и още нещо?Блокирала съм,чакам гости и нямам време за ровене из нета.
Ще съм благодарна на вашите идеи.  bouquet

Крем "Милена" Wink

заквасена сметана - 150 гр.
цедено кис.мляко - 250 гр.
пудра захар
разтопен шоколад
орехи

Сметаната и изцеденото кисело мляко се разбиват, като се прибавя пудрата захар до дастигане на желания вкус.
Разтопеният шоколад се излива по чашите, в които ще се сервира крема, така че да станат кафяви и остатъка се оттича на дъното.
Отгоре се изсипва разбитата смес от мляко и сметана.
Гарнира се с орехи.

# 321
  • ГОре на черешата...
Трейси, заповядай - Улични мекици

# 322
  • Пазарджик/Лондон
Felicidad , чудесно изглежда сладкиша с кроасани, може ли рецептата?

mari_eta , това пандишпаново рулце ме плени, ако има рецепта - моля за линк Heart Eyes.

tracy_t, и на твоя карамелен кекс не мога да устоя , ако може рецептата Hug.

# 323
Днес, яхния картофи и зелен фасул

филе тилапия

И още гореща и недовършена ягодова торта. Искам да я полея със захаросан желатин, сложила съм го в студена вода и ще тичам към бързите отговори, че нещо не ми е ясно

# 324
# 325
  • ГОре на черешата...

mari_eta , това пандишпаново рулце ме плени, ако има рецепта - моля за линк Heart Eyes.

Наистина е съвсем простичко и лесно, когато ти се прияде сладко, а нямаш кой знае какви продукти или време  Blush...но пък е много вкусно...

Заповядай: Пандишпаново руло с конфитюр

# 326
  • София-Младост
И днешният ден бе отбелязан от всички вкусно, обичам уикенда, защото всички готвите по повече.  Sunglasses
Нашата вечеря: гъбки забулени в кайма, една опитна салатка и отново доза бейгъли...много са вкусни, а и лесни за приготвяне.

# 327
eх, аз малко го бях ударила на мързел и гостувки, но вече съм си тук, и колелото пак тръгна
не мога да ви разгледам всички, че много съм изпуснала....

от мен един огретен

ама това олио колко дълго ще се лее тука, ух

# 328

Момичета, не мога да ви се начудя ooooh! как успявате да приготвяте толкова  разнообразна храна всеки ден.Следя ви редовно, но само 1 ден да не вляза и вие вече сте изписали няколко страници.  chef

А ето аз какво успях да направя днес:

# 329
  • DE
Добър вечер !
Днес у нас,
Една манджичка и сметаново руло.

Весела съботна вечер !

Общи условия

Активация на акаунт