Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 875
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Честита Баба Марта!
Да сте здрави, румени ,засмени!

Селма,Честит Рожден Ден!Всичко най-хубаво ти пожелавам! baloni
bliznazite,радвам се,че сте харесали огретена! Heart Eyes

от мен картофи с котидж сирене

# 61
Честита Баба Марта с едно Капрезе мартеничка  Grinning

Агнешки котлети с ароматен басмати ориз

Селма, честит най-личен празник! Много здраве ти пожелавам! Hug

*denitsa*, много се радвам, че ви е харесала тортичката! Тя нападната изглежда по-апетитно! Hug

Дидибу, много апетитни картофки Peace
Трейси, Лулу, много апетитно и у вас!  chef
Поздравления и за момичетата, които са направили невероятни торти мартенички!  bouquet

Пепика,   bouquet

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 00:04 от esy

# 62
  • забравих си мисълта...

Венета и твоята торта е невероятна.

Tracy_t, тортата не е моя, а е от Интернет, избрах я специално за рождения ден на Селма, защото намирам, че е много нежно украсена и същевременно създава много пролетно настроение и жизнерадост и надписа е подходящ за случая.

# 63
Здравейте момичета и дядо Хаджия! Благодаря на всички за съчувствието и пожеланията, много сте мили!  Hug  Heart Eyes
Честита Баба Марта на всички! Много  здраве и късмет ви желая, много поводи за усмивки, както и неизчерпаемо кулинарно вдъхновение! 
Мила Селма, много здраве ти пожелавам! Да си винаги обичана, много щастлива и изпълнена с вдъхновение! newsm51
Пепика, благодаря за новата тема! Много красива снимка, ама нещо прецакаха оформлението с тоя цвят  Mr. Green Локумките са вълшебни!
Аелис, много интересна рецепта, кекса изглежда много вкусно! Сега виждам и питката на Танита- страхотна!
merydit, лилавите лалета са ми най-любимите! Благодаря! Hug
*denitsa*, много хубава торта!
vesi_nn, пак да кажа, че са страхотни тия мартеници!
mitsie, много разкошна тая бисквитена торта, много лъскава! Във форма ли я правиш или я покриваш?
fio, благодаря, почерпвам се с едно голяямо парче!
Rumya, видях я твойта торта в тортената тема, много е красива!
mimi135, много готино стихче-пожелание!
merydit, това всичкото за днес ли го приготви?!?! Кога успя?! Страшна си!
Трейси, пак чудесно меню! Моля те, давай рецепта за октопода, че моя мъж ме е подлудил   Praynig Обясни подробно как го чистиш и вариш ли го, че такова чудо не съм правила!
лулу!, благодаря за рецептата!

От мен за празничния ден:

Пълнени пресни чушки и доматки-лаленца със смес от извара, сирене, копър и малко майонеза и розички

Розички от печена чушка и пъдпъдъчи яйца и шарени пържолки с гъби, които станаха безумно крехки

И накрая сладкиш, нещо средно между моята торта и парфето на matze. Този път блата стана разкошен, пак пандишпан правих. Желатина също стегна, но.... не можах да го извадя от формата  Mr. Green малко се разчупи и разля, но пак беше ужасяващо вкусен. И макар, че не беше точно по рецептата на matze, все пак ти благодаря за споделената идея, както и за съветите   bouquet  Hug

Лека нощ на всички!

# 64
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!    МНОГО РАДОСТ, ЩАСТИЕ НА ВСИЧКИ И ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕТЕ!

Пепика много стилна тема   bouquet  за разлика от мазната реклама  ooooh!
Селма честит рожден ден   bouquet Жива, здрава, много щастлива и обичана   bouquet
Лели Оги кво правиш ти бе душата - уж болна, а пак готвила, творила  Wink Почивай и се лекувай - за готвене има време  Hug

# 65
Селма, честит празник, мила! Пожелавам ти да си потопена в много обич, да усещаш щастието в душата си, късметът да е винаги с тебе!

Поздравления за всички момичета, направили сте прекрасни неща в първомартенския ден!  bouquet  chef

Вкъщи, верни на нашия си принцип: " нещо, което ни харесва, ще го правим и ядем до втръсване", пак златното пиле с безумно вкусните картофки Laughing

питка с тестото на мах-мама  bouquet

и шоколадовият сладкиш на сладка хапка във вид на тортичка.  bouquet

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 01:12 от labrex

# 66
  • Ispania
Вкъщи, верни на нашия си принцип: " нещо, което ни харесва, ще го правим и ядем до втръсване", пак златното пиле с безумно вкусните картофки
Аз искам рецепта Praynig...толкова хубаво зву4и,4е 4ак ми се прияде Laughing
Моля Praynig

# 67
Вкъщи, верни на нашия си принцип: " нещо, което ни харесва, ще го правим и ядем до втръсване", пак златното пиле с безумно вкусните картофки
Аз искам рецепта Praynig...толкова хубаво зву4и,4е 4ак ми се прияде Laughing
Моля Praynig

Val , заповядай, "златно пиле"bouquet

# 68
  • DE
ЗначИ, това олиУ ми се разамаза по очите clean newsm11

Селма, за рожденния ти ден с пожелание за много,много здраве и любов в дома ти.

Меридит,идвам да помагам за доизяждането на мезенцата, мого вкусно.

Трейси,таково жУвотно и аз не съм яла.Не е ли едно такова пихтиесто и не изсъхва ли във фурната?Благодаря че ме подсети, "Паеля" скоро не съм правила, а я обичам много.Та мисля по скоро да спретна една newsm10
Лабрекс, туй пилешкото бутче както се е излегнало,хрус и вече го няма на снимката.
ЛеляОг,аз тъкмо мислех малко да те посъжалявам че си болна.
Ама сега Няма.Май мирна не можеш да стоиш,какви са сега тези "болни гозби".
Виждам,че на тортата не се е стегнал добре крема.Много често чета тук, че съфорумките имат проблем като приготвят неЩо с желатин.Аз ползвам винаги желатин на листа.Продават се по 12 листа в пакет4е,но не знам дали ги има в БГ.За едно парфе слагам 9 листа и след около час се реже като сирене.

Нашата скромна вечеря.
Мариновани пилешки филенца, пълнени картофени крокети и гъбено сосче.

Лека ноЩ ! smile3524

# 69
  • София
tracy_t, рецептата е  тази, но за съжаление е с ананас от консерва.
Аз продължавам с ананасите (пак от консерва) и правих един десерт от блог-а на лулу! - много забавна рецепта и много добре се получи ананасовият пай.

p.s. ама това олио дето ни се излива отгоре, наистина много притеснява  Wink

# 70
Вкусен кекс с моркови, ябълки и стафиди:

# 71

и ЧБМ от мен  bouquet със закъснение

# 72
    Благодаря,много благодаря на всички за поздравленията и страхотните пожелания! Hug Hug Hug
    Наготвили сте толкова много и толкова хубави неща,че няма смисъл да ви черпя с каквото и да е,освен безграничната си симпатия,най-топлите чувства и най-светли пожелания  по случай настъпилата Пролет!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 73
Само да си покажа останалата част от 1-мартенското меню и бягам, че пак много вкусотии тук  Heart Eyes  bouquet

Салатка

Мързеливи чушки бюрек на фурна:

И парченце от тортата:

# 74
  • Пазарджик/Лондон
fio , много вкусно е било у вас Hug.

Свински хапки с картофи и гъби :

Общи условия

Активация на акаунт