Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 119 880
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Добър ден, момичета и дядо хаджия!   bouquet
Както винаги страхотни ястия!  Поздрави за всички!   bouquet

labrex, Дор@, merydit, благодаря за хубавите думи!  Hug
Ала-Бала , много са хубави чийз тортичките!
Supermint, много вкусно ястие, много красива снимка!
Пеп-4о, и филенцата, и домашните наденички изглеждат страхотно! Чудя се как успяваш на готвиш толкова разнообразно!
Джиа, yagodka , многа са ви хубави гевречетата, пак ми се приядоха!
буболечка, много красиви сладки!
merydit, страхотни неща си наготвила! Огромно количество, както винаги! И аз се интересувам от джоланчето!
Диянче, айде не скромничи! Перфектна си я направила, то тоя ефект не може да се постигне само с ъгъла на снимане!
Аелис, страхотна е баницата! Ох, как ми се прияде!
Estell, нещо не сме се разбрали  Laughing  Ориза си е отделно, а палачинките са с шунка, царевица, кисели краставички, варено яйце, топено сиренце, майонеза и отгоре с кашкавал, запечени на фурна.

Вчерашната вечеря- крем-супичка от картофи, моркови и спанак; плитки от чушки (идеята е от Лемурия, тя сплита всичко- чушки, лук, октопод, спагети...) и едни кюфтенца с изненада:

]

Приятен ден на всички!

# 241
  • На небето
Напоследък съм болна и хич ме няма.  ooooh! Явно не съм разбрала нещо пак. И все пак, ако някой се сеща за постена плънка за палачинки, няма да му се разсърдя, ако сподели.  Wink

# 242
  • В градината...
палачинки,пълнени с катък: него го правя от 1 майонеза и 1/2кг. кашкавалена извара, чушки печени, черен пипер, копър и чесън; леко предястие

# 243
И все пак, ако някой се сеща за постена плънка за палачинки, няма да му се разсърдя, ако сподели.  Wink

Любимата ми плънка е от задушен спанак с чесън и пармезан.

Леля Ог, прекрасни неща си сътворила, както винаги! И кюфтенцата са наистина изненадващо красиви! Но супичката направо ми изглежда много апетитна! Довечера ще спретна една такава за всички, включително и за Малката Ягодка. bouquet

# 244
Ммм...от вкусно по вкусно...
Леля ОГ  smile3501

Да се отчета с  резултата от днешното готвене.....

Спагети с пиле и топено сирене                                     Целувки със овесени ядки

Довечера ще разглеждам подробно.

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 09:04 от nordina

# 245
  • забравих си мисълта...
Пеп_чо, не е честно  newsm45, аз тук ям каквото ми сготвят, а ти ме караш да преглъщам пред монитора, въпреки че току що обядвах. При теб е толкова вкусно винаги, че мога по цял ден да разглеждам постовете ти и да преглъща, преглъщам .... преглъщам  newsm51.
Ягодке, невероятно апетитна 3-то мартенска салата бих си я хапнала за вечеря с удоволствие  smile3525.
А леля ОГ, както винаги поставя короната в тази тема. Много красиво и изискано, изключително стилно  и апетитно  newsm51.

# 246
Ягодке, страхотни гевреци и кифлички Heart Eyes!
Все си мисля - добре, че се реших да имам второ дете, та да си остана в къщи и да се понауча на това-онова Crazy. Важи ли и за теб, или си правеше всичко и преди Laughing?
Нинче, страхотни плитки, очите ми останаха Heart Eyes! И кюфтенцата са страшно красиви Peace! Както и всичко останало, излязло от ръцете ти Hug!
nordina, много ме изкушават тези целувки Laughing. Може ли рецептата? Лесно ли се правят, че от по-рано знам, че си има тънкости  Crazy.

От мен едни страхотно вкусни кифли по ТАЗИ рецепта:

цък на снимката за по-голям размер

Венче, не плачи Hug! Ти сега трупай информация, че после като се завърнеш, така ще се отприщиш в месенето, че нямаш догонване Hug!

# 247
Венетке, а ти що щпионираш  Laughing Laughing

Леля Ог-Нина, благодаря ти  Hug точно ти ли го казваш това с тези чушки сплетени на плитка  Crazy

Полин, много кихли и все чудесни  Peace
Нанита, апетитни спагети при теб   bouquet

# 248
пеп-4о, киХлите не са чак толкова много - две тави от тези, които вървят с фурните /направих двойна доза/, но пък аз ги правих по-големи Laughing. Благодаря ти Hug!

# 249
  • София
Леле, какви чудеса ми виждат очите  ooooh! Сега ще трябва да правя гевречетата на Лабрекс и куп други изкушения.  Laughing

Да се наредя и аз с моите " кулинарни чудеса"  Wink

Бобена салата и печени чушки

Оризови кюфтета/ но печени на фурна/  и шницели с кайма

Пържен свински дроб и чесново сосче

# 250

Много вкусно пак тук, че още не се  и свечерило! Grinning

Леля Ог, на ниво, както винаги, заплеснах се по снимките!  chef  bouquet

От nordina си вземам целувчица, щото е от здравословните!  bouquet Grinning

На polin_a и ягодка видях в другата тема кифличките и гевреците, страхотни са! Heart Eyes  bouquet

abet, при тебе много манджа, много нещо, вкусотия след вкусотия си наредила!  bouquet

Венета, добре ни посещаваш, и без това сме си свикнали с тебе, да не се чудим що те няма!  bouquet

А вкъщи "мечешки лапи" от риба. Grinning

# 251
  • София
Лабрекс  Hug
То всичко си има причина, бе душа  Laughing Това е от 3- ти готвене. Имаше и десерт и още салати, ама не ги снимах. Вчера ходих на гости с приспиване и трябваше да оставя достатъчно храна на чавето  Joy

А тия твойте мечешки лапи много ме заинтригуваха  newsm78 Тичам в твойта тема да видя дали ги има  Peace

# 252
Леле Абет,Лабрекс,много вкусно у вас  Hug

polin_a,заповядай  рецептата

# 253
  • забравих си мисълта...
Мила ми Пеп_чо  newsm51, не шпионирам, а се наслаждавам. Как можа да си помислиш, че няма да надникна при вас и още тук и там. Не мога без вкусотиите и красотите ви. Всички правите тази тема НР. 1. Без всички вас не би могла да съществува.
Labrex  newsm51, благодаря ти, много си мила. Но отсъствие ще имам само като ида на почивка Санаториума си е нещо като да идеш на военно - живот под режим,затова е необходимо и малко забавление, тук горе в планината, студ, сняг, вятър, болни хора, какво друго забавление, освен Интернет Simple Smile. А мечешките лапи, няма да ги коментирам, че огладнявам като мечкa Joy Joy Joy.
Polin_a, ако трябва да съм откровена, май като си дойда ще ми трябва време да свикна пак да си готвя сама Wink.

# 254
labrex,отново нещо адски апетитно!Бива те в таз' работа!Спор няма! thumbsup thumbsup thumbsup

Общи условия

Активация на акаунт