Тъй като не съм фен на Лили, но пък настръхвам винаги когато слушам "Стар мой приятелю " или " Осъдени души ", не ми се щеше да вземам отношение по темата, но това мнение ме учуди безкрайно много. Какво значи това, че ако нямала дарбата да пее щяла да си стои " при турците " . Именно този дар е издигал и продължава да измъква хиляди певци и актьори от градчетата или селата ( пък било и гетата ) , в които живеят. Една Жозефина Бекер е била невежо негърче израснала в барака..
А повече не е нужно и да цитирам, едва ли някой/я от световните звезди са потомствени аристократи ..

Майтапа настрана, но наистина е почти е правило големите звезди да са с произход или крайните квартали (да не кажа гетата) на големите градове, или дълбоката провинция (Лукино Висконти е едно изключение на успял в изкуството със синя кръв).
Иначе по логиката на Pechovska и Елена НИколай (Церово, Пазарджишко) и Гена Димитрова (Беглеж, Плевенско) и Люба Велич (печално известното Славяново, Поповско) май са хитри селянки, които благодарение на гласа който са имали са се намърдали да пеят в най-големите оперни театри в света.