С огорчение споделям, че този иначе нелош композитор напоследък изглежда гони славата на омаскаряваната от него певица, списвайки за жълтата преса и жонглирайки с името й.
Лили поне пее...

Може би наистина хората покрай Лили винаги са я използвали, но не знам дали това може да бъде повод за гордост. Лично аз не бих могла да се гордея, че някой ме е използвал.
В интерес на истината, обаче трябва да спомена, че и композиторите го прекаляват напоследък с претенциите си. МИналата година Ангел ЗАберски поиска от ПАнайот ПАнайотов твърде голяма сума, за да разреши включването на "Бащината къща" в златния му диск. Сега чета, че Георги Костов забранил на "Сигнал" да пеят "Да те жадувам". ЗА "ТОника" и ДИомов даже не ми се говориМОже певците да са виновни, че си спестяват отчисленията към Мюзикаутор, но пък и певци, и композитори са улегнали хора, не могат ли да си разрешат проблемите без патаклама по медиите и взаимни нападки. Защото от тоя цирк губят меломаните.
Ама то тези скандали не са баш нашенски патент. Ето НАйтуиш се разделиха скандално с ТАря и сега нито те са това което бяха с нея, нито тя е на същото ниво като музикант и артист (мое мнение).