Отговори
# 180
  • София
Честит рожден ден, Илиянче! Присъединявам се към пожеланията на Ивето с пълна сила!

Честит празник и на малката Ивайла! Да расте здрава, весела, засмяна и щастлива!

Маргиии, развълнува ме ти! Ще стискаме палци всичко да мине добре, ще накарам и мъжа и децата да стискат палци, да знаеш! Всичко ще бъде наред! Представям си какво ти е сега! Hug

# 181
Честит рожден ден на Ивайла! Нека бъде здрава, щастлива, да има прекрасно детство!

Илиянче, честит рожден ден! Пожелавам ти само хубави емоции, много любов, здраве и пари!

LeAn, забелязвам, че за доста мартенчета тръшкането е вече нормално поведение. Wink Надявам се това поведение да е на периоди, защото иначе яко ни дупе, както се казва. Дея оня ден направи голямо шоу на гостите за рождения си ден и всички я гледаха със зяпнала уста. Добре че й мина бързо, щото на моменти ми идва нанагорно с нейните настроения. Най-много се притеснявам, че тези тръшкания ще зачестят, когато се появи бебето, но все ще оцелеем някак. Laughing

# 182
Честита втора годинка на сърождениците ни от вчера Галя,Еми,Никола!

ЧРД на днешната ни рожденичка Ивайла!

Честит Рожден Ден на мама Илиянче!

Да са живи и здрави всички празнуващи и вече празнували!

# 183
Ивче,кой да ти прочете, сори, че си се повтаряла...ама и зверско мерси, че го направи  bouquet
То аз все си мислех, че нас ако има как маааалко ще ни заобиколи ли, или попрескочи Sunglasses, ама на-не става така...да не е то фиш с шестица от тотото, я Joy
На моменти е, има дни-просто кукла. Ама не са всичките дни такива. Е, то пък няма да е интересно иначе. Таткото важно клати глава-да съм имала какво да им разказвам като пораснат Joy ( много ми помага мъжкият фактор в семейството, де Heart Eyes, и той ще има мат`рял да разказва Mr. Green)
 Значи сега си отглеждаме бебе и пубертетче Crazy Добре, че поне пуберът няма да я хващам да пуши и няма да скивам за използвани презервативи  у дома Mr. Green
Я, бързо майките с по-големки деца да снесат информацията дали бебешкият пубертет може да ни ориентира какъв ще е истинският... Има ли такава закономерност-ако по-леко мине бебшкият, че по-леко ще е и при тийнвремето???
Ох, Марги, какво да ти кажа...освен, че после (много модерна дума се оказа това) ще ни е по-лесно, поне бебето няма да е бебе, а пубертетчето вече ще е било такова Mr. Green Hug

# 184
  • Тук и там
LeAn, така, така ...  Mr. Green Точно, в някои дни девойката ми е направо кукла, да я изядеш, да я мачкаш, да я целуваш, гушкаш, такова щастие е с нея, че нямам думи  Hug Но има и моменти, когато с цялото си търпение питаш защо плаче, а тя започва още по-силно за идеята / и тя не е ясна де  Crazy/

Днес най-накрая звъннах до нашите ЧР за да разбера с колко дни отпуск разполагам и да го пускам, че майчинството приключи миналата седмица. Ох, ако човек сам не си следи нещата никой няма да се сети ей - опасна нация сме  Rolling Eyes
За тези, които не знаят като мен освен молбата за отпуск си трябва и попълнена Декларация за промяна на обстоятелствата /или Приложение 12/  Peace Искаше ми се да имам повечко платена отпуска  Joy Ама и на тази съм доволна  Flutter Сега трябва да се засиля и да ги попълня, че да нямат оправдания защо в началото на месеца не са ми превели пари, да се поразмърдат малко  Mr. Green

Марги, ами ти с тези майчинства след това ще имаш няколко години все отпуск да ползваш   Hug

# 185
Привет и от нас Wink
Честит Рожден Ден на Ивайла и на всички сладури,които съм пропуснала!Бъдете живи и здрави!!!
Илияна,ЧРД и на теб!Пожелавам ти много здраве и късмет  bouquet
За темата с тръшкането,искам да кажа,че в някой моменти ми идва да я набия #Cussing outМартин също ми беше инатлив,но такова чудо като Крис не съм виждала.За всяко нещо,което не е по нейния сценарии,се тръшва и започва да реве с широко отворена уста Mr. GreenТо,че ще мине,ще мине,но аз дали ще съм там за да го видя..... А в други моменти ,е толкова сладка и забавна,че и прощавам всичко ooooh!Баткото ни е в истинския пубертет,а малкото в бебешкия,питайте ме как съм #Crazy
Марги,стиска палци всичко да мине леко PraynigС огромно нетърпение чакам, да се появи малката овенка HugЩе видиш тогава какво се нарича инат JoyКазвам го,защото и аз съм от тях,има моменти в,които ми се иска да се само удуша hahaha
Приятна вечер ви желая. И дано да ни оставят мъниците да поспим Confused

# 186
Здравейте,
Честит рожден ден на всички пораснали деца,много усмивки по лицата им да има.
На техните родители - ами да са ви живи и здрави.
Честито и на другите рожденници - на Илиянчето.
Абе много радост на всички,много здраве и любов.
Аз пак влизам от дъжд та на вятър ,обаче съм вече изтощена до немай къде.Това дете ми взима акъла ,при това сме заедно само вечер.Толкова е инато,все то да е най-отогоре.
Постоянно е с някоя беля напред.Все вървя и се карам и обяснявам,и шляпам ръцете.Не и не - то си знае.Иначе като реши че се е набеснял е толкова мазен и мил,чееееееее направо да го изядеш.
От днес сме болни - възпалено ушенце от натрупана ушна кал.Благодарение на клечките за уши,уж само отвън да обират,но има такива дето са по-издължени и вместо да обират,набутват навътре и ............то като е в канала не се вижда ,та днес по доктори УНГ и така.
Сега капим капки и в понеделник ще ходим да чистим ушна кал.
Абе все нещо трябва да има.Спокойно немога да изкарам и една седмица.
Но поне не е носсната сливица.
Не беше боледувал един месец.
Стискам палци на тези дето скоро ще раждат ,всичко да мине добре и да ни уведомите.

# 187
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАЙЛА,СЛЪНЧЕВО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЛИЯНЧЕ,МНОГО ЛюБОВ,МНОГО КЪСМЕТ И МНОГО СПОКОЙСТВИЕ

Марги,ще чакаме с нетърпение новото попълнение в отбора,ще стискам палци от сега!
При нас нищо ново,толкова се уморих от купони,че искам малко уединена почивка,ако може и на топло  grinning039,ама ей на няма-мъжо вика:рано е,ще чакаш Grinning

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 23:21 от vessi122

# 188
  • Тук и там
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСТВАЩИТЕ ДНЕС
КОНСТАНТИН, ПАОЛА, ЕЛИЗАРА И ИВАН!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ПАЛАВИ И ИГРИВИ ДЕЧИЦА!

Весело посрещане на празника и на мамите:

Веси, хич не е рано да си помислиш за почивка на топло  Joy Тъкмо снощи с моят това дискутирахме - само живи и здрави да сме, работа да има и най-вече заплати, че без това не може. Едно време можеше и само работа да се пожелава, но вече е с добавка "работа със заплата"  Peace

Ох, няма по-щастлива майка от тази, чието дете е здравичко  Hug Така ми е хубаво... направо го разбих от игри това дете  Crazy Само внимавам пак да не окуцея  Whistling
Пожелавам ви един страхотен ден Hug

Последна редакция: пт, 19 мар 2010, 09:45 от Iva-1977

# 189
Баткото ни е в истинския пубертет,а малкото в бебешкия,питайте ме как съм #Crazy [/b]
Бебинщайн, какво да те питаме, то е ясно  Mr. Green( #Crazy), по-скоро се налага спешно да ни оборудваш с хитринки за справяне в ситуации с национален характер Wink
Само да кажа, че доста добре се движи бебешкият пубертет на Мими тези дни. Нищо “опасно“ Mr. Green, само от време на време идва онова гадно “не-не“, казано с  тънко гласче под усмивчица... А как обичаме, ние майките, да го чуваме, когато приближаваме с пълна лъжица... Rolling Eyes

desi.a, дано се оправите бързо Hug Интересно ми стана това с клечките за уши... newsm78 Confused

Рожденици, честито!!!
Ще дойде и нашият ред Crazy bowuu

# 190
  • Бургас
Здравейте и от нас1
ЧЕСТИТ А2 ГОДИНКА НА КОНСТАНТИН, ПАОЛА, ЕЛИЗАРА И ИВАН!БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИИ ИГРИВИ!
Весело посрещане на празника от родителите!

# 191
Здравейте и честито на днес празнуващите.Освен здраве и късмет друго няма какво да пожелая.За мен това са най-важните неща.
Моя големия нали е на 19год близо и вече излезе от пубертета ,та може да се говори по-нормално,но пък това малкото е сега в същия така че............
Иначе и в двата случая се искат здрави нерви и много такт.В големия пубертет просто трябва да си направо психолог,да разгадаваш настроенията отдалеч за да можеш да подходиш.
Ами това за клечките ,най-хубаво било със салфетка след баня.Тя попивала.Нещо такова.Ще видим,абе просто при нас все трябва да има нещо.Иначе февруари изкара цял месец на ясла без да е болен,ей го до сега,сега пък това.Но аз все съм на тръни.
Така ще е .Да идва лятото,че вече откачам.
чао от мен.отивам при готвачките да си крадвам идейки за манджи,че вече се чудя какво да готвя.

# 192
  • Бургас
Добро утро!
Повечето майки пак се покрихте нанякъде.Хич не пишете.
Надявам се,че всички сте добре.
Деса.а,и аз все се моля да не се разболява моят кукла и все като теб стоя на тръни и чакам и докога така ще стоя без работа,не е ясно.
http://www.facebook.com/album.php?aid=11070&id=1000005752588 … &l=d39f255876 -това са малко снимки от рождения ми ден,на който му се гледат.
Желая ви лек ден на всички и много разходки с малките палавничета!

# 193
Честит рожден ден на малките дами Джорджи, Ева и Ралица! Да растат здрави и щастливи, да имат безгрижно детство изпълнено с игри и смях, да са гордост за мама и тати!

Честит празник и на щастливите мами!

Илиянче, много си хубава, да се снимаш повече, ей!

Днес планувахме да изкараме денят навън, заедно цялото семейство, даже смятахме да хапнем на открито в Банкя, че нали в понеделник влизам в МД и няма да съм с Дея поне 10 дни, но нещо много мрачно и студено ми се вижда времето и май ще се разминем с дългите разходки на въздух. Всъщност, то било едва 9 часа, а аз си мислех, че вече е поне 10:30. Значи има шанс да се стопли. Мъничкото ми диване днес се събуди рано-рано и вече имам чувството, че е минал половината ден. Crazy

# 194
Добро утро!!!
Честит празник на рожденниците!
Много усмивки.
Илиянче много си сладка на снимките.
Аз стоя на тръни ,ама и на работа ходя и направо нямам сили.Току като ми звъннат от яслата и полудявам.Зарязвам всичко и тичам,ама пък ми се натрупва работа.
И в къщи работа.
И толкова съм уморена вече че....Надявам се като дойде лятото да не е така.Дано се успокоят нещта.
ВЕсел ден от мен.Чао

Общи условия

Активация на акаунт