Отговори
# 675
Miminko, честит ти син  bouquet, много слънце и радост да внесе в живота ви! Раждането е понякога по-тежко, но вече се забравя, нали? Важното е, че на бял свят се е появил хубавият ти син!
Boyanna, добре дошла! Hug Успех с намирането на квартира! Не е лесно (особено ако си с дете), но не е невъзможно!
Привет и на всички останали майки!
tracy_t ти си на финалната права!  baby_neutralХайде, чакаме хубави новини в най-скоро време. Леко раждане! Hug

# 676
Привет мацки!
Как сте вси4ки?Радвате ли се на хубавото време?

Трейси ти как си?Още малко май остава?

Ние сме добре,аз миналата седмица запо4нах работа,засега ходя само събота и неделя преди обед а от юни ще ходя и през седмицата.Заплата нищо особенно няма да е но затова пък работата не е тежка-в кухня съм и мия съдовете и помагам с раздаването на храната.И работя по 5 4аса така 4е имам време да съм си с детенцето което е за мен важно.Само незнам дали през лятната ваканция ще ми я  вземат в града в детската градина докато тук на село дома е затворен,в4ера ходих да говоря с директорката на градините в Хумполец но не ми даде конкретен отговор така 4е ще я смятаме.
Ина4е Алекса дивей и бесней,постоянно пада,краката и все сини - който не я познава ще ре4е 4е я утрепваме от бой,много луда глава е.
Ами общо взето това е от нас!

Целувки на вси4ки бебоци и ве4е порастнали де4ица Hug Hug Hug

# 677
Мами можете ли да ми кажете колко време е матерската доволена.

# 678
Привет
Иве ние сме същите в лудеенрто и синините  Mr. Green . Радвам се си намерила работа , няма начин да няма според мен някоя школка която да приема деца през лятото , все пак никой не почива по 2 месеца .
Margoot матерската е  6м , това са месеците в които получаваш парички възоснова на заплатата си от последното работно място , а после започва родичовската - 2,3 или 4 год . Дано да съм била полезна  Simple Smile

# 679
Благодаря за бързия отговор, само че не ми е ясно дали в тези 6м. се включват и осемте седмици преди термина (при мен са осем седмици) newsm78

# 680
Да,включват се. Peace

# 681
Здравейте момичета.Нямах търпение да ви съобщя прекрасната новина,че днес на белия свят се появи малкият Томаш на мама Tracy_t с невероятните размери 4,070кг и 54 см(готов отгледан Grinning)

# 682
Честито, Танче   bouquet Hug

Да сте много, много здрави! Много радост да ви донесе малкия Томаш!

# 683
 newsm44 newsm44 newsm44 Трейси 4естито мом4енце,да ви е жив и здрав малкия Томаш,много да ви радват заедно с Дани Hug Hug Hug

# 684
Трейси
честита радост!!! Да е жив и здрав малкия Томаш, и много радост да ви носи!!!
Целувки и за големия батко!!!

# 685
Треиси жив и здрав да е малкия юнак   ylinfant   

# 686
Трейси, честит ти втори син  bouquet, голям и силен да порасне, същият чаровник като батко си Дани да е! Много радост и приключения  newsm32 да ви донесе! Hug

# 687
Честит празник на всички дечица! Нямам време да пиша, малкият си иска своето. Режим за нищо нямаме и едвам ми остава време да се окъпя  #Crazy . Още веднъж благодаря на всички мами за дрешките, всеки път като го преобличам се сещам за вас  Hug   bouquet . Ние вече папкаме и сухо мляко, че моето не му стига. Много мъчно ми беше ама няма как. Утре сме на преглед та ще пиша как растем. Темичката нещо много изостава, къде се изгубиха всички не знам. А какви усмивки ми пуска моето момче, иде ми да го изпапкам. Колики си имаме и като ни хванат  #Crazy ужас! Не знам как да вмъкна снимка, че да го видите. Е ставам, че дългът ме зове  Laughing . Лек ден на всички  Hug .

# 688
Честит 1юни за всички малки пораснали и големи деца

# 689
Здравейте бъдещи и настоящи мами!
Маминко и Трейси да са ви живи и здрави синовете и с много щастие да ви дарят!  bouquet
При мен новини много-много няма, аз само дебелея и съм над нормата, ама пусти му глад, как да го удържа. Другата седмица съм на втория скрининг, дано всичко да е наред. Малко ми е проблем с чешкия, дано се оправя.
Честит празник на всички малчугани!

Общи условия

Активация на акаунт